Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη: Οι δυσκολίες και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στα ερωτικά σου

Στους αποκαλύπτει η ίδια η... Αφροδίτη, εκφράζοντας τις φοβίες της

Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη: Οι δυσκολίες και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στα ερωτικά σου

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο -οσονούπω- θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, τι επιπτώσεις όμως έχει αυτή η όψη σε μια σχέση; Τι να περιμένει μια γυναίκα ή τι θέματα θα προκαλέσει στο ζευγάρι; Ποιες δυσκολίες θα εμφανιστούν και ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν;

Στα αποκαλύπτει η ίδια η... Αφροδίτη, σαν να ήταν μια πραγματική γυναίκα, εκφράζοντας τις φοβίες της, μέσα από μια σύντομη ιστορία, με αρκετές δόσεις χιούμορ!

"Αχ, ο Άρης στον Κριό, τι ραντεβού κι αυτό; Τι παιδί ξαναμμένο; Τι να κάνω θεέ μου; Να ντυθώ, να στολιστώ και να βγω στο σεργιάνι για ταίρι; Μμμ… Όλο και κάτι θα μου τύχει... Μήπως όμως πέσω πάνω στην στραβή; Γιατί με τον Κρόνο απέναντι όλες οι προβληματικές περιπτώσεις παίρνουν τα πάνω τους κι έχουν και διάρκεια, πανάθεμά τις, σε στιλ πονάω αλλά μου αρέσει.

Θυμάμαι μια φορά που ένας παντρεμένος όλο χώριζε για τα μάτια μου αλλά στο τέλος έκανε δεύτερο παιδί με την σύζυγο, που την είχε στα αζήτητα αλλά επανέκαμψε ο έρωτας κι εγώ έμεινα δεύτερη και καταϊδρωμένη.

Άσε το άλλο, δηλαδή, ότι μπορεί να μου ζητήσουν να γίνω η αφέντρα, να τους πατάω στο λαιμό, λέει, με δερμάτινες μπότες και μαστίγιο στο χέρι. Α πα πα! Εγώ είμαι καλό κορίτσι από σπίτι, μέχρι πικάντικα φαγητά και πολύ τους πέφτει.

Τελικά, ότι κι αν λέει ο Αρούκος είναι καλύτερο να ξεσαλώσω μοναχή. Να βάλω δυνατά τα λαϊκά και να ρίξω μια ζεϊμπεκιά, να στενάξουν τα πλακάκια. Κι αν ο καλός μου αρχίσει να τσιλημπουρδίζει και μου γυρίσει σπίτι αργά σαν τον γάτο, θα τον περιμένω πίσω από την πόρτα με το τηγάνι το αντικολλητικό ανά χείρας, μην χρειαστεί να μαζεύω και τις παρφουμαρισμένες τρίχες του. Άρπα την μπερμπάντη! Πονάς, αλλά μου αρέσει!"

Διάβασε επίσης:Προβλέψεις Σεπτεμβρίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Διάβασε τι να περιμένεις

Μηνιαίες προβλέψεις 22/8 - 22/9: Ξυπνούν εφιάλτες από το παρελθόν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved