Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/2

Υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/2

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη πολλαπλασιάζει τις επιλογές σου και σίγουρα θα σε φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα ή καταστάσεις που σου ταιριάζουν, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει τα οράματα σου, πρόσεξε όμως μήπως σε εκμεταλλευτούν άτομα ή φορείς που έχουν στο μυαλό τους μόνον το υλικό κέρδος.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που διακρίνεται για τις «κλασικές» αξίες του κι αν σεβαστείς κάποιες από τις θεμελιώδεις αρχές του, όλα μπορεί να εξελιχθούν καλύτερα από όσο θα περίμενε κανείς.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να εκφράσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου, κάτι που σε δημιουργικό επίπεδο μπορεί να έχει σπουδαία αποτελέσματα. Όσον αφορά όμως τις καθαρά υλικές σου επιδιώξεις δεν βοηθά, αντίθετα μπορεί να σε εμπλέξει με πρόσωπα ή κυκλώματα που... συνηθίζουν να εξαπατούν τους άλλους.
Παράλληλα ή Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αναπροσαρμόσεις τις ανάγκες και τα θέλω σου.

Ερωτικά
Δεν θα λείψουν οι τρυφερές κι ευαίσθητες στιγμές αλλά με τον Άρη στο «τιμόνι» των σχέσεων σου είναι δύσκολο να υπάρξει μια κατάσταση με διασφαλισμένη την συνέχειά της. Γι’ αυτό ζήσε το σήμερα, χωρίς να εγείρεις προσδοκίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει την κοινωνικότητα σου και σίγουρα θα σε φέρει σε επαφή με «κάθε καρυδιάς καρύδι»! Εκεί αρχίζει το δικό σου έργο, αφού θα πρέπει να αξιολογήσεις προσεκτικά, τις προθέσεις και τις ποιότητες των άλλων, ιδιαίτερα στην περίπτωση που σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον, έχε τον νου σου στους «αετονύχηδες» που παραμονεύουν να καρπωθούν την αφηρημάδα ή την απροσεξία σου.

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα οι σχέσεις σου χαρακτηρίζονται από μεγάλη αστάθεια, είτε αυτό οφείλεται στην δική σου προδιάθεση, είτε σε καταστάσεις για τις οποίες ευθύνονται άλλοι. Δύσκολο λοιπόν να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας αναδεικνύει τις συναισθηματικές σου αρετές αλλά και την ανθρωπιστική σου κλίση κι ίσως έχεις την ευκαιρία να μοιράσεις πολλές... αγκαλιές σε όσους/ες τις χρειάζονται! Επιπλέον, σε καλεί να μελετήσεις την παράδοση ή γενικότερα το παρελθόν, ανακαλύπτοντας κάποιες ξεχασμένες ή κρυφές πτυχές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την διατροφή σου.

Ερωτικά
Το κλίμα που διαμορφώνεται σου ταιριάζει γάντι, αφού διακρίνεται από μια πληθωρικότητα αλλά και μια ευαισθησία στην έκφραση των συναισθημάτων Αν μάλιστα είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις αυτό το καθεστώς.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο υποψιασμένο/η σε σχέση με το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις αβρότητες και τα χαμόγελα κάποιου/ας, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σου γίνει μια πρόταση-παγίδα για τα οικονομικά σου ή να εμπλακείς σε ένα ουτοπικό εγχείρημα, θυσιάζοντας άσκοπα τον χρόνο σου. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Τοξότη κάνει... οτιδήποτε για να είσαι χαρούμενος/η κι ευτυχής κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

Ερωτικά
Η ερωτική σου διάθεση είναι «ανεβασμένη» και μέσα στον ενθουσιασμό σου είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις διάφορα «σόου», που ναι μεν θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου αλλά μπορεί να πλήξουν και την σοβαρότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να επιδράσει θετικά στην αποτοξίνωση σου, μέσα από την χρήση φυσικών σκευασμάτων. Από την άλλη πλευρά όμως δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περίεργα «μπερδέματα» στον εργασιακό σου χώρο, όπου κάποιος/α ίσως αποπειραθεί να σε παραπλανήσει ή να σε εξαπατήσει. Επιπλέον η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένεια σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε οδηγεί με... μαθηματική ακρίβεια στην αγκαλιά ενός προσώπου με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια αλλά αυτό δεν εμποδίζει την συνύπαρξη σας, ίσα-ίσα που την κάνει πιο γοητευτική!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε προικίζει με έμπνευση και φαντασία, προάγοντας κυρίως την καλλιτεχνική σου κλίση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να αυξήσει τις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ενώ μπορεί να σε ωθήσει και στο να μάθεις μια νέα όσο και ενδιαφέρουσα τεχνική. Την ίδια στιγμή όμως «κινδυνεύεις» να αναλωθείς σε ανούσιες καταστάσεις ή να «σκοτώσεις» την ώρα σου με πρόσωπα «κενά» περιεχομένου!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση το τοπίο στις προσωπικές σου σχέσεις είναι αρκετά «θολό» κι είναι δύσκολο να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, είτε για τα δικά σου αισθήματα, είτε για εκείνα του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να αποκτήσεις όλα αυτά που θεωρείς ότι σου λείπουν, σίγουρα όμως θα πρέπει να... βολευτείς με εκείνα που μπορείς να έχεις σύμφωνα με τις οικονομικές σου δυνατότητες. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να τον κάνεις πιο «ατμοσφαιρικό». Αν όμως έχεις κατά νου να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση, είναι προτιμότερο να αναβάλεις την προσπάθεια σου.

Ερωτικά
Ο Χείρωνας σου έχει «φυλαγμένη» μια σχέση με ένα άτομο κατά τι μεγαλύτερο σου, που διακρίνεται για την σοφία του. Και σε αυτήν την φάση που ο Άρης σε κάνει πιο «τζόβενο», μια τέτοια σχέση ίσως είναι ιδανική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε «απειλεί» με μια πολυδιάσπαση, που θα αποδειχθεί... εξόχως αντιπαραγωγική, γι’ αυτό φρόντισε να ιεραρχήσεις όλα αυτά που θέλεις να κάνεις, αφήνοντας για αργότερα εκείνα που δεν επείγουν. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει σε λάθη ή αβλεψίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως ταλαιπωρηθείς από την εξαφάνιση κάποιων αντικειμένων, εγγράφων ή αρχείων.

Ερωτικά
«Παίζεις» πολύ αλλά η κυκλοθυμία σου μπορεί να κάνει τον κόσμο και φυσικά τις σχέσεις σου άνω-κάτω! Την μια θέλεις σχέση «κολλητή» και την άλλη «ελεύθερη» με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να σε παρακολουθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φαίνεται ότι στο περιβάλλον σου κινούνται άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις, γι’ αυτό έχε τον νου σου, ιδιαίτερα στην περίπτωση που προβείς σε μια σημαντική οικονομική συναλλαγή. Γενικότερα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να αποφύγεις τις αγορές, από την άλλη πλευρά όμως, αν είσαι τυχερός/η, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι με «ανεκτίμητη αξία». Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να «κόψεις ταχύτητα» και να ξεκουραστείς.

Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται και οι εκδηλώσεις θαυμασμού προς το άτομο σου αυξάνονται, εσύ όμως για την ώρα φαίνεται να είσαι «κολλημένος/η» σε καταστάσεις του παρελθόντος και σε ένα πρόσωπο που σου λείπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο αισιόδοξο και διεγείρει την οραματική σου φύση, είναι όμως βέβαιο ότι αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να γίνει καλύτερος για όσο καιρό εξουσιάζεται από τους «κακούς». Ξεκίνα λοιπόν από τον εαυτό σου, αναδεικνύοντας τις πιο φωτεινές και δημιουργικές πλευρές του και μην χάνεις την ώρα σου κυνηγώντας «χίμαιρες». Τα ίδια και... χειρότερα ισχύουν στην περίπτωση που στοχεύσεις σε υλικές απολαβές!

Ερωτικά
Μια παλιά σου γνωριμία επιχειρεί να σε προσεγγίσει και μάλιστα κρυφά. Το τι θα πράξεις βέβαια είναι δικό σου θέμα, φαίνεται όμως ότι το κλίμα... παραείναι δακρύβρεκτο για τα δεδομένα σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου και το θέμα είναι ότι για την ώρα όλη αυτές οι διαφορές είναι δύσκολο να συγκλίνουν σε έναν κοινό τόπο. Σε κάθε περίπτωση όμως εσύ μπορείς να «περάσεις» το δικό σου χωρίς να δώσεις στόχο. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές σου τάσεις, ενώ μπορεί να σου δώσει και μια... έξτρα «μεταφυσική» εμπειρία!

Ερωτικά
Ο Χείρωνας στο ζώδιο σου σε «βομβαρδίζει» με ποικίλες συγκινήσεις αλλά μέσα σε όλα τα άλλα μπορεί να έρθεις πολύ πιο κοντά με έναν φίλο ή μια φίλη, τόσο κοντά που η σχέση σας να περάσει σε... άλλο επίπεδο!


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved