Ερμής στον Ταύρο: Η επικοινωνία μας αποκτά ουσία και… πρακτικότητα!

Διάβασε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς τον Ερμή στον Ταύρο

Ερμής στον Ταύρο: Η επικοινωνία μας αποκτά ουσία και… πρακτικότητα!


Και μην ξεχνάς ότι κάποια από τα πράγματα που σου γράφω, ισχύουν και για όσους έχουν Ερμή στον Ταύρο στο ωροσκόπιό τους, είτε είναι Ταύροι, είτε είναι Δίδυμοι, Κριοί, Καρκίνοι, Ιχθύς, ή κάποιο άλλο ζώδιο.

Όταν ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, οι μπούρδες φεύγουν από το παράθυρο! Ο Ταύρος, δεν ανοίγει το στόμα του αν πρώτα δεν έχει σκεφτεί τι θα πει. Η επιπολαιότητα στην επικοινωνία, αντικαθίσταται από την ώριμη σκέψη, την παντελώς προσγειωμένη.

Η φαντασία δίνει τη θέση της στην πρακτικότητα και μόνο ό,τι είναι αληθινό και πρακτικό μένει και προχωράει στο επόμενο στάδιο, αυτό της υλοποίησης. Αυτός ο Ερμής έχει επομένως δυο μεγάλα πλεονεκτήματα: μας οδηγεί στα σωστά μονοπάτια, με βήματα αργά μεν, αλλά καλά μελετημένα δε και μας ωθεί να δώσουμε σχήμα, σάρκα και οστά στις σκέψεις μας!

Είναι μια θαυμάσια περίοδος (από τις 28 Απριλίου που ξεκινά μέχρι τις 11 Μαΐου), να σχεδιάσουμε, να συγκεντρωθούμε σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και φυσικά, να το πετύχουμε, εργαζόμενοι με προσήλωση.

Όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά του Ερμή στον Ταύρο, που θέλει τα άτομα να είναι άκαμπτα στις ιδέες τους (η ευελιξία δεν ανήκει στα φόρτε του Ταύρου), να μην κάνουν ένα βήμα πίσω ώστε να δουν τη μεγάλη εικόνα και φυσικά, ο Ερμής αυτός σκοτώνει την φαντασία! Προσοχή λοιπόν! Τα πείσματα και η νευρικότητα όταν δεν… περνάει το δικό σας, δεν θα είναι παρά συμπτώματα αυτού του κατά τα άλλα, υπέροχου Ερμή!

Διάβασε επίσης:

Αφροδίτη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν!

Άρης στον Υδροχόο: Σε αυτά τα ζώδια θα προκαλέσει αναστάτωση και προβλήματα!

Σε αυτά τα ζώδια βάζει εμπόδια και περιορισμούς ο Κρόνος στον Υδροχόο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved