Οι καλές και οι κακές στιγμές που θα φέρει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Πώς θα επηρεάσει την ζωή μας με βάση τις όψεις που θα κάνει με τους άλλους πλανήτες, αλλά και την ανάδρομη πορεία της.

Οι καλές και οι κακές στιγμές που θα φέρει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 5 Νοεμβρίου και θα παραμείνει σε αυτό για τέσσερις ολόκληρους μήνες, λόγω της ανάδρομης πορείας της από τις 19-20 Δεκεμβρίου, μέχρι τις 28-29 Ιανουαρίου. Θα φτάσει μέχρι την 27η μοίρα, θα επιστρέψει στην 12η κι ύστερα θα πάρει ξανά την... ανιούσα! Ουσιαστικά δηλαδή, η διέλευση της χωρίζεται σε τρεις φάσεις και επειδή για την δεύτερη και την τρίτη υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος μπροστά σου... επείγει η πρώτη!

Στις 6/11 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή προδιαθέτει σε μια μάλλον ευχάριστη καθημερινότητα, με περιπάτους εκδρομές, διάφορα ψώνια και πολιτιστικά δρώμενα, την ίδια μέρα όμως διάλεξε κι ο... Πλούτωνας να κάνει αισθητή την παρουσία του, αφού ως αστρικός κάνει μια σύνοδο με την Αφροδίτη, κάτι που σημαίνει ότι η μεν διάθεση θα είναι καλή, τα δε γεγονότα θα είναι ενίοτε θλιβερά κι αυτή η αναντιστοιχία θα φανεί. Ίσως βέβαια -και μακάρι- να υπάρξουν και καθοριστικές εξελίξεις με θετικό πρόσημο, είτε σε προσωπικά, είτε σε οικονομικά θέματα, στην κατεύθυνση μιας αναγεννητικής πορείας που θα πάει μέχρι... τέλους!

Στις 15/11 η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα, βγάζοντας στην επιφάνεια συναισθηματικές αδυναμίες που δυσκολεύουν πολύ την λήψη μιας λογικής απόφασης στα ερωτικά σου. Ίσως μάλιστα να αρχίσεις να θυμάσαι και να... κλαις περασμένα μεγαλεία, δηλαδή κάποιον/α πρώην, από την άλλη πλευρά όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας συγκινησιακά φορτισμένης ερωτικής επαφής που θα γίνει η αφετηρία μιας... νομιμότατης σχέσης! Επιπλέον, σε οικονομικά ζητήματα αποκτούν προτεραιότητα οι παροχές από την οικογένεια ή/και τα έσοδα από ακίνητα ή καλλιέργειες.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Στις 19 είναι η σειρά του Ουρανού να βάλει το δικό του λιθαράκι στις εξελίξεις και το τρίγωνο του με την Αφροδίτη, προδιαθέτει σε απρόοπτα και εκπλήξεις, που θα σε ανανεώσουν. Όσο για τα προσωπικά σου, θα σου επιβεβαιώσει ότι... ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, ούτε να αποκλείεις ενδεχόμενα, αφού ακόμη και τα πιο παράδοξα έχουν τύχη, για να μην σου γράψω ότι έχουν... κυρίως αυτά!

Ωστόσο στις 22 η Αφροδίτη συναντά τον αστρικό Κρόνο στον Αιγόκερω και ανεξάρτητα με το πως θα είναι η διάθεση σου, οι εξελίξεις στα προσωπικά ή/και τα οικονομικά σου θα έχουν μια στερητική χροιά, ίσως και στενόχωρη, ενώ αν είναι να ξεκινήσεις κάτι και στην πορεία να σου... βγει το λάδι, είναι προτιμότερο να περιμένεις μετρώντας τους καημούς και τους αναστεναγμούς!

Ακολουθεί το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 30, μια όψη που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις τα δύσκολα και να... ζήσεις τις υπερβάσεις σου, ενίοτε και μέσα από την τέχνη! Τα όνειρα φυσικά και επιτρέπονται, αρκεί να μην αποκτήσουν τον χαρακτήρα προσδοκίας.

Στις 7 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Έριδα στον Κριό, βάζοντας σε πρώτο πλάνο την χρησιμότητα και την παροχή υπηρεσιών, ελπίζω σε αμοιβαία βάση. Αυτό βέβαια ηχεί... κάπως για τα προσωπικά σου και θα έχεις δίκιο να αναρωτιέσαι που πήγε ο έρωτας αλλά μερικές φορές είναι προτιμότερο να ξέρεις ότι ζεις μια σύμβαση, παρά να πιστεύεις άλλα. Η συγκεκριμένη όψη πάντως είναι καλή και για τα εργασιακά σου.

Η πρώτη φάση της διέλευσης της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω κλείνει με την σύνοδο της με τον Πλούτωνα στις 11/12, αυτήν την φορά σε... ισότιμα αστρολογικά πλαίσια, δηλαδή τροπική με τροπικό! Εκείνο που αλλάζει όμως είναι ότι η διάθεση σου μπορεί να... μαυρίσει ανεξάρτητα με το αν υπάρχουν εξωτερικά ερεθίσματα που να το δικαιολογούν. Εξ άλλου αυτό το... μέχρι τέλους που θέτει ο Πλούτωνας χρήζει διευκρινίσεων. Θα αργήσει να έρθει ή μήπως συμβαίνει ήδη; Σε κάθε περίπτωση πάντως το πάθος θα ξεχειλίζει, τα υπαρξιακά θα βγουν στην φόρα κι αν τώρα αυτό είναι καλό ή κακό θα το κρίνει η... Ιστορία!

Τα δυό τους πάντως θα συναντηθούν δύο ακόμη φορές, τρεις στο σύνολο, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, οπότε θα έχουμε να λέμε μέχρι τις αρχές Μαρτίου!

Διάβασε επίσης:

Τι φέρνει στην Ελλάδα και τον καθένα προσωπικά ο Άρης στον Σκορπιό;

Άρης στον Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved