Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/1;

Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες και δείξε δυναμισμό, επιμονή και την ικανότητα να λύνεις γρίφους και να εξομαλύνεις καταστάσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/1;

Σελήνη στον Καρκίνο τρίγωνο με Άρη στις 9.14 π.μ.

Διδάσκω την ευελιξία και τη χάρη των ελιγμών

Η μέρα αρχίζει δημιουργικά και δραστήρια αλλά σταδιακά εξαγριώνεται. Όσο προλαβαίνεις, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες και δείξε δυναμισμό, επιμονή και την ικανότητα να λύνεις γρίφους και να εξομαλύνεις καταστάσεις.

STEFANIA 300

Ερμής σύνοδο με Πλούτωνα στις 12.01 μ.μ.

Ο λόγος σου με χόρτασε...

Προς το μεσημέρι ακούς και λες λόγια που πληγώνουν, ενώ μπορείς να αισθανθείς να σε μειώνουν να σε αδικούν ή να μην αναγνωρίζουν τις προσφορές σου. Συγκρατήσου όσο μπορείς σε ό,τι ακούς και μην απαντάς σε προκλήσεις.

Σελήνη στον Καρκίνο αντίθεση με Ερμή στις 7.17 μ.μ.

Η λύση είναι η σιωπή

Είναι σχεδόν αδύνατη η συνεννόηση με τους άλλους αυτή τη χρονική στιγμή, ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος παρερμηνείας, παρεξηγήσεων και έντονων αντιπαραθέσεων. Εντελώς ακατάλληλη ώρα για συζητήσεις, συσκέψεις, συμβούλια και οτιδήποτε που απαιτεί λήψη απόφασης.

Σελήνη στον Καρκίνο αντίθεση με Πλούτωνα στις 7.33 μ.μ.

Ζήλεια μου, με σένα η καρδιά μου είναι ζωντανή

Ενώ η ατμόσφαιρα είναι ήδη φορτισμένη νιώθεις πως δεν μπορείς να συγκρατηθείς και ρίχνεις λάδι στη φωτιά με χειριστικές συμπεριφορές και φοβίες. Κακή στιγμή για να ζητήσεις εξηγήσεις, διαβεβαιώσεις και τα ρέστα. Αφοσιώσου σε ένα σκοπό εσύ και ο εαυτός σου.

Σελήνη στον Καρκίνο τετράγωνο με Ουρανό στις 9.32 μ.μ.

Αυτό που μου φωνάζεις μέσα στ' αφτιά δεν θέλω να το ακούσω

Όσο προχωράει το βράδυ αυτό, γίνεται ακόμα πιο εκρηκτικό και η αναστάτωση φουντώνει. Αν θέλεις να κοιμηθείς χωρίς ηρεμιστικό και μάλιστα σε διπλή δόση, απόφυγε τις ανακατωσούρες και δημιούργησε ένα ζεστό περιβάλλον χωρίς εντάσεις. Δύσκολο αλλά αναγκαίο.

Καρκίνε, δεν είναι η μέρα σου γι' αυτό κάνε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να συμμετέχεις στα κοινά και μην ζητάς καμία εξήγηση για τίποτα.

Αιγόκερε, Κριέ και Ζυγέ, όλα τα απωθημένα στοιχίζονται σε μια σειρά και παίρνουν θέση βολής. Δύσκολη μέρα σε όλα τα επίπεδα με ένταση και καβγάδες. Εκτονώσου σε φυσικές δραστηριότητες όσο μπορείς.

Ιχθύ, Παρθένε, Ταύρε και Σκορπιέ, αντιλαμβάνεσαι αμέσως τις προθέσεις των άλλων και έχεις την ικανότητα να αποφεύγεις τις δυσάρεστες εξελίξεις. Είσαι πολύ δημιουργικός και εκεί θα πρέπει να εστιαστείς.

Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε, παρ' όλο που δεν παίρνεις εύκολα φωτιά, δεν χαρίζεσαι σε ό,τι και όποιον θεωρείς πως συμπεριφέρεται ανόητα κατά τη γνώμη σου. Η καυστικότητά σου σήμερα είναι αξιοθαύμαστη.

Το astrology.gr σου εύχεται να ξεπεράσεις την ένταση της μέρας κάνοντας κάτι εποικοδομητικό, που θα σε απομακρύνει από την εμπόλεμη ζώνη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved