Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στον Κριό

Το πέρασμά της από το συγκεκριμένο ζώδιο θα είναι σύντομο, αλλά περιεκτικότατο

Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στον Κριό

Η Αφροδίτη αναδύεται στον Κριό τη Δευτέρα 2 Μαΐου και θα παραμείνει εκεί μέχρι το Σάββατο στις 28, σε ένα μάλλον γρήγορο αλλά πολύ περιεκτικό πέρασμα, αφού θα προλάβει να... κουτουπωθεί με όλα τα συντρόφια του ζωδιακού, είτε ως τροπική είτε ως αστρική. Ότι γούστα και να έχεις δηλαδή δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η, από το «τρελή κι αδέσποτη» μέχρι το «για πάντα μαζί», όλα τα έχει το τζουκ μποξ του έρωτα.

  • Στις 6 Μαΐου όλοι θα «δουν» το εξάγωνό της με τον Ερμή, που ναι μεν έχει τα ωραία του, με τις καπελαδούρες και τις φραπεδιές του, συν κανένα κοσμικό γεγονός για να περνά η ώρα, την ίδια στιγμή όμως υπάρχει κι ένα τετράγωνο με τον αστρικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι αυτό καλό δεν το λες. Σαν να βγαίνεις βόλτα στα πεθαμενατζίδικα είναι, άσε αυτό το σπυράκι που σου χαλάει τη μόστρα και για το στείλεις στον αγύριστο θα κάνεις τη μούρη σου μπλε μαρέν. Όσο για τα ερωτικά, η διάθεσή σου μπορεί να είναι παιχνιδιάρικη, αλλά να θυμάσαι ότι με τα Πλουτωνάκια δεν παίζουν.
  • Τετράγωνο -κανονικό αυτή τη φορά- θα κάνει με τον Πλούτωνα και στις 27 με τη ζήλια και τα υπαρξιακά της να παίρνουν τα πάνω τους και μακάρι να το βρεις αυτό το ρημάδι το γλυκό μυστήριο της ζωής, αλλά δεν χρειάζεται να πεθάνεις εκατό φορές για να αναστηθείς μια. Μπορείς και καλύτερα. Κι αν ήρθαν σκοτεινές δυνάμεις και διακόψαν το δεσμό, όπως λέει και το τραγούδι, μην το πάρεις κατάκαρδα, υπάρχει ζωή και στην κόλαση.
  • Στις 15, η συνάντησή της Αφροδίτης με το Χείρωνα μπορεί να έχει μεν τα δραματικά της και τα δάκριά σου που είναι καυτά -άλλο τραγούδι αυτό- αλλά εδώ το πράγμα διαφέρει, αφού το χέρι-χέρι μέχρι την αιωνιότητα δεν συνοδεύεται από μούτρα, άγρια πάθη κι εκδικήσεις, όλα τέλεια δηλαδή, με παπά και με κουμπάρο, πέραν ίσως της αδυναμίας σου να πάρεις μια λογική απόφαση. Όμως δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής, αντίθετα μετράνε οι ευαίσθητες καρδιές, ακόμη κι αν είσαι απλά ερωτευμένος/η με την ανάμνησή του/της.
  • Στις 19 ακολουθεί η σύνοδος της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Άλλο φαντάζεσαι κι άλλο είναι δηλαδή, αλλά αξίζει να γευθείς την ευτυχία που κόβεται στα τρία κι ας μην ξέρεις που παν τα τέσσερα, αυτό εξ άλλου θα το ανακαλύψεις -κι αν- πολύ αργότερα.
  • Στο καπάκι βέβαια, στις 20, η αστρική καλλονή πέφτει πάνω στον τροπικό Άρη στους Ιχθύς και γίνεται το έλα να δεις. Πίστη κι απιστία, ζουν η μια για την άλλη αλλά ο έρωτας, έρωτας. "Επιπόλαιο με λες που γυρνάω με πολλές και μεθάω και συχνά ξενοκοιμάμαι… Σ’ αγαπάω μεν αλλά..."
  • Και για να μη χαθεί το timing της ανεξαρτησίας, σειρά έχει ο Ουρανός, που στις 21 συναντά την άτακτη και ενθουσιαστική Αφροδίτη με τους ρόλους να έχουν αλλάξει. Είναι αυτός ο αστρικός κι εκείνη η τροπική, μικρή σημασία έχει όμως αυτό αφού σε κάθε περίπτωση θα έχεις να κάνεις με καταστάσεις που γίνονται μια φορά κι ύστερα μην τον είδατε τον Παναή. Γι’ αυτό όμως τα κιτάπια γράφουν για σπάνια και μοναδικά φαινόμενα, αλλιώς τι σόι Ουρανός θα ήταν;
  • Στις 24 πάντως τα πράγματα σοβαρεύουν και στο ζύγι βαραίνει περισσότερο το αν το ταίρι σου ξέρει να κάνει και καμιά δουλειά, γιατί αν είναι μόνον φρου-φρου κι αρώματα να πάει από εκεί που ήρθε. Εξάγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Έριδα γράφει το καρνέ της Αφροδίτης, που σημαίνει ώρα για δουλειά και κοινωνικές υποχρεώσεις κι αν σου κάτσει και κανένα συνοικέσιο με γκαβάδι, θα είναι γιατί κι εσύ δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς πρόβλημα.
  • Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως κι αν γουστάρεις γλέντια και χλιδές, η σύνοδος της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Δία -επίσης στον Κριό- στις 25 θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω. Οι κακές γλώσσες λένε βέβαια ότι σαν βρίσκονται τα δυο τους, γίνονται και σκάνδαλα ολκής, αν είναι όμως να περάσεις σούπερ, να το πιείς το γλυκό πιοτό της αμαρτίας. Εξ άλλου υπάρχει και η παροιμία, που λέει ποιες έχουν τις τύχες τις καλές και ποιος/α είσαι εσύ που θα πας κόντρα στη λαϊκή σοφία;
  • Το τετράγωνό της -για μια ακόμη φορά- αστρικής Αφροδίτης, με την τροπική Δήμητρα στον Καρκίνο, γίνεται στις 28, κλείνοντας αυτό το πλούσιο σε παραστάσεις κι εμπειρίες ταξίδι της Ωραίας στον Κριό. Εδώ, τη σκυτάλη παίρνει η κοσμοπολίτικη ζωή με ένα ποτό ή ό,τι άλλο προτιμάς στο χέρι και -πού ξέρεις;- μπορεί να γνωρίσεις το «πρόσωπο», καθώς θα βολτάρεις ανέμελα στα στέκια που συχνάζει η κοινωνική αφρόκρεμα.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved