Η Δήμητρα στον Αιγόκερω - Τι φέρνει στα 12 ζώδια

Η Δήμητρα περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου του 2020

Η Δήμητρα στον Αιγόκερω - Τι φέρνει στα 12 ζώδια

Η Δήμητρα (Ceres) μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω το πρωί της 16ης Νοεμβρίου. Ας δούμε τι σηματοδοτεί αυτή η διέλευση για κάθε ζώδιο χωριστά

♈ ΚΡΙΟΣ

Διακρίσεις

Με την Δήμητρα στον Αιγόκερω, οι προοπτικές μια επαγγελματικής ή κοινωνικής διάκρισης γίνονται πολύ πιο ορατές, ενώ είναι στο πρόγραμμα συσκέψεις και συνεργασίες με σημαίνοντα πρόσωπα. Ίσως μάλιστα όλα αυτά να σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας πορείας, ιδιαίτερα αν τα όσα κάνεις απευθύνονται στο κοινό. «Παίζει» και μια βράβευσή σου.

♉ ΤΑΥΡΟΣ

Πέφτουν… υπογραφές!

Για σένα η Δήμητρα στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την ανάδειξη αλλά και επισημοποίηση δράσεων σχετικών με σπουδές, ταξίδια (επαγγελματικά κυρίως) και νομικές υποθέσεις, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια συμφωνία με άτομα ή φορέα του εξωτερικού. Επιπλέον, τονίζεται η παρουσία σου στα media και τα κοινωνικά δίκτυα.

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ

Ρυθμίσεις στα οικονομικά σου

Με την Δήμητρα στον Αιγόκερω τον… λόγο έχουν οι διαπραγματεύσεις για φορολογικά θέματα, δάνεια, κληρονομιές ή αποζημιώσεις με σκοπό την οριστική ρύθμισή τους και βέβαια μια τέτοια διαδικασία θα συνδυαστεί αναπόφευκτα με αποκαλύψεις οικονομικών στοιχείων. Επιπλέον, η σεξουαλική σου δραστηριότητα μπορεί να γίνει… βούκινο!

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δημόσιες σχέσεις

Με την Δήμητρα απέναντί σου, έχεις πλέον ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα ως προς τη βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου, ενδέχεται μάλιστα να έρθεις σε επαφή με σημαίνονται πρόσωπα-κλειδιά, συνάπτοντας επίσημες συμφωνίες ή συμβάσεις. Κατ’ επέκταση ό,τι πράττεις και απευθύνεται στο κοινό, θα τύχει μιας διευρυμένης αποδοχής. Επίσης, ένας γάμος είναι το… ίδιο πιθανός, όσο κι ένα διαζύγιο!

♌ ΛΕΩΝ

Συμβάσεις εργασίας

Για σένα η Δήμητρα στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο συμβάσεις και διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα, είτε αναζητάς εργασία είτε θες να προσλάβεις άτομα στην επιχείρησή σου. Επιπλέον, ευνοείσαι σε κάθε δραστηριότητα που αποσκοπεί στην προώθηση της δουλειάς σου και την διαφήμισή σου.

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα προσωπικά σου σε πρώτο πλάνο

Με την Δήμητρα στον Αιγόκερω, η προσωπική σου ζωή και αναπόφευκτα οι ερωτικές υποθέσεις σου περνούν σε πρώτο πλάνο κι αυτό μπορεί να οφείλεται τόσο σε μια «σκανδαλολογία», όσο και στο γεγονός πως «κυκλοφορείς» με ένα διακεκριμένο άτομο. Ακόμη ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί «να βγει στον αφρό» ή να γίνει υποκείμενο μιας νομικής ρύθμισης.

♎ ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις

Με την Δήμητρα στον Αιγόκερω, θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σου λαμβάνουν έναν επίσημο χαρακτήρα, κάτι που συμπεριλαμβάνει από περιουσιακές ρυθμίσεις και αγοραπωλησίες μέχρι… γάμους και διαζύγια! Στο πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση ή φιλοξενία, ενώ μπορεί να συμμετάσχεις σε «κλειστές» εκδηλώσεις, με συνδαιτυμόνες διακεκριμένα πρόσωπα.

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία είναι το ζητούμενο

Με την Δήμητρα στον Αιγόκερω καλείσαι να δημοσιοποιήσεις τα θέματά σου, είτε χρησιμοποιώντας τα μέσα δικτύωσης είτε μέσω της παλιάς όσο και δοκιμασμένης μεθόδου «από στόμα σε στόμα». Μπορεί ακόμη να συνάψεις ένα συμβόλαιο για ένα επικοινωνιακό αγαθό ή μια σχετική υπηρεσία.

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα για το χρήμα

Με την Δήμητρα στον Αιγόκερω τα «φλέγοντα» ζητήματα θα αρχίσουν να περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά σου και εκτός από τις ποικίλες ρυθμίσεις και διαπραγματεύσεις που είναι στο πρόγραμμα, είναι πιθανό οι προσπάθειές σου να καρποφορήσουν μέσα από έναν συνεταιρισμό ή απλά από την αύξηση της επισκεψιμότητας στο… ταμείο σου!

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προβολή

Η Δήμητρα στο δικό σου ζώδιο σου δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και βάζει μια επίσημη «σφραγίδα» στις δραστηριότητές σου. Επιπλέον, θα γνωρίσεις αρκετά «διακεκριμένα» άτομα και είναι στο χέρι σου να αξιοποιήσεις επ’ ωφελεία σου όλες αυτές τις επαφές. Από την άλλη πλευρά, με δεδομένο το ότι δεν σου αρέσει να δημοσιοποιούνται τα προσωπικά σου δεδομένα, αυτή η διέλευση δείχνει κάπως… ενοχλητική!

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προετοιμασία

Για σένα η Δήμητρα στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια σειρά από παρασκηνιακές διεργασίες και προπαρασκευαστικές ενέργειες, που θα αρχίσουν να αποδίδουν από τον ερχόμενο Φεβρουάριο και ύστερα. Μέχρι τότε θα μάθεις… πολλά και διάφορα για το τι διαμείβεται στις δουλειές αλλά και τα προσωπικά σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από μια μυστική συμμαχία.

♓ ΙΧΘΥΕΣ

Ομαδικό πνεύμα

Το πρώτο ζητούμενο για σένα είναι η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και μάλιστα με σημαίνοντα πρόσωπα, βγες, λοιπόν, για λίγο από την μοναχικότητά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε έναν σύλλογο ή πολιτικό φορέα, αφού η Δήμητρα στον Αιγόκερω πριμοδοτεί κάθε δράση σου που διέπεται από ομαδικό πνεύμα.

**Για να δεις ΔΩΡΕΑΝ τον Αστρολογικό σου Χάρτη, πάτησε εδώ**

Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved