Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 8/6 έως 10/6

Η αναδιαπραγμάτευση του παρελθόντος σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 8/6 έως 10/6

Σήμερα θα σου γράψω για όσα μάζεψε και κουβαλά η ψυχή σου, από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι της. Τα περισσότερα δεν τα θυμάσαι, δεν τα διακρίνεις, αφού είναι ένα με εσένα, όπως το σαλιγκάρι με το σπίτι του.
Θα σου γράψω για τους αόρατους δεσμούς, που σε συνδέουν με τον τόπο σου, τους προγόνους και την οικογένεια σου. Για το παρελθόν σου, που όπως είπε κι ο Σεφέρης, αν διαγράψεις ένα κομμάτι του, σβήνεις ταυτόχρονα και κάτι από το μέλλον σου.
Έχει δίκιο ο ποιητής. Κι αναλογίσου, πόσα θα ήταν τα οφέλη σου, αν κατόρθωνες να σβήσεις την σκοτεινή πλευρά του παρελθόντος σου, αυτή που σκιάζει μόνιμα και το μέλλον σου.

Θα σου γράψω για τον Χείρωνα, που αυτές τις ημέρες έχει την τιμητική του. Σήμερα, πιασμένος αγκαζέ με την αστρική Δήμητρα στους Ιχθύες σε καλεί να επικοινωνήσεις τις μνήμες και τις παραδόσεις σου. Να ανανεώσεις το συμβόλαιο σου ανάμεσα στο χθες και το σήμερα. Και λίγο αργότερα όταν έρθει η σειρά του Ήλιου και της Αφροδίτης να κοινωνήσουν στα μυστήρια του, τότε είναι που θα νοιώσεις περισσότερο την εξουσία του παρελθόντος πάνω σου.
.
Δεν θα μείνω στα πρακτικά θέματα της δικαιοδοσίας του. Την φροντίδα για την οικογένεια και το σπίτι, την αποθήκευση, τις παραδόσεις και τους θρύλους που η απαρχή τους χάνεται στα βάθη της Ιστορίας. Την προσφυγιά και τους δεσμούς που σε συνδέουν με τους προγόνους σου.
Θα επικεντρωθώ περισσότερο στην αναδιαπραγμάτευση του παρελθόντος σου, γιατί χωρίς αυτήν θα είσαι πάντα δέσμιος ενός σεβαστού μεν «καθεστώτος», που όμως δεν το διαμόρφωσες εσύ και μπορεί να σε σέρνει από το μανίκι. Δεν θα χειραφετηθείς ποτέ συναισθηματικά και ψυχικά. Δεν θα φτιάξεις ποτέ, την δική σου παράδοση, τον δικό σου μύθο για τις ερχόμενες γενιές. Δεν θα γίνεις το σοφό παρελθόν τους, το σημείο αναφοράς τους.
Να λοιπόν η ευκαιρία σου να κάνεις το πρώτο μεγάλο βήμα, αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Σαν αρχαιολόγος ψυχής, βούτα στο παρελθόν, το δικό σου αλλά και το συλλογικό, ξεδιαλέγοντας το και κρατώντας μόνον εκείνα που είναι γόνιμα και σου έχουν χαριστεί από πάππου προς πάππου κι ακόμη πιο πίσω. Εκείνα που ταιριάζουν πραγματικά με εσένα, με την αλήθεια σου, αφού αυτήν θα παραδώσεις στα παιδιά σου και τον κόσμο.
Τα υπόλοιπα, δεισιδαιμονίες, τραύματα και ψυχικά βαρίδια, αφού τα βρεις με τον τρόπο που θα σου υποδείξει ο Χείρων, τοποθέτησε τα με ευλάβεια στο μουσείο σου, σαν φάρο κι όχι σαν λιμάνι, όπως λέει κι ένα ρωσικό γνωμικό.
Ο Χείρων, στοχεύει στην οριστική ενηλικίωση σου, τον απογαλακτισμό της συνείδησης σου από κάθε είδους συναισθηματική ή ψυχική εξάρτηση. Και πέρα από την θεραπεία σου, το κέρδος σου θα είναι πολύ σπουδαίο για την εξέλιξη σου, που σε θέλει μύστη της ζωής σου και όχι ακόλουθο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved