Μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό της Αφροδίτης στον Σκορπιό;

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε σπρώχνει να ενδώσεις... κι ό,τι προκύψει!

Μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό της Αφροδίτης στον Σκορπιό;

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό στις 9/9 και θα παραμείνει εκεί για αρκετό καιρό. Το μυστήριο και η ίντριγκα είναι στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν. Το πάθος είναι κυρίαρχο και στις σχέσεις, ακόμα και το χλιαρό ενδιαφέρον, ισοδυναμεί με το φιλί του θανάτου. Οι μυστικές υποθέσεις και τα ζευγαρώματα θα γίνονται ανεξέλεγκτα, ενώ με την έντονη επίδρασή της το πιο απαγορευμένο, το σκοτεινό, το «βρώμικο» ή επικίνδυνο θα μας φαίνεται και το πιο δελεαστικό.

Η αγάπη γίνεται απόλυτη «ζω ή πεθαίνω». Είμαστε πρόθυμοι να πάμε στην κόλαση και να γυρίσουμε πίσω για αυτό που αγαπάμε; Αν όχι, ίσως θέλουμε να επανεξετάσουμε τη σχέση μας στο επόμενο διάστημα, για να αποφύγουμε το... τσίμπημα του Σκορπιού!

Όσον αφορά στον τρόπο προσέγγισης των εραστών ή αυτών που πρόκειται να γίνουν εραστές, αυτό το διάστημα υπάρχει μια συγκεκριμένη τελετουργία: Στην αρχή θα μας γδύνουν με τα μάτια, γνωρίζοντας ότι μια συγκεκριμένη εμφάνιση ή καλά επιλεγμένη λέξη τους μπορεί να πυροδοτήσει μια φαντασίωση που θα γίνει πραγματικότητα. Αν ο εκάστοτε παρτενέρ μας κοιτάζει με πόθο και χωρίς να το θέλει... κοκκινίζει, τότε αυτή είναι μια νίκη και σημαίνει ότι το story θα έχει συνέχεια. Η Σκορπίσια Αφροδίτη, ούτως ή άλλως, ενεργεί με αυτοπεποίθηση σε σεξουαλικά θέματα.

Προσοχή!

Μια σέξι φωνή είναι ένα από τα απαραίτητα εργαλεία αποπλάνησης που μας προσφέρεται τώρα. Μια φωνή βραχνή, που μοιράζει υπονοούμενα. Το να ψιθυρίζουμε κατά τη διάρκεια του σεξ, το τηλεφωνικό σεξ ή να στέλνουμε καυτά μηνύματα, τελειοποιεί την εμπειρία μας κι ίσως γίνει κάτι σαν... αγαπημένη μας συνήθεια.

Διαφορετικές σεξουαλικές στάσεις, μαστίγια και αλυσίδες ή δεσίματα σε μια καρέκλα/κρεβάτι είναι όλες εκφράσεις της σεξουαλικότητας που αναδύει η Αφροδίτη στον Σκορπιό. Κίνητρο αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε η απόλαυση, ούτε ο πόνος, αλλά η δύναμη (ή εξουσία) που ασκείται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους όταν υπάρχει μια οικειότητα. Αυτό το είδος της hot σεξουαλικής επαφής μπορεί να προωθήσει τους δεσμούς φιλίας και αγάπης που διαρκούν για πάντα.

Αν και οι ερωτικές ορέξεις μας μπορεί να μας οδηγήσουν σε one night stand, η βαθύτατη χαρά του να διερευνήσουμε τη σεξουαλική ζωή με έναν πιο τακτικό παρτενέρ είναι αυτό που μας ζητά αυτή η διέλευση της Αφροδίτης. Γιατί πάνω απ' όλα το «άγριο» σεξ ενεργοποιείται από την εμπιστοσύνη. Δύο εραστές κάτω από αυτήν την επιρροή, θα αναζητήσουν ένα ποσοστό εμπιστοσύνης και οικειότητας και αυτό θα είναι το ισχυρό μυστικό της σεξουαλική τους ζωής.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι οι «βουβές» συνεννοήσεις... Εκείνες που, εάν ο εραστής μας κάνει ένα νεύμα, θα εξαφανιστούμε μαζί του σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο ή σε ένα απομονωμένο δωμάτιο. Η συγκίνηση του σεξ πολλαπλασιάζεται με τη σιωπηρή αποδοχή ότι το μήνυμα παραδόθηκε...

Η σφοδρή επιθυμία αυτές τις ήμερες συνήθως θα έχει βάσεις συναισθηματικές. Δε θα μπορούμε να αποσυνδεθούμε από τα πάθη και τα συναισθήματα μας. Στην πραγματικότητα, θα το απολαμβάνουμε γιατί κάνει πιο σφοδρή την επιθυμία.

Η συμβουλή μου είναι να ενδώσεις στον πειρασμό που μας καλεί, να είμαστε όλοι έτοιμοι να εξερευνήσουμε τα σεξουαλικά ταμπού και να επανεντάξουμε το ερωτικό στοιχειό στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή μας.

Μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας, να κάνουμε πράγματα που η γιαγιά μας είπε να μην... και να γνωρίσουμε ακαταμάχητους ανθρώπους, που ίσως δε θα έπρεπε. Να ανακαλύψουμε τα πραγματικά θέλω και τους βαθύτερους πόθους μας.

Ειδικότερα, όσοι έχουν Ήλιο, Ωροσκόπο ή/και Αφροδίτη στο Σκορπιό θα αισθανθούν να κυριεύονται από την επίδρασή της. Αυτό ισχύει κυρίως για εκείνους που έχουν Ήλιο, Ωροσκόπο ή/και Αφροδίτη στον Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω και Ιχθύ!

Τέλος, τα άτομα με Ήλιο, Ωροσκόπο ή/και Αφροδίτη στο στοιχείο της Φωτιάς και του Νερού θα είναι ανήμπορα να αντισταθούν στις επιθυμίες τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved