Τι θα φέρει ο Άρης στο Λέοντα στα 12 ζώδια;

Τα δώδεκα ζωδιακά μέτωπα του Άρη
Παπασταύρου Λίντα
Τι θα φέρει ο Άρης στο Λέοντα στα 12 ζώδια;

από τον Γιάννη Ριζόπουλο



Επ’ ώμου, αρμ!
Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα από το ξημέρωμα της Δευτέρας 19/9, θέτει τα τέσσερα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) σε επιφυλακή παίρνοντας συνάμα τα ενεργειακά βάρη από τα παρορμητικά, που έτσι κι αλλιώς αυτήν την περίοδο έχουν ...τόσα πολλά στο κεφάλι τους που μόνον ο Άρης τους έλειπε. Κοσμική δικαιοσύνη θα μπορούσε να πει κανείς, η διαφορά όμως ανάμεσα στους δύο «κόσμους» είναι πως παρά τις αναμενόμενες «ταλαντώσεις» στις ζωές των σταθερών, με την φιλική συμμετοχή του Δία από τον Ταύρο, το τελικό αποτέλεσμα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να είναι θετικό.




Θυμίζω πως ο Άρης λειτουργεί σε εναλλασσόμενες φάσεις όπου το «τρέξιμο» και την ένταση, διαδέχεται η πλήρης -ενίοτε και αναγκαστική- απραξία. Πόνοι, πρηξίματα και πιασίματα είναι ante portas, χωρίς να λείπουν και οι φασαριόζικες διαφωνίες-συγκρούσεις.
Όλα αυτά αναφέρονται κυρίως στα σταθερά ζώδια, τα οποία όμως παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να αναλάβουν πρωτοβουλίες -ενίοτε θεαματικές- και να υλοποιήσουν σχέδια που κάτω από άλλες συνθήκες θα καθυστερούσαν ...απελπιστικά.


Ας δούμε όμως συνοπτικά πως διαμορφώνεται το κλίμα και για τα δώδεκα ζώδια, μέχρι τις 11 Νοεμβρίου που ο Άρης θα αρχίσει να ...σκαλίζει την Παρθένο.


Τα 12 μέτωπα


Κριός
Οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα τίθενται υπό αμφισβήτηση ή γίνονται διεκδικούμενες. Εντάσεις και διαφωνίες θέτουν τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, δημιουργώντας μέγα θέμα, ωστόσο κάτω από μια πιο ψύχραιμη οπτική όλα αυτά συμβάλλουν στο να «καθαρίσει» η όποια σχέση από τα «ζιζάνια». Όσο για τους αδέσμευτους/ες, χαρές και πανηγύρια! Μάλιστα, η πολιτική του «κτυπάω και φεύγω» μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο προσοδοφόρα από το «μένω με το ζόρι» για να δώσω την μάχη. Μην ξεχνάτε πως είστε από τα παιδιά που το «αντάρτικο» τους ταιριάζει γάντι.


Ταύρος
Μη μου τους κύκλους τάραττε είπε και ο Αρχιμήδης, όταν οι Ρωμαίοι εισέβαλαν στο εργαστήριο του, με πενιχρά ομολογουμένως αποτελέσματα. Δυστυχώς ή ευτυχώς μια εχθρική επιδρομή στα του οίκου σας δέον να αντιμετωπιστεί με σθένος και αποφασιστικότητα, διαφορετικά κάθε οικογενειακό και περιουσιακό κεκτημένο κινδυνεύει να ...εξαϋλωθεί! Οι θεοί -δηλαδή ο Δίας- είναι μαζί σας και δεν πρέπει να λιγοψυχάτε. Λαμπρή περίοδος για να γκρεμίσετε και να κτίσετε. Από τοίχους, μέχρι το παρελθόν...


Δίδυμοι
Ο Άρης «πιάνει» τα ευαίσθητα σημεία σας που δεν είναι άλλα από την καπατσοσύνη σας στην επικοινωνία και την ...μανία της πληροφορίας. Σε κάθε περίπτωση τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος και δεν είναι σκόπιμο να νιώσετε σαν σε λιοντάρι σε κλουβί. Απροσδόκητα εμπόδια μπορεί να προκύψουν από την ...ανυπακοή του αυτοκινήτου, του κινητού ή του pc σας αλλά όλα αυτά δεν είναι παρά μια καλή αφορμή για να εκσυγχρονιστείτε στο έπακρο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Οι κοινωνικές σας σχέσεις δοκιμάζονται, αφού λιγότερη διπλωματία, σημαίνει περισσότερες συγκρούσεις. Αλλά μάλλον ήρθε ο καιρός να υπερασπιστείτε με σθένος τις θέσεις σας, χάνοντας ενδεχομένως μερικούς γνωστούς ή συγγενείς αλλά κερδίζοντας πραγματικούς συμμάχους.


Καρκίνος
Το να προφητεύει κανείς οικονομικές απώλειες σε αυτήν την περίοδο είναι σαν «να κομίζει γλαύκας εις τας Αθήνας». Δεν είναι όμως μόνον οι διεθνείς συγκυρίες αλλά και οι ...κλέφτες της γειτονιάς σας που καθιστούν αυτόν τον κίνδυνο υπαρκτό. Πολύ πιο ενδιαφέρουσα πάντως δείχνει η προοπτική μιας διακεκριμένης «αρπαχτής», προϊόν είτε του επιχειρηματικού δαιμόνιου είτε της ...απόγνωσης σας μπροστά στις φοροεισπρακτικές επιδρομές. Φυσικά υπάρχει και το «δεν πληρώνω» που θα σας προσδώσει ένα πιο επαναστατικό προφίλ για να έχετε να λέτε στα εγγόνια σας...


Λέων
Μοιάζετε με μονομάχο που μπήκε στην αρένα, υποχρεωμένο να υπερασπιστεί την τιμή και την ζωή του αλλά θα ήταν πολύ πιο ελκυστικό και glamorus αν παράλληλα είχε να σώσει και μια ντουζίνα γυναικόπαιδα. O ήρωας ξυπνάει μέσα σας και το συλλογικό καλό είναι ένα κίνητρο που θα σας εμπνεύσει και θα σας κάνει ακόμη πιο ισχυρούς. Αντίθετα ο πολύς εγωισμός ενδέχεται να αποδειχθεί μπούμερανγκ. Όπως κι αν έχει στο επόμενο διάστημα θα διαπιστώσετε πως και να θέλετε δεν μπορείτε να ...αγιάσετε. Οι πρωτοβουλίες σας άλλοτε γίνονται αποδεκτές με χειροκροτήματα κι άλλοτε σας καθιστούν δακτυλοδεικτούμενους και υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνο. Δύσκολο πράγμα η διαφορετικότητα αλλά αξίζει τον κόπο!


Παρθένος
Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη αλλά ποτέ τους χαλκέντερους υπαλλήλους. Πολλά είναι αυτά που καλείστε να διεκπεραιώσετε, συχνά μάλιστα μέσα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό ή σχετικά «ανθυγιεινό» περιβάλλον αλλά για σας ούτε η πρώτη φορά είναι, ούτε βέβαια και η τελευταία. Περισσότερο κρίσιμες δείχνουν οι εσωτερικές ισορροπίες σας που μπορεί να διαταραχθούν πολύ εύκολα από ενοχλητικά συμπτώματα στην υγεία σας ή από έντεχνες και έξωθεν διαβολές. Ξεχάστε τους ...πανικούς και αφοσιωθείτε στην δίαιτα και την γυμναστική που μπορεί να έχουν άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Ζυγός
«Ο φίλος τον φίλον, εν κινδύνοις γιγνώσκει». Από την μια εμφανίζονται νέα πρόσωπα που διεκδικούν ορμητικά μια μόνιμη θέση στην ζωή σας κι από την άλλη διαπιστώνετε πως κάποιοι «κολλητοί» είναι έτοιμοι να αλλάξουν στρατόπεδο -αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Πιθανότατα θα προκύψει και θέμα συμμετοχής σας σε μια συλλογική προσπάθεια, αφού εκτός από τον Άρη είναι και ο Κρόνος στο ζώδιο σας που πιέζει για περισσότερες και μεγαλύτερες ευθύνες. Όταν νοιώσετε φορτωμένοι σαν ...γαϊδούρια, αποτινάξτε το φορτίο χωρίς περιστροφές. Αν δεν το πράξετε θα σας βάλουν κι άλλο!


Σκορπιός
Φόρτσα τα πανιά, κόντρα στον δεληβοριά...» Αναγκαστικά θα πρέπει να εγκαταλείψετε έστω και προσωρινά την ασφαλή θέση που σας προσφέρουν τα ...λαγούμια ή τα κάθε λογής καταφύγια. Όχι πως πρέπει σώνει και καλά να γίνετε Λέοντες και να προτάξετε τα στήθη σας στον εχθρό αλλά όπως και να ‘χει μια απ’ ευθείας σύγκρουση θα την έχετε. Παράλληλα καλείστε να αναλάβετε δράση σε νέα μετερίζια προωθώντας τους σκοπούς και τα σχέδια σας, προβαίνοντας σε κάποιες δύσκολες αλλά αναγκαίες θυσίες. Είναι γνωστό πως δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσουν αυγά, απλά στην παρούσα φάση ενδέχεται να είναι και ...ολίγον φλαμπέ!


Τοξότης
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι... Ο Άρης σας καλεί να ενεργοποιηθείτε σε τομείς που μάλλον γνωρίζετε πολύ καλά, όπως είναι οι σπουδές και ταξίδια και το βέβαιο είναι πως μπορείτε να αποκομίσετε ενδιαφέρουσες και «καυτές» εμπειρίες από τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε, ξεπερνώντας τις όποιες αναποδιές. Τυπικά είναι στο χέρι σας να αναδειχθείτε σε Κολόμβο ακόμη κι αν η ανακάλυψη σας είναι ένα e-μπικουτί! Από την άλλη πλευρά δεν θα λείψουν τα «αγκάθια», ιδιαίτερα σε σχέση με πρόσωπα του συγγενικού σας περιβάλλοντος ή την αναγκαστική εντρύφηση σας με νομικές λεπτομέρειες και δικόγραφα.


Αιγόκερως
Είναι λογικό να σας «καίνε» τα οικονομικά, αφού συνήθως υποστηρίζουν άμεσα το prestige σας. Η εποχή των μεγάλων διαπραγματεύσεων έφθασε, είτε πρόκειται για το αγαπημένο σας κράτος, είτε για τον ξάδελφο που θέλει να σας φάει το κτήμα. Όμως εκτός από τα άγρια θηρία που ξαμολιούνται στο βιός σας, υπάρχει και ο δικός σας βουλιμικός ...τίγρης που τα θέλει όλα εδώ και τώρα. Και επειδή ως γνωστόν εκτός από το χρήμα υπάρχει και το σεξ, θα είναι μάλλον δύσκολο να «ρεγουλάρετε» την libido σας, που μερικές φορές θα «εκπέμπεται» ανεξάρτητα από την θέληση σας. Καλό το σεξ απήλ -δεν λέω- αλλά όταν βρίσκεστε με λάθος άτομα δημιουργεί ανεπιθύμητες επιπλοκές.


Υδροχόος
Επιτέλους λίγη δράση! Ο Άρης από τον 7ο ηλιακό σας οίκο απαιτεί ...τσακωμούς εδώ και τώρα, τουλάχιστον στις περιπτώσεις που οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας προσκυνήσουν! Ανταγωνισμοί, χωρισμοί, αψιμαχίες, ακόμη και δικαστικές αντιπαραθέσεις κάνουν την ζωή σας πολύ πιο ...ενδιαφέρουσα κι αν δεν σας αρέσει αυτό δεν έχετε παρά να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε πιο «δικά σας» πεδία, μακριά από την φθορά της καθημερινότητας. Στις θεωρητικές αντιπαραθέσεις είστε ...θεοί, σε αντίθεση με τα πρακτικά θέματα όπου το ένα πραξικόπημα διαδέχεται το άλλο, χαλώντας πρωτίστως το δημοκρατικό και ανθρωπιστικό σας προφίλ. Άλλωστε, τι να την κάνετε την εξουσία αφού δεν σας πάει;


Ιχθύες
Αργία μήτηρ πάσης κακίας έλεγαν οι αρχαίοι αλλά τότε δεν υπήρχαν η τρόικα κι ο Βενιζέλος!. Τα κακά νέα είναι ότι θα πρέπει να διαπραγματευθείτε το αυτονόητο δικαίωμα σας στην εργασία, ακόμη κι αν είναι ...σκλαβιά. Τα καλά νέα είναι ότι ακόμη κι αν στον επαγγελματικό σας χώρο γίνεται ...της Κορέας, οι πιέσεις δεν θα είναι διαρκείς και στην ουσία καλείστε να πετύχετε γρήγορα και άμεσα κάτι που υπό νορμάλ συνθήκες θα γινόταν πολύ αργότερα. Κι αύριο θα κάαααθεστε! Αντίθετα, μια λουφαδερή νοοτροπία πρώτον θα εκληφθεί ως επιθυμία και θα πάρετε το πασαπόρτι της «εφεδρείας» ή πάλι θα αναγκάσει τον θεό του πολέμου να αναζητήσει άλλους ενοχλητικούς τρόπους για να σας «ξυπνήσει». Μεταξύ αυτών είναι και οι ψυχοσωματικές εκδηλώσεις, που με δεδομένη την δαιδαλώδη ψυχοδομή σας ενδέχεται να υλοποιήσουν στην πράξη την θεωρία του Χάους: Ένα βήξιμο του προϊσταμένου μπορεί να προκαλέσει νευρική κατάρρευση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved