Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/1

«Ες αύριον τα σπουδαία»!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/1

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ανησυχίες για την πορεία των οικονομικών σου αλλά το πραγματικό πρόβλημα ίσως να βρίσκεται αλλού, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας δείχνει ικανός να σε αναστατώσει με κάποια «ψυχοσωματικά» προβλήματα. Ωστόσο, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, πέρα από τις χαρές που θα σου δώσει, επιδρά θετικά στα επαγγελματικά σου, όπου ίσως σημειώσεις μια μεγάλη «νίκη»!

Ερωτικά
Ο ενεργός Άρης σε βάζει στη θέση του «οδηγού» και σίγουρα μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι όπως το θέλεις. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά κάνεις αυτά που έχουν ήδη δρομολογήσει οι άλλοι, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιο δύσκολο κατόρθωμά σου!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να εξαντλήσεις τις αρετές σου αλλά και να χαρείς τα καλά της ζωής που σου προσφέρουν αφειδώς ο Δίας με την Αφροδίτη. Παράλληλα όμως θα ήταν καλό να διερευνήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά και στις συνεργασίες σου, αφού το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει στο «να σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια».

Ερωτικά
Με «χορηγούς» την Αφροδίτη και τον Δία, η ερωτική σου ζωή μπορεί να γνωρίσει μεγάλες δόξες, όταν όμως κοπάσουν οι «πανηγυρισμοί» μπορεί να διαπιστώσεις ότι πέρα από καλοπέραση σου, δεν υπάρχει κάτι πιο βαθύ που να σε συνεπάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο του Δία με την Αφροδίτη προμηνύει γέλια χαρές και καλή παρέα που θα σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι «σοβαρό» που σε απασχολεί. Ίσως μάλιστα να δημιουργηθούν και οι προϋποθέσεις μιας γόνιμης συνεργασίας. Πρόσεξε όμως μήπως την ίδια στιγμή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον κάποιος/α εκμεταλλεύεται την ανεμελιά σου για να δρομολογήσει τα πράγματα όπως τον/την συμφέρουν και χωρίς φυσικά να σε ρωτήσει.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας ευνοούν τις αναζητήσεις σου κι όσο μεγαλύτερα είναι τα περιθώρια στις επιλογές σου, τόσο πιο κοντά στην ευτυχία βρίσκεσαι! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο «περίπλοκα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο διευρύνει τους κοινωνικούς ορίζοντες σου, την ίδια στιγμή που ο ενεργός Δίας «σπάει» την μονοτονία στην καθημερινότητα σου, προσφέροντας σου μάλιστα και κάποια ανέλπιστες ευκολίες. Ωστόσο, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε φέρει ενώπιον ενός «μπερδέματος» με πρωταγωνιστές ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι ένα συγγενικό σου, που άλλα λέει κι άλλα εννοεί.

Ερωτικά
Ο Άρης σε καλεί να βιώσεις έντονες, έως και «ακραίες» καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, είτε λοιπόν θα περάσεις τέλεια με τον άνθρωπό σου, είτε θα τον βρεις απέναντί σου, επειδή απλά δυσκολεύεται να εφαρμόσει το «κάνε έρωτα κι όχι πόλεμο»!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αν δεις να επικρατεί μια παράξενη ησυχία στο επαγγελματικό «μέτωπο», μην ξεγελαστείς, αφού την ίδια στιγμή ίσως να υφαίνονται σχέδια, που θα μπορούσαν να πλήξουν καίρια τα οικονομικά σου συμφέροντα....

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία διώχνει μακριά έγνοιες και σκοτούρες και παρά τις όποιες «ενστάσεις» των γύρω σου, μπορείς για μια ακόμη φορά να κερδίσεις τι εντυπώσεις και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Αν όμως δεις να επικρατεί μια παράξενη ησυχία στο επαγγελματικό «μέτωπο», μην ξεγελαστείς, αφού την ίδια στιγμή ίσως να υφαίνονται σχέδια, που θα μπορούσαν να πλήξουν καίρια τα οικονομικά σου συμφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Όσο κι αν ο Δίας στο ζώδιό σου τονίζει τις πιο «χαλαρές» πλευρές της ζωή σου και η Σελήνη στον Ταύρο τον «σιγοντάρει» με τραγούδια και χορούς, δεν θα πρέπει να αγνοήσεις και την επιρροή του ενεργού Ποσειδώνα, που θέτει ένα θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και σίγουρα υπάρχουν «αγγελικές» προθέσεις, που σε οδηγούν κατευθείαν στην «κόλαση»!

Ερωτικά
Άλλο βλέπεις κι άλλο είναι! Το «καλό κλίμα» μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αύριο θα μετανιώσεις, όχι γιατί δεν σου προσφέρει αυτά που θέλεις αλλά επειδή μπορεί να αποδειχθεί κάπως «λίγη» σε συναισθηματικό επίπεδο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στον Ταύρο και τον Άρη στον Σκορπιό, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, όπου όμως πολλά γίνονται «κάτω από το τραπέζι» και δεν είναι σκόπιμο να πιστεύεις ό,τι ακούς και βλέπεις. Το κλίμα βέβαια είναι πολύ πιο «καθαρό» στην καθημερινότητά σου, αφού ο Δίας και η Αφροδίτη έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να περάσεις υπέροχα!

Ερωτικά
Γύρω σου γίνεται πραγματικό «πανηγύρι», ίσως όμως για σένα το σύμπαν να μην επιφυλάσσει κάτι ιδιαίτερο, πέραν κάποιων γνωριμιών, που θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ καλές εναλλακτικές επιλογές για το... μέλλον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Όσο κι αν η Αφροδίτη σου τάζει ολοένα και περισσότερα στον οικονομικό τομέα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να επαγρυπνείς, αφού έχεις να κάνεις με κάποιες «κρυφές» καταστάσεις που αν τις αφήσεις ανεξέλεγκτες, θα μπορούσαν να σου κάνουν ζημιά ή να σε ταλαιπωρήσουν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο «σκαλίζει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που φαίνεται να περνούν μια φάση αβεβαιότητας.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη σε φέρνει ενώπιον «χαλαρών» ή παρεξηγήσιμων καταστάσεων, ο Άρης σε ωθεί σε έντονες αντιδράσεις και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θέλει και πολύ για να γίνει μια αχρείαστη «ζημιά» στην σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σου προσφέρει πολλά αλλά και να σε κάνει επιπόλαιο ή «εγκληματικά» αμελή. Κι ίσως η πιο επείγουσα από τις υποχρεώσεις σου να είναι η προστασία του σπιτιού σου και των οικείων σου από κακόβουλες προθέσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει την γοητεία σου, την ίδια στιγμή που ο Άρης εξάπτει την φαντασία σου! Ακαταμάχητος ο συνδυασμός αλλά καλό είναι να μην διασπάσαι δεξιά κι αριστερά και να επικεντρωθείς στο πρόσωπο που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας αλλά και η Σελήνη στον Ταύρο φροντίζουν για την διεύρυνση των γνωριμιών σου, το πιθανότερο όμως είναι να μην μείνεις ικανοποιημένος/η από αυτές γιατί στερούνται σοβαρότητας! Αν όμως «ψάχνεσαι» για σοβαρές υποθέσεις, ίσως τελικά να βρεις τον δάσκαλό σου σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο που «λύνει και δένει» εξαπατώντας τους άλλους. Ακόμη, μπορεί να χαθεί ένα σημαντικό έγγραφο ή αντικείμενο.

Ερωτικά
Όσο κι αν επιμένεις ότι τα προσωπικά σου δεν πρέπει να γίνονται «βούκινο», στην παρούσα φάση θα κληθείς να διαχειριστείς την επιπόλαιη αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων που σε αφορούν, κάτι βέβαια που μπορεί να σε θυμώσει, όσο δεν πάει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να διασκεδάσεις περισσότερο, ενώ η Σελήνη στον Ταύρο ανακινεί θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σου. Όλα αυτά όμως μπορεί να έρχονται δεύτερα μπροστά σε ένα οικονομικό ζήτημα, που με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα φαίνεται να έχει πολλές κρυφές παραμέτρους αλλά και «αόρατους» δράστες, που αν δεν εντοπίσεις έγκαιρα, θα μπορούσαν να σου κάνουν ζημιά.

Ερωτικά
Το κλίμα είναι φιλικό... μέχρι παρεξηγήσεως κι αν είσαι σε μια σχέση και δεν θέλεις να την διακινδυνέψεις, φρόντισε να μην δίνεις θάρρος σε πρόσωπα που το έχουν πάρει από μόνα τους! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, μπορείς να «παίξεις» με την ησυχία σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να διερευνήσεις σε βάθος πρόσωπα και πράγματα που σίγουρα έχουν την κρυφή τους πλευρά και φαίνεται να σχετίζονται είτε με μια νομική υπόθεση, είτε με τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο «ανακατεύει» τις σχέσεις με τους συγγενείς σου αλλά όλα αυτά μπορεί να μπουν στο περιθώριο από τον ενεργό Δία που φροντίζει να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα!

Ερωτικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σου υπόσχεται περισσότερα από αυτά που μπορείς να αντέξεις αλλά επειδή ακριβώς πρόκειται για υποσχέσεις του σήμερα που δεν θα ισχύουν αύριο, δεν χρειάζεται να «δέσεις κόμπο» τίποτα!


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved