Αυτά είναι τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή

Πώς πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτή την περίοδο;

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή

Κατά τη διάρκεια ενός ανάδρομου Ερμή, που ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου 2018 στον Λέοντα, η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε είναι: Όταν δεν είσαι σίγουρη, τότε μην το κάνεις. Διότι, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, η «κόλαση έρχεται στη Γη» και πρέπει να προσέχουμε τα πάντα γύρω από τα ταξίδια, την επικοινωνία και την τεχνολογία. Παρόλα αυτά, από μερικά ζώδια αυτός ο ανάδρομος θα περάσει… ξυστά! Όσο λοιπόν, θα επηρεάζονται όλα τα ζώδια του κύκλου, από τον ανάδρομο Ερμή θα γλιτώσουν κάπως οι Δίδυμοι, οι Λέοντες και οι Τοξότες.

Με άλλα λόγια, είναι μια πολύ καλή περίοδος για τα παραπάνω ζώδια να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή. Για τους Διδύμους, ο ανάδρομος Ερμής θα ανοίξει νέες πόρτες και θα τους κάνει να βρουν νέους τρόπους ώστε να καταφέρουν να αφομοιώνουν πληροφορίες σαν το σφουγγάρι. Οπότε, μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε και εφαρμόστε τα στη ζωή σας. Εάν τώρα, έχετε projects που τρέχουν ακόμη και είστε πολύ πιεσμένοι χρονικά, τώρα θα καταφέρετε να τα βάλετε κάτω και να τα ξαναδείτε. Μπορεί να μην καταφέρετε να έχετε άλλη τέτοια ευκαιρία μέσα στον υπόλοιπο χρόνο.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής φαίνεται να είναι ανάδρομος στο ζώδιό τους, επομένως θα μάθουν να κάνουν αυτή την τρέλα… φίλη τους! Σε γενικές γραμμές, εάν καταφέρετε να προσέξετε τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν, τότε όλα θα πάνε καλά.

Για τους Τοξότες, τα πράγματα θα είναι λίγο χειρότερα από τα δύο παραπάνω ζώδια. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ακολουθήσετε το ρεύμα. Έτσι κι αλλιώς, το μότο κάθε Τοξότη είναι, «que sera sera». Οπότε μην αλλάξετε τίποτα, διώξτε κάθε αρνητισμό από πάνω σας και αγκαλιάστε κάθε τι θετικό και νέο!

Διάβασε επίσης:

Ανάδρομος Άρης και Ερμής; Πόσα πια να αντέξει κανείς σε ένα καλοκαίρι;

Ανάδρομος Ερμής: Μύθοι, αλήθειες και παράξενα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved