Άρης στους Ιχθύς: Τα… σιγανά ποτάμια να φοβάσαι

Θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο ζώδιο από τις 15 Απριλίου μέχρι και τις 24 Μαΐου

Άρης στους Ιχθύς: Τα… σιγανά ποτάμια να φοβάσαι

Ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς από τις 15 Απριλίου μέχρι και τις 24 Μαΐου κι αν είσαι εκπρόσωπος του ζωδίου… επί της γης, θα σου δοθούν κίνητρα για να δράσεις και να διεκδικήσεις πράγματα, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και στιγμές συναγερμού ή… πόνου, αφού ακόμη και στις «καλές» του ο Άρης δεν παύει να είναι… Άρης!
Ανάλογα κατορθώματα αλλά και εντάσεις σε περιμένουν κι αν είσαι Τοξότης, Παρθένος ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα υπόλοιπα οκτώ ζώδια είναι απαραίτητα εκτός «στόχαστρου». Εξ άλλου υπάρχουν και οι ωροσκόποι που «παίζουν», χώρια από τους πλανήτες που μπορεί να έχεις στον μεταβλητό «σταυρό», στο γενέθλιο χάρτη σου και θα σε βάλουν στο «κόλπο» κι ας είσαι Υδροχόος, Καρκίνος, Σκορπιός ή… Οφιούχος!

Σε κάθε περίπτωση, το «μυστικό» για να αξιοποιήσεις τη δυναμική του πλανήτη, χωρίς πολλά «παρατράγουδα» είναι να αποφύγεις να ασχοληθείς απότομα κι εντατικά με κάτι που έχεις πολύ καιρό να κάνεις ή/και να κινηθείς όσο πιο… μόνος/η γίνεται, διοχετεύοντας την αδρεναλίνη σου σε έργα κι όχι σε τσακωμούς!

  • Η πρεμιέρα του Άρη στο ζώδιο πάντως, στις 15, έχει όλα τα συν και τα πλην ενός ενεργειακού overdose, αφού συναντά τον αστρικό Δία. Εδώ σε περιμένουν μεγάλες επιδόσεις, νίκες και «άθλοι» αλλά και οι κίνδυνοι μιας ανάφλεξης, τόσο με την μεταφορική έννοια της λέξης, όσο και με την κυριολεκτική. Χρειάζεται προσοχή λοιπόν με τις σπίθες που μπορεί να γίνουν πυρκαγιές.
  • Τον υπόλοιπο Απρίλιο ο Άρης «αλωνίζει» μόνος του με το επόμενο ραντεβού του να είναι προγραμματισμένο για τις 3 Μαΐου. Εξάγωνο με τον Ουρανό γράφει το αστρολογικό καλεντάρι κι αυτή η όψη προσφέρεται για καινοτόμες πρωτοβουλίες, «επαναστατικές» δράσεις και extreme sports, ενώ αν είσαι… τυχερός/η θα ευνοηθείς από μια απρόσμενη αλλαγή των ισορροπιών. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μην σε ξεγελά ο «αρμονικός» χαρακτήρας της όψης, αφού δεν θέλει και πολύ για να προκαλέσει τους… αγαπημένους της «σπάνιους» κινδύνους στον αέρα, από ψηλά ή από μια δική σου πτώση. Επιπλέον, δεν θα λείψουν και οι ακραίες συμπεριφορές, που κινούνται εκτός ελέγχου ή/και στα πλαίσια μιας «λογικής του παραλόγου», γι’ αυτό και δεν αντιμετωπίζονται με τα συνήθη «πυροσβεστικά» μέσα και πολύ περισσότερο με «κόντρες». Απλά αποχωρείς από το πεδίο της έντασης, μέχρι να περάσει η «κακιά στιγμή».
  • Στη συνέχεια, στις 7 και στις 8 Μαΐου, ο Άρης σχηματίζει ένα «παραγωγικό» εξάγωνο με τον Ήλιο, κάνοντας πράξη το «στη βράση κολλάει το σίδερο» και το… γοργόν που έχει τη χάρη!
  • Ωστόσο «στο καπάκι» στις 9 δηλαδή και στις 10 του μήνα, ακολουθεί η σύνοδος του αστρικού Άρη με τον τροπικό Κρόνο στον Υδροχόο, μια όψη που… φημίζεται για τα ατυχήματά της και θέτει «απέναντι» τα «θέλω» με τα «πρέπει» σου. Καλό είναι λοιπόν να «κόψεις ταχύτητα» κι αν προκύψει κάποια σύγκρουση συμφερόντων να τη διαχειριστείς συμβιβαστικά και με στρατηγική. Δεν χρειάζονται ούτε «μαγκιές», ούτε «βρυχηθμοί».
  • Στις 18, είναι η σειρά του Ποσειδώνα να παραλάβει τη σκυτάλη, ίσως όμως η επιρροή της συνόδου που σχηματίζει με τον Άρη να αρχίσει να φαίνεται 7 με 9 ημέρες νωρίτερα. Πρακτικά, ο Άρης, σε μια τέτοια φάση, μεταφέρει τη δράση του στο χώρο του… αοράτου και παρότι εξωτερικά μπορεί να μην διακρίνεις κάποια ένταση, δεν σημαίνει πως δεν γίνονται πράγματα «στα μουλωχτά». Τα… σιγανά ποτάμια να φοβάσαι, δηλαδή, όπως λέει κι η παροιμία κι είναι σκόπιμο να ενεργοποιήσεις την… αντικατασκοπία σου ή/και τις τεχνικές ψυχικής αυτοάμυνας, από τον αγιασμό μέχρι τον επίσης μεταφυσικό «κύκλο προστασίας», αφού κυκλοφορούν και «βαμπίρ». Στο «κάδρο» μπαίνουν και οι κίνδυνοι από το «επιθετικό» υγρό στοιχείο ή/και από πλημμυρικά φαινόμενα, όπως επίσης και οι πάσης φύσεως ιώσεις, που είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στις περιπτώσεις που ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα.
    Θρησκευτικοί ή ιδεολογικοί φανατισμοί και… εξορκισμοί περιμένουν επίσης με ανυπομονησία την ώρα και τη στιγμή που θα βγουν επί σκηνής!
    Από την άλλη πλευρά υπάρχουν διαθέσιμες οι «σταυροφορίες» με καλό σκοπό και μερικές ακόμη πιο δημιουργικές επιλογές, όπως είναι για παράδειγμα ο χορός και κάθε τι που συνδέεται με τις τέχνες και το ρυθμό, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς κι εσύ να χρησιμοποιήσεις τεχνικές απόκρυψης ή να μπλοφάρεις για να ξεγελάσεις τους διώκτες σου. «Δεν ήσουν εκεί, κτύπαγαν τον αέρα…»
  • Στις 23 και 24 Μαΐου, ο Άρης σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, με την ενέργειά του να γίνεται «ηφαιστειακή». Τα μέσα έξω δηλαδή ή αν προτιμάς μια «βουτιά» στα βαθιά κι αν με το δίπολο Άρη-Ουρανού οφείλεις πρωτίστως να κοιτάς ψηλά, ο Πλούτωνας σου λέει να διερευνήσεις και να έχεις το νου σου σε αυτά που γίνονται κάτω από τα πόδια σου και στα «υπόγεια που έχουν θέα», όπως λέει και… το λαϊκό άσμα! Εδώ, αναδεικνύονται τα όσα συμβαίνουν στον «κάτω κόσμο», μην πάει το μυαλό σου όμως μόνον στο μυθολογικό Άδη, αφού σου γράφω για κάτι πολύ πιο… κοντινό στην καθημερινότητά σου, ξεκινώντας από το δίκτυο της αποχέτευσης ή/και από «την κόπρο του Αυγεία» στον μικρόκοσμό σου. Επιπλέον το «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» παύει να είναι κάτι που συμβαίνει μόνον στις γκανγκστερικές ταινίες που βλέπεις, το ίδιο και η σύγκρουση μεταξύ «καλού» και «κακού» σε όλα τα μέτωπα. «Βόμβες» και βόμβες εκατέρωθεν, χαζές ή έξυπνες, δεν έχει και τόσο σημασία, αφού τη «δουλειά» τους θα την κάνουν, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η «απόλυτη διαγραφή». Το σεξ βέβαια είναι πάντα μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις να κάνεις με Άρη και Πλούτωνα αντάμα, από τη στιγμή ωστόσο που τα ένστικτα και τα πάθη αποκτούν το «πάνω χέρι» και δεν είναι όλοι σε θέση να τα ελέγξουν, να περιμένεις και εκδηλώσεις από εκείνες που σε «φρικάρουν».
  • Στις 24, σχηματίζεται κι ένα εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, μια όψη που πέρα από τα «κλασικά» της (πρωτοβουλίες, μαστορέματα αλλά και εντάσεις, τραυματισμοί ή… αγριοφωνάρες) θα κάνει λίγο πιο αισθητή και τη δράση του Πλούτωνα, αφού ταυτόχρονα θα υπάρχει και το τρίγωνό του με τον Ερμή, που θα κάνει trendy το «ερευνάτε τας Γραφάς».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved