Άρης στον Αιγόκερω: Σε ποια ζώδια δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα;

Μήπως και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα;

Άρης στον Αιγόκερω: Σε ποια ζώδια δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα;

Ο Άρης περνά στον Αιγόκερω στις 16 Φεβρουαρίου και -όπως συμβαίνει πάντα- κάποια ζώδια θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές, να κυνηγούν στόχους και να διεκδικούν κι άλλα θα βιώσουν διάφορα προβλήματα. Η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική τους ζωή θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις, που μπορεί να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την οριστική ρήξη, ενώ δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα ή αυξημένα έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στον 7ο οίκο, απέναντί σου να επηρεάζει όλες τις σχέσεις σου, οπλίσου με αντοχή και ψυχραιμία, καθώς το κλίμα θα είναι ηλεκτρισμένο και τα άτομα που είναι γύρω σου μάλλον πάνε γυρεύοντας για καβγά. Οι επιθέσεις που θα σου γίνονται θα είναι συχνές, για ασήμαντες -κατά τη γνώμη σου- αιτίες ή γιατί έχουν μαζέψει πακέτο και θα το βγάζουν με την παραμικρή αφορμή. Το κλίμα θα είναι φορτισμένο και με έναν συνεργάτη ή τον/ην σύντροφό σου που θα νιώθει ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις πιέσεις ή δεν αντέχει τις τόσες ευθύνες, υποχρεώσεις και όρια. Έντονες διαφωνίες, αποχωρήσεις, χωρισμοί είναι πιθανά. Αν είσαι ελεύθερος, χωρίς να φταις, θα προκαλείς αρνητικές εντυπώσεις ή θα πέφτεις πάνω σε άτομα εριστικά ή επιπόλαια.

ΖΥΓΟΣ

Το μέγα μπάχαλο θα προκαλέσει ο Άρης στον 4ο οίκο σου, όπου είναι πιθανές ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή άλλες που θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, κάθως κάποιες από αυτές δε θα μπορείς να τις αποκαταστήσεις ή, αν χρειάζεται να το κάνεις, να σου στοιχίσουν αρκετά. Επιπλέον, οι καβγάδες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι συχνοί, καθώς θα ζητούν το κάτι παραπάνω ή ευθύνες που δε σου αναλογούν ή θα σε πρήζουν για το παραμικρό πρόβλημα που θα αντιμετωπίζουν. Επίσης, είναι πιθανό να προκληθεί τσακωμός για ένα ακίνητο ή για χρήματα. Από την άλλη, ίσως "διωχτείς" από τον χώρο σου, λόγω ιδιοκατοίκησης ή πώλησης, οπότε θα πρέπει να αναζητήσεις καινούργια στέγη ή να βιώσεις ένα είδος "εισβολής".

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω θα επηρεάσει κυρίως τα επαγγελματικά σου, μάλιστα οι σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου ή το αφεντικό σου θα χαλάσουν, ιδιαίτερα αν αρχίσεις να "τσινάς" για το ότι έχεις φορτωθεί πολλά και δεν αντέχεις, ενώ θα αναγκαστείς να αμυνθείς στα χτυπήματα αντιπάλων ή ανταγωνιστών, που το πιο πιθανό είναι να σε περιμένουν στη γωνία. Δεν αποκλείεται να νιώσεις δυνατός και να διεκδικήσεις τη θέση ή ό,τι θεωρείς ότι δικαιούσαι (κατά τη γνώμη σου πάντα), με αποτέλεσμα να εξαγριώσεις τους από πάνω σου ή να βάλεις έναν πολύ μεγάλο στόχο, που όμως δεν έχεις τα κατάλληλα προσόντα για να υποστηρίξεις και να εκτεθείς. Επίης, είναι πιθανό αν δεις ότι δεν έχεις την εξέλιξη που φανταζόσουν, να τα παρατήσεις όλα για να ξεκινήσεις κάτι δικό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον 3ο οίκο σου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις και τις επαφές σου. Η φούρια και η ανυπομονησία να τελειώνεις με διάφορες υποχρεώσεις και ζητήματα που έχουν τραβήξει καιρό θα σε καταλάβουν, με αποτέλεσμα είτε να έχεις κάποιο ατύχημα είτε να νευριάζεις και να τσακώνεσαι ανά τρεις και δύο. Γενικά, θα είσαι ευερέθιστος αυτή την περίοδο και ιδιαίτερα ειρωνικός, πράγμα που όσο να πεις δε διευκολύνει στο να κάνεις μια συζήτηση ή να προσπεράσεις μια κουβέντα, αν δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Από την άλλη, η σχέση σου με τα πρόσωπα του συγγενικού ή του κοντινού σου περιβάλλοντος δε θα είναι και οι καλύτερες. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να σε φτάσει στα όριά σου μια συμπεριφορά τους και να γίνετε από δυο χωριά χωριάτες, διακόπτοντας προσωρινά κάθε επικοινωνία. Επίσης, βλάβες του μέσου μεταφοράς ή επικοινωνίας σου είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Σύννεφα θα μαζευτούν στην εργασία σου, με ζημιές, κάποια δικαιώματά σου, που πιστεύεις ότι καταπατώνται κατάφορα αλλά δε βρίσκεις το δίκιο σου, στις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου, αφού τα νεύρα, η πίεση και το άγχος θα φέρνουν τσακωμούς και το κλίμα θα είναι μάλλον πολεμικό. Από την άλλη, είναι πιθανές βλάβες στον εξοπλισμό ή εργαλεία σου, που θα πάνε τη δουλειά σου πίσω ή θα σε βάλουν σε έξοδα. Και η υγεία σου χρειάζεται όμως προσοχή, όχι μόνο γιατί είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα, αλλά λόγω υπερβολικού στρες. Επίσης, οφείλεις να φροντίσεις και τη διατροφή σου, οπότε καλό είναι να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης ή δίαιτας και να σταματήσεις ξενύχτια και καταχρήσεις.

Διάβασε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020: Διάβασε τι να περιμένεις

Μηνιαίες προβλέψεις 20/01 έως 19/02: Ένας μήνας γεμάτος πάθη, μπερδέματα και παγίδες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved