Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 19/3 έως 22/3

Στον κόσμο των ονείρων

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 19/3 έως 22/3

Η Αφροδίτη εκστασιάζεται στην αγκαλιά του Ποσειδώνα κι εσύ προβάρεις τα φτερά της ευτυχίας σου. Εκείνα που θα σε σηκώσουν ψηλότερα από τον υλικό κόσμο που σε περιβάλλει και θα σε μεταφέρουν μαγικά στον κόσμο των ονείρων σου. Εκεί που όλες οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται χωρίς κανείς να σου ζητήσει χαρτιά και πιστοποιητικά. Απλά εύχεσαι και γίνεται, πιστεύεις και σώζεσαι.

Ερωτεύεσαι και πετάς στα σύννεφα.

Κάποιοι λένε πως πλανάσαι, πως κάνεις λάθος και ζεις μια ουτοπία, μα σκέψου το λίγο. Πόσο ουτοπικές είναι για παράδειγμα οι διακοπές σου; Όταν φεύγεις από την βουή της πόλης και τους καθημερινούς σου ρυθμούς ξέρεις φυσικά ότι κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσεις. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να ζήσεις την κάθε στιγμή σου, ρουφώντας αχόρταγα τον ήλιο, την θάλασσα ή τον καθαρό αέρα του βουνού.

Κι αυτές οι στιγμές είναι που σου δίνουν κουράγιο και σε τροφοδοτούν με ενέργεια και αισιοδοξία για έναν ολόκληρο χρόνο, μέχρι να ξαναβρεθείς στον επίγειο παράδεισο σου.

Κάτι ανάλογο σου ζητά να κάνεις ο Ποσειδώνας και τούτες τις μέρες. Να αφεθείς, να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς, γιατί όλα αυτά είναι που κρατούν ανοικτό το παράθυρο της διαφυγής σου από την μιζέρια.

Ο άνθρωπος που δεν ελπίζει και δεν πιστεύει, είναι ένας άνθρωπος παγιδευμένος στην κόλαση του.

Το πραγματικό λάθος γίνεται όταν αρχίζεις να δίνεις στον Ποσειδώνα σου μια συμφεροντολογική διάσταση. Όταν αρχίσεις να αναρωτιέσαι «τι θα κερδίσω εγώ από αυτό», τότε αυτόματα το όνειρο σβήνει και οι προσδοκίες σου γκρεμίζονται πριν καν ενηλικιωθούν.

Τότε είναι που ο Ποσειδώνας σου μεταμορφώνεται σε έναν κοινό απατεώνα.
Αλλά όλοι αυτοί που τον δείχνουν με το δάκτυλο και τον κατηγορούν δεν είναι παρά εκείνοι που θέλησαν να πετάξουν με τα φτερά του, χωρίς να έχουν μάθει να μοιράζονται.

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved