Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/1

Αλλαγή κλίματος

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/1

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το κλίμα βελτιώνεται αισθητά και θα έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις πολλά από τα σχέδιά σου είτε αυτά αφορούν στην διασκέδασή σου, είτε στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί να «κάνεις την έκπληξη» διαφοροποιώντας την στάση σου, αφού αν το πράξεις τα οφέλη σου θα είναι σημαντικά.

Ερωτικά
Στο «μέτωπο των σχέσεων μπορεί να υπάρξει κάποια πρόοδος αλλά ακόμη οι συνθήκες δεν επιτρέπουν μια ομαλή ροή στα πράγματα. Καλύτερα λοιπόν να.. αναμείνεις στο ακουστικό σου!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σε βοηθήσει να διώξεις από το μυαλό σου έγνοιες και σκοτούρες και το σημαντικό είναι ότι η βελτίωση της ψυχολογίας σου θα συνδυαστεί με ευχάριστες εξελίξεις σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Θα πρέπει ωστόσο κι εσύ να κινηθείς στο πνεύμα του Ουρανού, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και κάποιες από τις συνήθειες σου.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξουν διαδοχικές εντάσεις, αυτός όμως δεν είναι λόγος για να «χαλάσεις την ζαχαρένια σου». Σύντομα οι «κακές» στιγμές θα αντικατασταθούν από εκδηλώσεις... πάθους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής αλλάζει ρότα προς το πιο «χαλαρό», με συνέπεια κάποιες εντάσεις που υπήρξαν πρόσφατα να ατονήσουν. Ίσως μάλιστα λυθεί «ως δια μαγείας» ένα οικονομικό πρόβλημα που σε ταλαιπωρούσε. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε βοηθά να κάνεις νέους φίλους και γενικότερα να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών και των ενδιαφερόντων σου.

Ερωτικά
Η «άνοιξη» που περιμένεις στην προσωπική σου ζωή δεν πρόκειται να κάνει σύντομα την εμφάνισή της, γι’ αυτό είναι καλό να επικεντρωθείς στις λοιπές δραστηριότητες σου, που μπορεί να είναι πολύ πιο... παραγωγικές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ακόμη κι αν συμβούν κάποιες ανατροπές που δεν θα σου αρέσουν ή θα σε φέρουν σε αμηχανία, τα πράγματα σταδιακά θα ομαλοποιηθούν, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση εξαιρετικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα βέβαια μπορείς να γλιτώσεις χρόνο και κόπο αν είσαι πιο ανοικτός/η σε κάποιες καινοτομίες που σου προτείνει ο Ουρανός, αφού τελικά φαίνεται να είναι για το καλό σου.

Ερωτικά
Η «εσωστρεφής» φάση πέρασε και σήμερα καλείσαι να γίνεις πιο εκδηλωτικός/η όχι μόνον απέναντι στον άνθρωπό σου αλλά και προς εκείνους κι εκείνες, που προσδοκούν από σένα ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η επιμονή και η υπομονή σου σχετικά με μια επαγγελματική υπόθεση σου μπορεί να ανταμειφθεί, είτε αυτό οφείλεται στις προσπάθειες σου, είτε στην γενικότερη αλλαγή των δεδομένων, που πλέον φαίνεται να σε εξυπηρετούν. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου προς το εξωτερικό, αφού εκεί μπορεί να βρεις στήριξη και ανταπόκριση.

Ερωτικά
Το να επικεντρωθείς σε μια προσωπική σου υπόθεση, μάλλον δεν σε... συμφέρει, εκτός βέβαια κι αν θελήσεις να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», παίρνοντας και την ευθύνη του όποιου κόστους έχει αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεχάσεις γρήγορα αυτά που σε ταλαιπώρησαν και να στραφείς με όρεξη προς την κατάκτηση νέων στόχων. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα σε ένα οικονομικό θέμα, ενώ επιπλέον σου επισημαίνει ότι τουλάχιστον σε αυτήν την φάση θα ωφεληθείς περισσότερο από τους «ξένους» παρά από τους οικείους σου.

Ερωτικά
Ό,τι δυσάρεστο κι αν προηγήθηκε πρόσφατα, καλό είναι να το ξεχάσεις και να ατενίσεις το μέλλον σου με αισιοδοξία. Αν πάντως επιμείνεις να «ψειρίζεις» τα πράγματα, κινδυνεύεις να «βαλτώσεις».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αν ταλαιπωρήθηκες από ποικίλα συμβάντα στο σπίτι ή την οικογένεια σου, να ξέρεις ότι η κατάσταση θα αλλάξει, ίσως μάλιστα κι από σήμερα. Μάλιστα ο «άνεμος αλλαγής» που πνέει μπορεί να σε κάνει να ξεκολλήσεις από παρωχημένα σχήματα και αντιλήψεις δίνοντας στην ζωή σου νέο ενδιαφέρον και προσελκύοντας άτομα που μέχρι χθες σε κοιτούσαν με μισό μάτι!

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ο ενεργός Ουρανός σου συνιστά να την ανανεώσεις άμεσα, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, ίσως να βιώσεις μια σπάνια ή «εξωτική» εμπειρία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Πάνω που άρχισες να πιστεύεις ότι ελέγχεις εντελώς τα πράγματα, ένα πλήθος από αστάθμητους παράγοντες σου πιστοποιεί πως ό,τι πέτυχες, πέτυχες κι από τούδε και στο εξής καλείσαι να προσαρμοστείς σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά όσο και να... χαίρεται ο Ουρανός με την αμηχανία σου, δεν θα αργήσεις να πάρεις την «ρεβάνς» στον «δεύτερο γύρο» που έρχεται!

Ερωτικά
Το τοπίο εξακολουθεί να είναι «θολό» και υπό τις παρούσες συνθήκες δεν είναι σκόπιμο να εμπιστεύεσαι ούτε τον εαυτό σου, αφού από μια παρόρμηση της στιγμής μπορεί να γκρεμίσεις ό,τι έκτισες με κόπους και θυσίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Όσο κι αν κάποιοι εκεί ψηλά στους ουρανούς πασχίζουν «να σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», ο Δίας δεν θα το επιτρέψει, οπότε μπορείς κι εσύ να χαρείς όλα αυτά που σε ευχαριστούν χωρίς να έχεις στο μυαλό σου μπελάδες και σκοτούρες. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να σε «μπολιάσει» με νέες εμπειρίες κι ερεθίσματα, που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επιφυλακτικό/η απέναντι σε πρόσωπα που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σένα κι ίσως τελικά να χάσεις μια καλή ευκαιρία αλλά τελικά δεν χάθηκε κι ο κόσμος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ενώ μέχρι χθες μπορεί να είχες όλο το δίκιο με το μέρος σου, αν συνεχίσεις την ίδια πολιτική, με την αλλαγή του όλου κλίματος προς το χαλαρότερο, θα μοιάζεις σαν τη μύγα μες το γάλα! Χρειάζεσαι λοιπόν μεγαλύτερη ευελιξία, ίσως μάλιστα να πρέπει να κάνεις και «τα στραβά μάτια» σε μια οικογενειακή υπόθεση ή την συμπεριφορά κάποιων οικείων σου.

Ερωτικά
Σήμερα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν καταδυναστεύεται από τα «πρέπει» σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να «εκθέσεις» τον εαυτό σου σε καταστάσεις όπου η συναισθηματική έκφραση είναι πιο χειμαρρώδης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής δείχνει πρόθυμος να ικανοποιήσει πολλά από τα γούστα σου, ίσως μάλιστα να έχεις και κάποιες καταπληκτικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να συντηρήσεις τον «μύθο» της διαφορετικότητάς σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ενισχύει τα οικονομικά σου, καλό είναι όμως να διαχειριστείς με σύνεση το περίσσευμά σου, αποφεύγοντας τα αχρείαστα έξοδα.

Ερωτικά
Από την μια πλευρά διακηρύσσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία, από την άλλη όμως κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να «χωθείς» σε μια αγκαλιά. Αντιφατικό μεν αλλά εντελώς μέσα στα πλαίσια της ψυχολογίας σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε κάνει πολύ πιο προσεκτικό στις κινήσεις σου, ίσως μάλιστα να θελήσεις να κρύψεις κάποια πράγματα που θεωρείς ότι σε εκθέτουν. Καλή προσπάθεια, αλλά στην παρούσα φάση υπάρχουν και κάποια «μάτια» που σε παρακολουθούν και τελικά οι κινήσεις σου μπορεί να προδοθούν, δημιουργώντας μια μάλλον «άβολη» κατάσταση. Μήπως να ήσουν εξ αρχής ειλικρινής;

Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς κυρίως με τα προβλήματα των φίλων σου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα δικά σου. Η αλήθεια όμως είναι ότι βοηθώντας τους άλλους παίρνεις κι εσύ κουράγιο.


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved