Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, ετοιμάσου να πανηγυρίσεις με την Αφροδίτη στον Σκορπιό

Μήπως και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα;

Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, ετοιμάσου να πανηγυρίσεις με την Αφροδίτη στον Σκορπιό

Η Αφροδίτη, από τις 8 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται στον Σκορπιό, η οποία θα απογειώσει ερωτικά αρκετά ζώδια και όχι μόνο! Θα προσφέρει τη δυνατότητα να βελτιώσουν τα οικονομικά τους, μέσα από επενδύσεις και συμφωνίες ή απλά θα φέρει ζεστό χρήμα στις τσέπες τους.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα γεμίσει δώρα τα παρακάτω 4 ζώδια. Ποια είναι τα τυχερά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ε, ναι, είναι δυνατόν να βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και να μην την ξεζουμίσεις; Εννοείται ότι είσαι από τους πιο ευνοημένους, αν και μια τρομάρα θα στη δώσει κάπου στις 12 του μήνα. Όμως, δεν αποκλείεται και να βγεις πιο δυναμικός και σίγουρος για τα «θέλω» σου από εκεί και πέρα. Το ότι θα σε κάνει περιζήτητο, με το σεξαπίλ που θα σου χαρίσει είναι γνωστό. Αν μάλιστα στο μεταξύ διάστημα αποφασίσεις να αλλάξεις το look σου, ντύσιμο, μαλλιά ή ό,τι άλλο, τότε ξεκίνα να μετράς θύματα. Από την άλλη, οποιοδήποτε στόχο έχεις βάλει, είτε πρόκειται για το αντικείμενο του πόθου σου είτε για κάτι άλλο που θα βελτιώσει την προσωπική σου ζωή, με τη βοήθειά της θα τον πραγματοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον φίλο σου, Σκορπιό και 5ο οίκο σου, ξεκινά μια περίοδος στα ερωτικά σου που ό,τι (όποιος/α) σου αρέσει, θα το έχεις. Ω, ναι! Αρκεί βέβαια να βγεις από το καβούκι σου, να ξεχάσεις ανασφάλειες και δισταγμούς και να πλασάρεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο. Από μόνος σου έχεις αισθησιασμό και ερωτισμό και τώρα θα σου δοθεί η δυνατότητα να τα φέρεις στην επιφάνεια, οπότε η επιτυχία στο αντίθετο φύλο θεωρείται δεδομένη. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει η Αφροδίτη. Μην απορήσεις, αν καταφέρει να σε ζευγαρώσει κιόλας. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις την καρδιά σου να πάλλεται από έρωτα για το ταίρι σου, ενώ αν έχεις παιδί, θα λιώσεις από την αγάπη και την αφοσίωση που θα σου δείχνει και οι στιγμές μαζί του θα είναι μοναδικές..

ΚΡΙΟΣ

Άσ’ τους να λένε! Εσύ με τον Σκορπιό έχεις καλή σχέση και φυσικά η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο και 8ο οίκο σου μόνο καλά θα σου φέρει. Εκτός του ότι οικονομικά θα αρχίσεις να ανακάμπτεις, κοινώς θα έρχονται χρήματα στα χέρια σου, που θα σου επιτρέψουν και ανάγκες να καλύψεις και να ξοδέψεις για να περάσεις ωραία, η λίμπιντό σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα ελκύεις σαν μαγνήτης. Προκλήσεις-πειρασμοί, καυτές ερωτικές νύχτες και πραγματοποίηση σεξουαλικών επιθυμιών θα σε πάνε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη, συναρπαστικά, ενώ δεν αποκλείεται να «δεθείς» με ένα πρόσωπο, που θα είναι για σένα «μοιραίο». Είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, αυτή η περίοδος θα βαφτεί με τα χρώματα του πάθους γι’ αυτό ετοιμάσου να την απολαύσεις!

ΖΥΓΟΣ

Εύκολα, γρήγορα και αβίαστα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό και 2ο οίκο σου θα φροντίσει, ώστε να αποκτήσεις όλα όσα λαχταρά η ψυχούλα σου, όχι μόνο υλικά, αλλά και συναισθηματικά-ερωτικά. Συγκεκριμένα, τα λεφτά δεν θα τα βλέπεις πια… με τα κιάλια, αλλά θα τα αγγίζεις κιόλας και, μάλιστα, αν και το υπόλοιπο ωροσκόπιό σου βοηθά, αυτή την εποχή ίσως κερδίσεις κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Επίσης, δεν αποκλείεται να αποδώσει μια επένδυσή σου ή να κλείσεις μια πάρα πολύ καλή συμφωνία. Όπως και να έχει, τις αγορές σου θα τις κάνεις, πιθανόν και για να αναδείξεις τη σεξουαλικότητά σου. Από την άλλη, αν «χοντρύνεις» το ερωτικό παιχνίδι το ποσοστό των κατακτήσεών σου θα ανέβει θεαματικά, οπότε οι πιθανότητες να βρεις το άτομο που θα σου κάνει το κλικ και θα έχετε και σεξουαλική χημεία είναι κάτι παραπάνω από μεγάλες.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις 23/09-23/10: Οκτώβριος, ο μήνας των κρίσιμων αποφάσεων

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved