Η Δήμητρα στον Τοξότη φέρνει κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις

Η Δήμητρα μπήκε στο ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει έως και τις 15/11

Η Δήμητρα στον Τοξότη φέρνει κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις

Η Δήμητρα (Ceres) σχετίζεται με την ευρύτερη δημοσιοποίηση θεμάτων και με την φήμη που διαδίδεται με κάθε μέσον γι’ αυτό την συναντάμε σε δεσπόζουσα θέση σε ανθρώπους των media, σε πολιτικούς αλλά και σε «πασίγνωστα» άτομα ανεξάρτητα από τον χώρο που δραστηριοποιούνται μεμονωμένα. Επιπλέον έχει μια «εξέχουσα» σύνδεση με κάθε επικοινωνιακό μετερίζι αλλά και την πολιτική σκηνή, ενώ στο πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνονται ακόμη γάμοι, διαζύγια, πολιτογραφήσεις κι ότι άλλο ανήκει στα πλαίσια του αστικού δικαίου.

Μια βασική λέξη-κλειδί για την κατανόησή της είναι «οι άλλοι», αρχικά ως συνεργάτες και ενίοτε ως αντίπαλοι κι αυτός είναι ο λόγος που οι τάσεις και ιδιότητές της στον γενέθλιο χάρτη σου εμφανίζονται μόνον όταν εσύ συναλλάσσεσαι με αυτούς τους «άλλους».

Η Δήμητρα βρίσκεται πλέον στον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει για δέκα περίπου μήνες, λόγω της ανάδρομης πορείας της (από 8/4 έως 18/7), η οποία μεταξύ άλλων θα «φρενάρει» αισθητά και τις πολιτικές εξελίξεις. Αυτό, ως προς τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα, σημαίνει πως τυχόν βουλευτικές εκλογές τον Μάιο δεν βγάζουν κυβέρνηση, σε αντίθεση με τις φθινοπωρινές, από τις οποίες θα βγει «λευκός καπνός» βοηθούσης και της συνόδου της με τον Δία τον προσεχή Οκτώβριο. Μιλάμε βέβαια για κυβέρνηση συνεργασίας.

Αυτή είναι και η μια από τις δύο ξεχωριστές στιγμές που θα «ζήσει» -εκείνη αλλά και… εσύ μαζί, αφού πέρα από την «κοσμική» επιρροή της θα σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνεις την δράση σου μέχρι τα… πέρατα της οικουμένης! Και ειδικά ότι «γεννηθεί» το ερχόμενο φθινόπωρο έχει τις προδιαγραφές ώστε να μιλάνε όλοι για αυτό.

Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας της ταιριάζει γάντι με την φύση του ζωδίου, ενώ αναμένεται να «ανθίσουν» οι κάθε είδους δράσεις που συνδέονται με τα media και τα κοινωνικά δίκτυα. Αν λοιπόν σχεδιάζεις να δημοσιοποιήσεις προθέσεις, σχέδια και έργα, έχεις το πράσινο φως. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Τοξότη θα συμβάλλει σε νομικές ρυθμίσεις-συμφωνίες, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η δεύτερη «μεγάλη στιγμή» για την Δήμητρα στον Τοξότη είναι το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη που θα είναι σε ισχύ την άνοιξη αλλά και τον προσεχή Οκτώβριο και αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις δράσεις- συνεργασίες σε τομείς που συνδέονται ευθέως με τον πλανήτη της φαντασίας. Αυτοί κατά κύριο λόγο είναι η Τέχνη, η Μεταφυσική, η Αστρολογία, η Εκκλησία και ο Ανθρωπισμός, με την έννοια της παροχής βοήθειας σε όσους/ες βρίσκονται σε δυσχερή θέση.

Όσον αφορά βέβαια την πολιτική σκηνή το συγκεκριμένο τετράγωνο φέρνει… μπόλικα fake news και παραπλανητικές δημοσκοπήσεις, ενώ παραπέμπει και σε «συνωμοτικές» κινήσεις στο παρασκήνιο ή σε μια μυστική διπλωματία. Ακόμη, ως προς την κοινωνία, δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί ένα παγκόσμιο δίκτυο διακίνησης ουσιών, εξ αιτίας της «διακεκριμένης» δράσης του.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στις δύο «συναντήσεις» της Δήμητρας με τον Άρη, τον Απρίλιο (αντίθεση) και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου (τετράγωνο). Εδώ ο ακτιβισμός, ο φανατισμός, οι «σκληρές» δίκες αλλά και οι πολεμικές αντιπαραθέσεις έχουν τον πρώτο λόγο, με την ειρήνη να… φεύγει για διακοπές!

Υπάρχουν φυσικά και οι κατευθύνσεις που δίνει ο «πλανήτης νάνος» επί προσωπικού σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά αλλά και σε σχέση με τον γενέθλιο οίκο σου που διανύει.

Αυτά φέρνει σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, όμως έχει άμεση επίδραση και στο κάθε ζώδιο, την οποία θα εξετάσουμε αύριο!

**Για να δεις ΔΩΡΕΑΝ τον Αστρολογικό σου Χάρτη, πάτησε εδώ**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved