Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 3 έως 6 Μαΐου

Όσο λάθος είναι να παίρνεις σοβαρά μια υπόθεση που δεν έχει σοβαρότητα, άλλο τόσο είναι να αντιμετωπίζεις επιπόλαια μια σοβαρή κατάσταση

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 3 έως 6 Μαΐου

Να ‘μουν τον Μάη γάιδαρος, τον Αύγουστο κριάρι, όλο τον χρόνο πετεινός και γάτος τον Γενάρη!
(ελληνική παροιμία)

Ο Δίας είναι... εδώ και να λοιπόν που ήρθε η ώρα να γελάσει το χειλάκι σου. Να διασκεδάσεις, διώχνοντας μακριά σου ζοφερές σκέψεις και απαισιόδοξα σενάρια. Να δεις τα πράγματα από την θετική τους πλευρά.

Οι επίγειες απολαύσεις, οι ευκολίες και τα «τυχερά» προστρέχουν για να χωρέσουν στην ζωή σου, το ίδιο όμως και οι... επιπολαιότητες, οι σπατάλες, τα μεγάλα λόγια και το κυνήγι των εντυπώσεων.

Πολιορκείσαι από χαρές και υπερβολές κάθε είδους και τούτες τις ώρες ένα είναι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι: Όσο λάθος είναι να παίρνεις σοβαρά μια υπόθεση που δεν έχει σοβαρότητα ή υπάρχει μόνο στο μυαλό σου, άλλο τόσο είναι να αντιμετωπίζεις επιπόλαια μια σοβαρή κατάσταση.

Γιατί αυτές τις ημέρες θα δεις πολλά τέτοια. Θα δεις συνανθρώπους σου μαθημένους στα εύκολα, να εγκαταλείπουν το πόστο τους ή να τα φορτώνουν στον κόκορα την πιο κρίσιμη στιγμή. Θα δεις και θα ακούσεις παράλογες απαιτήσεις από κακομαθημένα σχολιαρόπαιδα -ανεξαρτήτου ηλικίας- που νομίζουν ότι όλα τους ανήκουν δικαιωματικά. Θα εκνευριστείς από πρόσωπα, που φέρνουν την καταστροφή για το τίποτα, που θεωρούν το σπασμένο νύχι τους μεγαλύτερη συμφορά από έναν παγκόσμιο πόλεμο, γιατί είναι το νύχι ΤΟΥΣ.

Μην μείνεις σε όλα αυτά. Προσπέρασε τα και χαμογέλασε, αφού ούτε εσύ, ούτε αυτοί θα αλλάξουν, έτσι σε μια στιγμή.
Όπως δεν θα αλλάξει και η τύχη σου στα μεγάλα πράγματα.

Αν «το ‘χεις» κι είσαι καλομαθημένος στην εύνοια της τύχης, θα διαπιστώσεις για μια ακόμη φορά ότι το άστρο σου σε ακολουθεί, είτε το αξίζεις είτε όχι. Φρόντισε μόνο να μην σπαταλήσεις το πλεονέκτημα ή την ευκαιρία σου, με ανούσιες επιλογές που τρέφουν κυρίως το Εγώ σου. Δεν σου λέω να φροντίσεις για όλα τα ορφανά του κόσμου, ίσως αυτό να σου πέφτει πολύ για την ώρα, ούτε βέβαια να σκιάσεις την τύχη σου με απαισιόδοξες και θλιβερές σκέψεις. Μπορείς όμως να μοιραστείς τον πλούτο σου με αυτούς που αγαπάς, να ένα καλό πρώτο βήμα.

Κι αν είσαι φτωχός με την μοίρα σου να σε ακολουθεί κατά πόδας, κοίτα να καλοπεράσεις -γιατί μπορείς να το κάνεις με τους απλούς τρόπους που γνωρίζεις- χωρίς όμως να θυμίσεις τον «Αρχοντοχωριάτη» του Μολιέρου. Ούτε βέβαια να πιστέψεις ότι μπορείς να γίνεις μεγιστάνας του πλούτου, επειδή έπιασες τον... λήγοντα στο λαχείο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved