Δίας στους Ιχθύς: Μια πρώτη δόση εύνοιας

Το κυρίως «πιάτο» το φυλάει, ωστόσο, για το 2022

Δίας στους Ιχθύς: Μια πρώτη δόση εύνοιας

Στις 14 Μαΐου, νωρίς τα ξημερώματα, ο Δίας περνάει στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου κι αυτό το πρελούδιο σίγουρα θα χαροποιήσει τους εκπροσώπους του ζωδίου και όχι μόνον.

Παρθένοι Τοξότες και Δίδυμοι περιμένουν διψασμένοι αυτήν την πρώτη δόση τύχης, σύντομης μεν διάρκειας αλλά διόλου αμελητέας, αφού με «όχημα» την Σεληνιακή Έκλειψη της 26ης Μαΐου ο Δίας θα κάνει ιδιαίτερα αισθητή την… πανηγυρική παρουσία του!

Κι αν υπάρξει έλλειμμα ουσίας και περίσσευμα «ελαφρότητας», δεν πειράζει, ύστερα από μήνες περιορισμού, ο κόσμος έχει ανάγκη να γιορτάσει και να ξεδώσει.

Όσον αφορά τώρα στις γενικότερες κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα το πιο… αναμενόμενο είναι «να σκάσουν από το αβγό» νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και να πάρουν μπρος συλλογικές-συνδικαλιστικές διεκδικήσεις, ίσως όμως να μην προλάβουν να γίνουν και πολλά πράγματα μέσα σε δυόμιση μήνες.

Το κυρίως «πιάτο» ο Δίας το φυλάει για το 2022, όπου με δεδομένες τις οικονομικές αναταράξεις που προβλέπονται στην χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, θα αποτελέσει την «μαγιά» ελπίδων και μια καλή παρηγοριά τουλάχιστον σε επίπεδο ψυχολογίας.

Διάβασε επίσης: Δίας στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα έχουν τύχη «βουνό»

Αφροδίτη στους Διδύμους: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες

Άρης στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved