Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό: Άστο καλύτερα, μην μπλέξεις…

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και... «ξαναχτυπά»!

Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό: Άστο καλύτερα, μην μπλέξεις…

Βρε καλώς τον και μας έλειψες (καλέ όχι! Αλλά να μην τον καλοπιάσω μπας και περάσει και δεν αγγίξει;).

Ανάδρομος ο Ερμής στο Ζυγό από τις 27 του μήνα, έως τις 18 Οκτωβρίου! Τα καλά νέα είναι ότι είναι ο τελευταίος ανάδρομος Ερμής του 2021! Τα λιγότερο καλά είναι ότι θα μας αναγκάσει να επανεξετάσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τη σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό!

Την 1η Οκτωβρίου θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω: σκέψεις και πράξεις παρελθοντικές ίσως έρθουν στο προσκήνιο και μας… δαγκώσουν τον π@π@. Τι πρέπει να κάνουμε; Να δείξουμε σύνεση, είτε αντιδρώντας με μέτρο, είτε επιτρέποντας στις καταστάσεις να εξελιχθούν χωρίς διαμάχη. Γιατί; Διότι 2 ημέρες αργότερα κάνει όψη τριγώνου με τον Δία στον Υδροχόο, άρα αν πράξουμε ορθά, θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα! Τέλος, προσοχή στις 9-10 του Οκτώβρη, όταν Ερμής και Άρης θα κάνουν σύνοδο στον Ζυγό. Όχι ότι θα σπάσουν πολλά αυγά, αλλά σας προειδοποιώ ότι η ενέργεια θα είναι πολλή κι ουχί στοχευμένη. Ήτοι, κινδυνεύετε να μπλέξετε στα λόγια και να τρέχουμε να σας ξεμπλέξουμε!

Δες στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια:©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved