Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στους Ιχθύς!

Αν είσαι Ιχθύς ή Παρθένος, έχεις περισσότερους λόγους να ελπίζεις στην εύνοιά της

Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στους Ιχθύς!

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς για περίπου ένα μήνα (από τις 5 Απριλίου, μέχρι τις 2 Μαΐου το απόγευμα) και σε αυτό το διάστημα θα έχει τα ωραία της και τα… θεματάκια της, με τα πρώτα ωστόσο να υπερτερούν αισθητά.

  • Μόνον η σύνοδος της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Κρόνο στον Υδροχόο (21/4) σηματοδοτεί εξ ορισμού πιέσεις, αναγκαιότητες και μικρές ή μεγαλύτερες στενοχώριες, ενώ δεν προσφέρεται και τόσο για αισθητικές παρεμβάσεις κι επεμβάσεις. Μπορεί ακόμη να σηματοδοτήσει μια δυσανεξία αλλά από την άλλη πλευρά κινείται στο πνεύμα της… Σαρακοστής! Καιρός για δίαιτα δηλαδή κι όσο για τα ερωτικά κάνε στην άκρη κι άφησε τους «παππούδες» και τις «γιαγιάδες» να κάνουν το κομμάτι τους.
  • Είναι βέβαια κι επαφές της με τον Ουρανό -δύο τον αριθμό- που μπορεί να σε ξεβολέψουν αν θεωρείς σίγουρα κάποια πράγματα αλλά και να διανθίσουν τη ζωή σου με σπάνιες ομορφιές ή/και περιστατικά που «σπάνε» τη ρουτίνα. Στις 12 Απριλίου η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον τροπικό Ουρανό στον Ταύρο, ενώ ακολουθεί το εξάγωνο των δύο πλανητών στις 18, με τον Ερμή να το συνοδεύει και ειδικά αυτή η δεύτερη προσφέρεται για να προβείς σε αλλαγές και καινοτόμες εφαρμογές, ξεκινώντας ίσως από την εμφάνισή σου και τα… συνοδευτικά της, δηλαδή ρούχα παπούτσια και ποικίλα αξεσουάρ. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις πάντως, να θυμάσαι ότι μερικά πράγματα γίνονται μια και μοναδική φορά, όπως ακριβώς συμβαίνει με κάθε «εξαίρεση του κανόνα». Είτε λοιπόν συμβεί κάτι ιδιαίτερο που θα σου αρέσει, είτε «σοκαριστείς» από μια εξέλιξη, μην «το δέσεις κόμπο».
  • Στις 25 Απριλίου, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τη Δήμητρα στους Διδύμους, ενθαρρύνοντας την κοινωνική ζωή και όλα εκείνα που συνδέονται με το life style. Κι αν κάποια πράγματα στερούνται βάθους ή σοβαρότητας με την κλασική έννοια, το να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου καταλογίζονται σίγουρα στα θετικά.
  • Στις 27, ακολουθεί η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που κορυφώνει το… όνειρο και θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφα με την συνδρομή της φαντασίας σου. Οι εξιδανικεύσεις έχουν τον πρώτο λόγο και κάποιος «πραγματιστής» βέβαια θα μπορούσε να αντιτείνει ότι θα «βουλιάξεις» μέσα στο ψέμα και τις πλάνες ελπίδες αλλά εγώ θα σου γράψω να το ζήσεις αυτό το όνειρο έχοντας απλά σε μια άκρη του μυαλού σου ότι κάποια στιγμή θα «ξυπνήσεις». Η ψυχική ανάταση που θα κερδίσεις είναι ανεκτίμητης αξίας και μόνον αν ποντάρεις σε -σώνει και καλά- υλικά ή συναισθηματικά οφέλη θα νιώσεις πως «προδόθηκες» ή «θυσιάστηκες» για το τίποτα. Πότε όμως μια θυσία έγινε για να κερδίσει κάτι το «θύμα»; Πάντα γίνεται για να ωφεληθεί κάποιος άλλος ή για το κοινό καλό και η όποια ανταμοιβή δεν γίνεται με όρους του κόσμου τούτου.
    Η όψη προσφέρεται επίσης για καλλιτεχνικές δραστηριότητες και μακάρι να είσαι ο/η δημιουργός της «μέθεξης» κι εκείνος/η που θα εμπνεύσει και θα εμπνευστεί αλλά και ως θεατής ή «καταναλωτής» θα το κάνεις το «καθήκον» σου και με το παραπάνω.
  • Στις 30, η Αφροδίτη συναντά το Δία, μεγεθύνοντας όλα αυτά που σε κάνουν να περνάς καλά κι αν γίνουν και κάποιες σπατάλες ή επιπολαιότητες δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Η όψη θεωρείται και είναι κάτι σαν το «τζακ ποτ της τύχης» κι αξίζει να δοκιμάσεις και τη δική σου. Της τύχης επαναλαμβάνω κι όχι της ικανότητας. Αν τώρα ο χαρακτήρας σου είναι τέτοιος που δεν «σηκώνεις» πολλές «ελαφρότητες», απλά άφησε τους άλλους να χαρούν τη ζωή τους και τις ευκολίες τους, χωρίς να «κουνάς το δάχτυλο».
  • Εξ άλλου αν ψάχνεις για πιο «μεστές» καταστάσεις και βάθος συναισθημάτων υπάρχει για σένα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που «κλείνει» με ακρίβεια την Πρωτομαγιά. Εδώ είναι που θα βρεις την πληρότητα που ίσως αναζητάς, αλλά, σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς πως στη ζωή θα υπάρχουν πάντα οι «τυχεροί» και οι «άτυχοι» της υπόθεσης, με τους πρώτους να καρπώνονται αυτά που χάνουν οι δεύτεροι!

Το σε ποια κατηγορία ανήκεις είναι κάτι που ίσως εσύ το γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα. Αν είσαι πάντως Ιχθύς ή Παρθένος, έχεις περισσότερους λόγους να ελπίζεις στην εύνοια της Αφροδίτης, με τη συνέχεια όμως να εξαρτάται από τις προδιαγραφές που έχεις «κτίσει» κι από το πώς θα διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Ποτέ ένας «κούκος» δεν έφερε την «άνοιξη», αν όμως υπάρχει ήδη μέσα στην καρδιά σου, αρκεί κι ένα ταπεινό σπουργίτι για να σημάνει τον ερχομό της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved