Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό: Μήπως ήρθε ο καιρός για μια γερή εσωτερική κάθαρση;

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, τον Αρη ανάδρομο στον Κριό και τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, οι εντάσεις κλιμακώνονται!

Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό: Μήπως ήρθε ο καιρός για μια γερή εσωτερική κάθαρση;


Όσο κι αν ο Ερμής στον Σκορπιό θέλει να αποσιωπήσει πράγματα, τόσο ο Άρης και ο Ουρανός θα τον αναμοχλεύουν και καταπιεσμένα αισθήματα θα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό μοναχός του, θα μας έφερνε τα γνωστά και μη εξαιρετέα εμποδιάκια του: καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις κι όλα τα ωραία. Αυτή τη φορά όμως, να είστε προετοιμασμένοι για πολλά περισσότερα.

Η συναισθηματική τραμπάλα, μπορεί να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μας: λόγια που μας είπαν, μπορεί να μας σημαδέψουν, λόγια που είπαμε, μπορεί να τα μετανιώσουμε άσχημα. Προσοχή στην ζήλεια και το φθόνο. Εκτός του ότι κάποιος μπορεί να μας ζηλέψει, με τη σειρά μας, μπορεί να πιάσουμε τον εαυτό μας να εποφθαλμιά κάτι ξένο. Μην επιτρέψετε σε τέτοιου είδους συναισθήματα, να ορίσουν τις αποφάσεις σας, θα είναι καταδικασμένες από την αρχή.

Την ίδια στιγμή, ο Σκορπιός, είναι προικισμένος στο να σκάβει για την αλήθεια και την φέρνει στην επιφάνεια, ενώ το ίδιο ακριβώς κάνει με τα συναισθήματά μας. Ο ανάδρομος όμως, μπορεί να έχει περίεργα αποτελέσματα: μπορεί αυτό που θα βρούμε, να μην θέλαμε να το ανακαλύψουμε, να μας πληγώνει η αλήθεια του και να μην μπορούμε να διαχειριστούμε τις ψυχικές της επιπτώσεις. Αν θέλουμε να τον ξεπεράσουμε, πρέπει να καθαρίσουμε εσωτερικά, είτε εκφράζοντας αυτό που μας πονάει, είτε αντιμετωπίζοντας την αιτία του πόνου.

Ο συνδυασμός ανάδρομων Ερμή, Άρη κι Ουρανού, θέλει ιδιαίτερη προσοχή: οι αντοχές μας, θα δοκιμαστούν, το μυαλό μας, θα μας παίξει παιχνίδια, το στόμα μας θα προτρέξει να εκτοξεύσει λόγια που δε θα βασίζονται αναγκαστικά στην αλήθεια, αλλά θα εκφράζουν άγαρμπες αντιδράσεις σε όσα μας συμβαίνουν, ενώ ο Ουρανός –προς τις 20 του μήνα- θα έρθει να «ξυρίσει» σκέψεις και λόγια. Προσοχή λοιπόν: είτε κρατάμε τις ισορροπίες, είτε επιτρέπουμε να μας παρασύρει το ρέμα, ενώ το πιο απλό είναι να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν και όταν με το καλό λήξει ο ανάδρομος, να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να αναλάβουμε δράση με καθαρό κεφάλι, χωρίς έντονους συναισθηματισμούς.

Διάβασε επίσης:

Τα ζώδια που θα αγανακτήσουν με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό

Αφροδίτη στην Παρθένο: Σε αυτά τα ζώδια φέρνει χρήματα και νέους έρωτες!

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό έχει... χιούμορ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved