Αφροδίτη στον Κριό: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες

Δες αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα!

Αφροδίτη στον Κριό: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες

Η Αφροδίτη, λίγες ώρες μετά τον Ήλιος, στις 21/3, περνά κι αυτή στον Κριό και θα παραμείνει έως τις 15/4. Εκτός του ότι θα γεμίσει ενθουσιασμό και όρεξη για να κάνουν διάφορα πράγματα, θα ανεβάσει τους ερωτικούς ρυθμούς στα ύψη, θα δώσει τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να διεκδικήσουν τα καλύτερα, να βελτιώσουν τα οικονομικά τους και να ζήσουν μοναδικές στιγμές, αφού τον παν είναι το "τώρα".

Η Αφροδίτη στον Κριό θα ευχαριστήσει τους πάντες, ωστόσο, τα παρακάτω 4 ζώδια είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα στα χρήματα και τα αισθήματα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου, να βγάλεις την πιο όμορφη και σεξουαλική πλευρά του εαυτού σου και φυσικά να την πλασάρεις με ιδιαίτερη επιτυχία. Εννοείται, θα ανάβεις φωτιές στο πέρασμά σου, θα τραβάς σαν μαγνήτης πάνω σου, οπότε ποιος ή ποια να σου αντισταθεί και να σου χαλάσει χατίρι; Αλλά και εσύ ό,τι βλέπεις θα το θέλεις εδώ και τώρα, θα το κυνηγάς, θα το διεκδικείς και δε θα σου ξεφεύγει με τίποτα. Κι επειδή θα βαρεθείς (αν δεν το έχεις κάνει ακόμα) την εμφάνισή σου, είναι πιθανή μια εντυπωσιακή αλλαγή που θα σε ανεβάσει στην κορυφή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συγκεκριμένη Αφροδίτη μπορεί να είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε νοιάζεται για τα υλικά αγαθά και φυσικά μπαίνοντας στον 2ο οίκο σου θα βάλει το χεράκι της, ώστε να σου έρθουν κι εσένα. Μην περιμένεις θεαματική αύξηση των χρημάτων σου, όμως και τα δωράκια σου θα πάρεις, ίσως κι ένα ποσό που θα σου διώξει προσωρινά το άγχος. Από την άλλη, ίσως κλείσεις και μια συμφωνία ευνοϊκή ή θα ψάξεις τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Το συναίσθημα θα σε κατακλύσει, οι επιθυμίες σου θα γίνουν έντονες και τη σεξουαλικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο, εύκολα, λοιπόν, θα παρασυρθείς σε διάφορους πειρασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου μόνο καλά θα σου φέρει, αρκεί κι εσύ να βγεις λίγο από τα στεγανά σου και να δεις τα πράγματα πιο απλά. Ο αυθορμητισμός και η αμεσότητα είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν και σεξουαλικά να βρεις τη... χαρά. Αυτό που δεν πρέπει να σε νοιάζει τόσο είναι το αύριο και το ποια θα είναι η εξέλιξη, αλλά το συναίσθημα της στιγμής. Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα, θα είσαι "πολύφερνη νύφη" και θα σφάζονται Από την άλλη, και τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να παίρνουν την ανηφόρα, δίνοντάς σου έτσι τη δυνατότητα να απαλλαγείς από κάποια βάρη του παρελθόντος ή να σου έρθουν χρήματα σαν δάνειο, χορηγία, ακόμα και μια κληρονομιά ή να διεθετήσεις ζητήματα με τράπεζες και εφορία. Εσύ μάλιστα δε χρειάζεσαι και συστάσεις, οπότε κάτι θα καταφέρεις να κρατήσεις στην άκρη για τις... δύσκολες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, ποιος σε πιάνει! Αυτό που θα σε νοιάζει πιο πολύ είναι το να περάσεις καλά κι όλα τα άλλα σκασίλα σου. Η απογείωση της ερωτικής σου ζωής είναι δεδομένη, θα επιδοθείς σε ένα ανελέητο κυνήγι, οι ερωτικές σου περιπέτειες θα είναι μπόλικες, η πέρασή σου μεγάλη, στο σεξαπίλ σου έντονο και θα βάλεις όλα τα μέσα, προκειμένου να πάρεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Μια σχέση είναι προ των πυλών κι αν σε κρατάει στην τσίτα, είναι πολύ πιθανό να κρατήσει κιόλας. Αν είσαι σε σχέση, με το ταίρι σου θα μοιραστείτε μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθουν, ενώ αν έχεις παιδί (α), θα ξανανιώσεις με το δημιουργικό χρόνο που θα περάσεις μαζί του(ς).

Διάβασε επίσης:Άρης στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Δήμητρα στον Κριό: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved