Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/1

Έχε πίστη στον εαυτό σου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/1

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα κι ίσως αξίζει να ρισκάρεις ακολουθώντας το ένστικτό σου. Αλλά επειδή για την ώρα «ο τροχός της τύχης» γυρίζει πολύ γρήγορα, σε περίπτωση που κερδίσεις κάτι, παρ’ το και... φύγε αφού η ρέντα σου δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σου βρει κάποιες επαγγελματικές «άκρες».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, φαίνεται όμως ότι ο τύπος προσωπικότητας που έλκεις δεν σου ταιριάζει κι αν προχωρήσεις περισσότερο, αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι τα μειονεκτήματα είναι πιο πολλά από τα πλεονεκτήματα.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις κοινωνικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κρατώντας εκείνες που διακρίνονται για την ειλικρίνειά τους, ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές δεν αντέχεις την αλήθεια τους! Επιπλέον, καλείσαι να συνάψεις μια συμμαχία για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιθέσεις ή αυθαίρετες πρακτικές που απειλούν να διαταράξουν τις ισορροπίες σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη αλλά και ο Δίας ευνοούν κυρίως τις ερωτοτροπίες και αν είσαι διαθέσιμος/η, το πρόβλημά σου θα είναι ποιόν ή ποιάν να διαλέξεις. Αν όμως είσαι σε μια σχέση, τότε όλη αυτή η «κινητικότητα» θα προκαλέσει μια γερή κρίση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να εξετάσεις τις λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης, τώρα μάλιστα που επανήλθε σε ορθή φορά έχεις το ελεύθερο για να προχωρήσεις σε μια ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση. Ωστόσο, το «στενό μαρκάρισμα» του πλανήτη της επικοινωνίας από τον Πλούτωνα σηματοδοτεί και κάποιες «στημένες» καταστάσεις, που θα πρέπει να διαλευκάνεις άμεσα.

Ερωτικά
Ίσως να μπει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σε «ξεκλειδώσει» αλλά παράλληλα θα σε βασανίσει, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην συνειδητοποίηση των ορίων αλλά και της αλήθειας σου! Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι «ουδέν κακόν αμιγές καλού».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει ενώπιον μιας κατάστασης που σίγουρα έχει τις κρυφές πλευρές της και χρειάζεται διερεύνηση. Μην προχωρήσεις λοιπόν στην σύναψη μιας συμφωνίας αν πρώτα δεν «ψάξεις» το θέμα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, φέρνοντας στο φως τις αρχικές αιτίες για όλα αυτά που σε «καθηλώνουν» σε μια μάλλον εξαρτημένη κατάσταση.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται με φόρα, διεκδικώντας μια θέση στην ζωή σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς οπωσδήποτε την βοήθεια της λογικής σου, αφού αν αφεθείς στο συναίσθημά σου το πιθανότερο είναι να υποφέρεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε κοινές δράσεις και συνεργασίες, μέσα από τις οποίες μπορείς να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Σκορπιό ίσως συμβάλλει σε εντάσεις και συγκρούσεις, ιδιαίτερα από την στιγμή που η προσέγγιση σου με τους άλλους θα γίνει πιο στενή. Όλα όμως θα έρθουν «στα ίσα τους» αν απλά σκεφτείς ότι έχεις τον τρόπο σου κι έχουν τον δικό τους.

Ερωτικά
Η παρουσία του Κρόνου στον τομέα των ερώτων σου δεν ευνοεί τόσο μια νέα γνωριμία κι αν επιμείνεις, το μόνο που θα «μαζέψεις» είναι προβλήματα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την «δέσεις» περισσότερο μέσα από την κοινή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Δέχεσαι αρκετές πιέσεις κι ίσως κάποια στιγμή να σκεφτείς ότι «ξανοίχτηκες» περισσότερο από όσο αντέχεις. Επειδή όμως αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις συναισθηματικές ισορροπίες σου, δεν έχεις παρά να βάλεις το κάθε τι στο «κουτάκι» του και εν συνεχεία να τα περάσεις όλα από... Ιερή εξέταση! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωσή σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση κάποιων παρελθοντικών καταστάσεων. Επιπλέον, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να διερευνήσεις το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις επιλογές ή την συμπεριφορά ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που δεν αντιμετωπίζονται με την «συνήθη» λογική και σε μια τέτοια περίπτωση καλείσαι να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική προσέγγισης που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό της το «πουλάω τρέλα» αλλά παραδόξως «πιάνει»! Επιπλέον, καλό είναι να είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς και στην διαφορετικότητα που, αντί να χωρίζει, ενώνει.

Ερωτικά
Ό, τι «κυνηγάς» είναι δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο να το «πιάσεις», ενώ αντίθετα βρίσκονται στην απόλυτη διάθεσή σου πρόσωπα που σε πρώτη φάση δεν σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να αλλάξεις το πλαίσιό της, πριν αλλάξει από μόνο του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου έχει κι αυτός τις φάσεις του -μία πάνω, μια κάτω- και βέβαια έχει σημασία που θα τον πετύχεις! Γιατί στην φάση που «φορτσάρει» μπορείς να καταφέρεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να «κάψεις» προοπτικές που σου πήρε πολύ κόπο και χρόνο για να «κτίσεις». Αν πάλι είναι σε φάση «αγρανάπαυσης», τότε κι εσύ θα πρέπει να αποσυρθείς από το προσκήνιο, αφού οτιδήποτε κάνεις θα είναι... τζάμπα κόπος!

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε βυθίζει στην ανάμνηση μιας παλιότερης σχέσης σου, κάτι βέβαια που μπορεί να σου ανοίξει την όρεξη για μια επική αναβίωσή της! Η αλήθεια όμως είναι ότι συνήθως τα ωραία πράγματα συμβαίνουν μόνον μια φορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου, σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» από όλα αυτά που κουβαλάς και σε κάνουν να μην είσαι ο εαυτός σου. Επιπλέον, σου ζητά να «κόψεις» ρυθμό και να επεξεργαστείς με προσοχή τα δεδομένα σου, αφού βρίσκεσαι σε μια φάση όπου κτίζεις το μέλλον σου κι αν κάτι πάει στραβά από την αρχή, θα σε ακολουθεί εσαεί! Το καλό βέβαια είναι ότι ο Δίας σε... πάει τρελά και δεν θα σε αφήσει απροστάτευτο.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να έχεις αυτό που θέλεις, εκμεταλλεύσου λοιπόν την περίσταση για να ψάξεις μέσα σου και να βρεις την αλήθεια σου. Κι όταν τα καταφέρεις, τότε αυτή θα «καθρεφτιστεί» και στην σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να διαγράψεις όλα αυτά που αποδείχτηκαν στην πράξη αναποτελεσματικά ή παρωχημένα και να «αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου»! Κι ίσως σε αυτό να σε βοηθήσει η λογική σου, αρκεί να μην εγκλωβιστείς σε εμμονές, που αποτελούν κληρονομιά του παλιού σου εαυτού. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα σου προσφέρει κάποιες πολύ όμορφες στιγμές.

Ερωτικά
Το να παίρνεις τον εαυτό σου αλλά και τις καταστάσεις που βιώνεις πολύ στα σοβαρά, στην πραγματικότητα δεν βοηθά πουθενά, ίσα-ίσα που οι κανόνες σου σε εγκλωβίζουν. Χαλάρωσε λοιπόν και δώσε περισσότερο χώρο στην χαρά χωρίς σκοπό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου και ο Άρης στον Σκορπιό αναδεικνύουν τις αρετές μα και τα ελαττώματά σου, σε κάθε περίπτωση όμως σε καλούν να ηγηθείς μιας προσπάθειας για το κοινό καλό. Κάνε λοιπόν τα πράγματα με τον τρόπο που ξέρεις αλλά δώσε το δικαίωμα και στους άλλους να κινηθούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες κι όχι τους δικούς σου. Όταν η διαφορετικότητα αποδίδεται ως πλουραλισμός, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μοναδικά.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σε παρασύρει σε μια «κρυφή» κατάσταση, όπου η άλλη πλευρά θα φοβάται μήπως εκτεθεί κι εσύ δεν θα νοιώθεις άνετα με τον περιορισμό των κινήσεών σου. Για πόσο νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις σε αυτό;

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου κι από ό, τι φαίνεται αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την έρευνά σου στο παρελθόν, που πάντα αποτελεί μια πολύ καλή πηγή αλήθειας! Επιπλέον, ο Κρόνος σου ζητά να «δυσκολέψεις» λίγο την ζωή σου, αναζητώντας πιο ποιοτικές φόρμες στην έκφραση και τις δημιουργίες σου. Κάνε ωστόσο αυτά που ικανοποιούν εσένα κι όχι τους άλλους.

Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο «ξυπνά» μέσα σου επιθυμίες και απαιτήσεις που για αρκετό διάστημα είχες βάλει στο περιθώριο. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να πάρεις την «εκδίκησή» σου από τον παλιό σου εαυτό, έστω κι αυτό διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved