Αφροδίτη στον Καρκίνο: Σε αυτά τα ζώδια φέρνει χρήματα και νέους έρωτες!

Δες αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα!

Αφροδίτη στον Καρκίνο: Σε αυτά τα ζώδια φέρνει χρήματα και νέους έρωτες!

Η Αφροδίτη, στις 7/8, εγκαταλείπει επιτέλους τους Δίδυμους και περνά στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει έως τις 6 Σεπτεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να ζήσουν όμορφες οικογενειακές σιγμές, να αναπτύξουν νέους συναισθηματικούς δεσμούς, αλλά και να βγάλουν όλο το ρομαντισμό, τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό τους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο, εκτός του ότι ευνοεί οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι και ακίνητα (κυρίως οικογενειακά) θα φέρει μια βελτίωση στα οικονομικά και τα ερωτικά, αλλά και την καθημερινότητα όλων μας, τα παρακάτω 4 ζώδια όμως ευνοούνται πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, μάλιστα εσύ που είσαι γεννημένος το α' και β' δεκαήμερο θα έχεις και τα τυχερά σου, αν είσαι ελεύθερος, μέσα από καινούργιες γνωριμίες, να δημιουργήσεις και μια σχέση, αφού είναι γνωστό ότι είσαι παιδί για σπίτι! Όχι μόνο θα βγει η ρομαντική και αισθησιακή φύση σου, αλλά ταυτόχρονα θα καταφέρεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να κερδίσεις τις συμπάθειες. Η ανταπόκρισή σου στο αντίθετο φύλο θα αυξηθεί κι αν επιχειρήσεις κάποιες αλλαγές στο look σου, που ενδεχομένως να σκέφτεσαι, τότε θα εκτοξευθεί. Επιπλέον θα σου δώσει τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις, να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και κυρίως με το ταίρι σου. Αν μάλιστα βρίσκεσαι σε διακοπές, θα περάσεις υπέροχα!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη μετά από σχεδόν 2 μήνες πάνω σου, περνά στον 2ο οίκο σου, φέρνοντας χρήματα και αρκετά αισθήματα. Ενδεχομένως να "χτυπήσει" κατευθείαν στη συναισθηματική σου πλευρά, αυτή που προσπαθείς να κρύψεις και να γίνεις αυτόματα πιο γλυκός, τρυφερός και προστατευτικός στα πολύ δικά σου πρόσωπα. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, δεν αποκλείεται να νιώσεις κουρασμένος από το κυνήγι της απόλαυσης και να αποφασίσεις να ρίξεις άγκυρα σε ένα λιμάνι, μέχρι να ξαναγεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η αλήθεια είναι πάντως ότι θα παιδευτείς να βρεις το ανάλογο πρόσωπο. Από την άλλη, θα γίνεις πιο σφιχτοχέρης και δε θα σκορπάς λεφτά, έτσι, χωρίς ουσιαστικό λόγο, γι' αυτό κι είναι πιθανό να σου έρθουν κι άλλα και να καταφέρεις να βάλεις κάποια στην άκρη ή να καλύψεις τις άμεσες ανάγκες σου, να σου μείνουν και να αγοράσεις και κάποια πράγματα που θέλεις. Επιπλέον, είναι ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες οικονομικές συμφωνίες και επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην την Αφροδίτη να μπαίνει στον 8ο οίκο σου, έχεις να περιμένεις αρκετά όμορφα πράγματα να γίνουν, τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σου. Και κακά τα ψέματα! Όταν έχεις γεμάτη τσέπη, δεν έχεις το άγχος που θα δώσεις και τι θα σου μείνει, τότε και η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη, κι η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου, αφού είσαι χαλαρός και ξέγνοιαστος κι έτσι ανεβαίνουν και οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο της αγάπης. Επωφελήσου από τις θετικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να καλύψεις ή να κλείσεις τις υποχρεώσεις σου, να κυνηγήσεις ευνοϊκές ρυθμίσεις για δάνεια ή χρέη και αν μπορείς να βάλεις και στην άκρη ένα ποσό για τις "βροχερές μέρες" που λένε κι οι φίλοι μας οι Άγγλοι . Από την άλλη, είναι πιθανό να ελκύσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει έντονη χημεία και ίσως να μείνεις μαζί του να ξεκαλοκαιριάσεις (ή και παραπάνω), αφού θα σε καλύπτει σε συναισθηματικό και σεξουαλικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου φέρνει μια αισθητή βελτίωση στην ερωτική σου ζωή ή τουλάχιστον κάνει εσένα να στραφείς προς τον έρωτα, προκειμένου να γεμίσεις τα κενά της καρδιάς σου και να ζήσεις περισσότερες στιγμές ευτυχίας, ξεχνώντας τα άγχη και τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Το κύριο ζητούμενό σου θα είναι να βρεις μια αγκαλιά για να σε κλείσει μέσα και να μην ξαναφύγεις ποτέ, να σε γεμίσει φιλιά και χάδια και να νιώσεις ασφαλής και προστατευμένος ξανά κι όπως όλα δείχνουν ενδεχομένως οι ευχές σου να πραγματοποιηθούν σύντομα, αφού ένα ρομαντικό καλοκαιρινό ειδύλλιο, που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση είναι πολύ κοντά. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, είναι η ιδανική περίοδος για να εξομαλύνεις εντάσεις με το ταίρι σου, αλλά και να ευχαριστηθείτε τις διακοπές σας αλλά και τις ιδιωτικές στιγμές σας, ενώ όμορφα θα περάσεις τον χρόνο σου με το παιδί ή τα παιδιά σου, απ' όπου σε περιμένουν και χαρές ή να ήρθε η στιγμή να μεγαλώσεις την οικογένειά σου κατά ένα μέλος!

Διάβασε επίσης:Μηνιαίες προβλέψεις 22/8 - 22/9: Πέτα από πάνω σου όσα σε κρατάνε σιδηροδέσμιο

Έχεις Αφροδίτη σε Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύες; Αυτός ο τύπος σχέσης σε τραβάει

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved