Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο: Αυτός μας έλειπε!

Φάγαμε την έκλειψη στον Τοξότη, η Αφροδίτη είναι ανάδρομη ακόμα στους Διδύμους, ζήλεψε κι ο Ερμής και τα έκανε μαντάρα!

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο: Αυτός μας έλειπε!


Πείτε μου: υπάρχει σωτηρία; Μα φυσικά!

Περάσαμε ήδη την μερική έκλειψη Σελήνης στις 5 του μήνα στον Τοξότη (με τις υγείες μας), η Αφροδίτη κάνει τα δικά της στο ζώδιο του Διδύμου, ο Ερμής γίνεται ανάδρομος από τις 19 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 21, προσθέτουμε και μια Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, έτσι, για να έχουμε!

Μας την έπεσαν οι πλανήτες, αλλά κι εμείς, δεν μασάμε! Δεν κάνουν τίποτα που δεν έχουν κάνει στο παρελθόν!

Δε θα σας πω όσα ήδη ξέρετε: προσέχουμε λογάκια που πάνε κι έρχονται, προσέχουμε να μην ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα, προσέχουμε να μην βάζουμε την υπογραφή μας για σοβαρά θέματα απερίσκεπτα και γενικώς, προετοιμαζόμαστε για κάθε είδους τραγελαφική -και μη- παρεξήγηση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ο Ερμής ο ανάδρομος στον Καρκίνο ελέω και της επικείμενης έκλειψης, θα βγάλει πολύ συναίσθημα προς τα έξω, θα φέρει πολλούς από εμάς, αντιμέτωπους/ες με όλα όσα κρατούσαμε μέσα μας αρκετό καιρό τώρα και που, λόγω των συνθηκών, θα έρθουν στην επιφάνεια, θα εκφραστούν, αλλά ίσως σε λάθος χρονική στιγμή, σε άβολο πλαίσιο και με τρόπο, είτε έντονο είτε -αντίθετα- όχι τόσο πειστικό!

Από τη στιγμή που κι η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη μέχρι και τις 25 του μήνα στους Διδύμους, το διάστημα μεταξύ 18 και 28, θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο (μην ξεχνάτε και την Μερική Έκλειψη Ηλίου στις 21). Μην αφεθείτε να σας παρασύρει το ρέμα. Αντιθέτως, να μετράτε τα λόγια σας, να δαμάσετε το συναίσθημα και να πράττετε με εξέχουσα προσοχή, προχωρώντας τις υποθέσεις της ζωής σας, με μικρά βήματα.

Να σας θυμίσω ότι θα είστε πολύ περισσότερο δεκτικοί/ες σε ό,τι φτάνει στα αφτιά σας και βασανιστικά ευαίσθητοι/ες μα κι ευερέθιστοι/ες. Προσοχή σε όσα ακούτε: είναι μια περίοδος που εύκολα μπορείτε να πέσετε θύματα χειραγώγησης κι ιδιαίτερα συναισθηματικής!

Διάβασε επίσης: Ανάδρομοι πλανήτες 2020: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved