Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 15/1 έως και 17/1

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Με πολύ δυναμικές διαδικασίες θα κάνεις νέα ξεκινήματα κυρίως κοινωνικά αλλά και ερωτικά και μάλλον θα προσπαθήσεις να ρυθμίσεις όλες τις επαγγελματικές σου υποθέσεις με έναν τρόπο που θα σου πηγαίνει. Να προσέξεις βέβαια τις τυχόν συγκρούσεις με την οικογένεια ή με άτομα που έχουν κατά κάποιον τρόπο την εξουσία. Τα λόγια σου σίγουρα θα ενοχλήσουν ορισμένα πρόσωπα, αλλά εσύ έχεις πάρει απόφαση να κάνεις ξεκαθαρίσματα και δεν θα υποχωρήσεις. Η οργάνωση της σκέψης σου θα είναι μια σημαντική προστατευτική δικλείδα για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που έχεις με τον Αιγόκερω. Με τον Υδροχόο θα κάνεις πολλές φιλικές κουβεντούλες και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Ταύρος

Σου αρέσει να διεκδικείς και χωρίς να το καταλάβεις θα βγάλεις μικρές κακίες σε άτομα που κατά τη γνώμη σου σε έχουν στριμώξει τον τελευταίο καιρό. Δεν φοβάσαι όμως τα ξεκαθαρίσματα γιατί έχεις πλέον αντοχές. σίγουρα θα εκπλαγούν οι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι με κάποιες δυναμικές κινήσεις που θα κάνεις και αυτό είναι που θα σε βγάλει από την μονοτονία και την πλήξη. Τώρα πλέον δεν φοβάσαι να πεις την γνώμη σου και αυτό δίνει διαφορετική διάσταση στον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω. Ο Κριός είναι σε μια φάση που μπορεί και να ξεκινήσει να σε κυνηγάει αυτή την στιγμή, αλλά εσύ τελικά του αντιστέκεσαι. Είναι σαν να έχουν αλλάξει οι όροι, αλλά νιώθεις πλέον αυτάρκης. Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά θα είσαι πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό.

Δίδυμοι

Προσπαθείς να μην χαλάσεις τις ισορροπίες που έχεις με τους γύρω σου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα κινηθείς δυναμικά. Σε ενδιαφέρει να κάνεις πράγματα που να μη βαριέσαι και αυτό είναι το κυριότερο μέλημά σου. Αν και προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τον Αιγόκερω, αφού δεν του λες πράγματα που να τον/την εξασφαλίζουν, δεν θα γίνει αυτό που τελικά επιθυμείς. Η σοβαρή και ώριμη αντιμετώπιση των γύρω σου θα είναι ένα τρόπος εξασφάλισης. Πάντως όσο αντιλαμβάνεσαι τον τρόπο που λειτουργείς και βάζεις φως στις αδυναμίες σου, τόσο αλλάζει η ζωή σου προς το καλύτερο. Αυτό που θέλεις αυτό το διάστημα είναι να ξεπεράσεις τα θέματα της οικογένειας που σε μπλοκάρουν. Για αυτό ο λόγος σου θα είναι αρκετά προσεκτικός. Για να μην πεις πράγματα που μπορείς να εκθέσεις και να εκτεθείς. Ευχάριστες συντροφιές με φίλους και με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σε κάνουν να φέρεσαι υπερβολικά αυθόρμητα.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Παίρνεις κάποιες πρωτοβουλίες που μπορεί να είναι αρκετά δυναμικές και σίγουρα θα σε βγάλουν από τον κόπο της αναμονής. Περισσότερο θα προκαλέσεις τα γεγονότα παρά θα αφήσεις τις καταστάσεις να κυλήσουν ήρεμα και φυσιολογικά. Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν αντέχεις πλέον να περιμένεις και δρας πολύ δυναμικά. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα αντιληφθείς ότι όλα μπορεί να αλλάξουν στον ερωτικό τομέα και αυτό σίγουρα θα σου ανυψώσει το ηθικό. Η λογική με το συναίσθημά σου μπορεί να συγκρουστούν όταν είναι να πάρεις αποφάσεις για επαγγελματικές υποθέσεις, αλλά το καλό είναι ότι έχεις πάρει φόρα και δεν σε σταματάει τίποτα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έρθει και πάλι μια σημαντική ευκαιρία την οποία θα την εκμεταλλευτείς μόνο αν κινηθείς γρήγορα. Ο Κριός είναι πλέον σε απόσταση αναπνοής από εσένα.

Λέων

Νιώθεις ότι οι συνθήκες σε περιορίζουν αρκετά για αυτό θα αδράξεις τη νέα ευκαιρία που σου δίνεται για να κινηθείς και να κάνεις πολύ δυναμικές εμφανίσεις. Σίγουρα θα πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και κυρίως θα αναζητήσεις την αλήθεια σε ερωτικό επίπεδο. Η αναζήτηση όμως της ελευθερίας είναι για σένα επίσης σημαντική για αυτό με τον τρόπο σου θα δείξεις τι ακριβώς θέλεις χωρίς όμως να συγκρούεσαι. Το ρίσκο σε επαγγελματικό επίπεδο δεν σε φοβίζει αλλά σε προβληματίζουν οι γύρω σου γιατί νιώθεις ότι δεν σου ταιριάζουν ορισμένα πράγματα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να αναμασάς συνέχεια το παρελθόν και να το κάνεις έντονα κυρίως από την Κυριακή και μετά. Πιθανόν να θυμηθείς κάποιες πικρές κουβέντες ή συμπεριφορές που τελικά δεν σου ταιριάζουν. Η σκοπιμότητα πάντως υπερισχύει αυτόν τον καιρό και ίσως αναγκαστείς να χάσεις κάποιες επαφές που κατά την γνώμη σου δεν σε εξυπηρετούν.

Παρθένος

Πιστεύεις ότι έχεις ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες αλλά ένα ξαφνικό ανακάτεμα με συνεργάτες ή με μια στενή σχέση θα σε ταρακουνήσει για λίγο γιατί θα μάθεις πράγματα που σίγουρα θα σε ενοχλήσουν. Αλλά θα το διαχειριστείς πολύ καλά γιατί γενικά νιώθεις ότι δεν είσαι όπως παλιά και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να σταθείς με αξιοπρέπεια. Η λίμπιντό σου απελευθερώνεται με τον Κριό και γίνεσαι υπερβολικά διαχυτικός/η στην πολύ στενή σου σχέση. Το ρομάντζο με έναν Αιγόκερω θα σε κάνει να ξεχαστείς και αυτό θα γίνει πιο εύκολο την Κυριακή, αφού οι προηγούμενες ημέρες θα είναι αρκετά επεισοδιακές και πολύ πιεστικές για τον δικό σου τον χαρακτήρα.

Ζυγός

Πιέζεσαι γιατί πρέπει να ακολουθήσεις όλες τις τυπικές διαδικασίες και τα καλούπια που έχεις μάθει να λειτουργείς γι’ αυτό η ελεύθερη κοινωνική προσέγγιση και η ευχάριστη διάθεση θα σε διευκολύνει σε ό,τι κάνεις. Θα αγγίξεις την υπερβολή με εκτιμήσεις που αφορούν τους γύρω σου και πιθανόν να αντιδράσεις σε κάποιες συμπεριφορές που νιώθεις ότι σε πιέζουν. Η σχέση με τον Κριό θα είναι αρκετά επεισοδιακή και θα κάνετε συνέχεια συζητήσεις επί συζητήσεων. Το επίκεντρο πάντως της πιθανής διαμάχης σας θα είναι οι άλλοι και το πως θα τους διαχειριστείτε από κοινού. Η δύσκολη επικοινωνία με την οικογένεια ή με έναν Αιγόκερω θα σε κάνει να εμβαθύνεις περισσότερο σε λεπτομέρειες που σου διαφεύγουν μέχρι τώρα. Την Κυριακή μπορεί να ασχοληθείς περισσότερο με τη διακόσμηση και με την τακτοποίηση του χώρου σου.

Σκορπιός

Ο Άρης είναι μια δυναμική ενέργεια πλέον στην ζωή σου την οποία πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι με τρόπο εποικοδομητικό, κυρίως για το προσωπικό καλό σου. Η δύναμή σου θα είναι πλέον δεδομένη και θα βγει αυτές τις ημέρες με εκρηκτικό τρόπο, οπότε χρειάζεται να προσέξεις ό,τι πεις ή κάνεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι αν φορτσάρεις με δυναμικό τρόπο θα βγεις από αδιέξοδα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα σου κοστίσει κατά έναν τρόπο. Αλλά τελικά θα κερδίσεις ένα νέο ξεκίνημα γιατί θα κάνεις υπερβολικά ξεκαθαρίσματα. Ο Κριός ή το Λιοντάρι θα έχουν μια έντονη παρουσία στην ζωή σου, ενώ από την Κυριακή θα βρεθείς με πολύ ιδιαίτερα άτομα τα οποία ταιριάζουν στην νοοτροπία σου.

Τοξότης

Έχεις πολλά φόντα να περάσεις καλά γιατί η Αφροδίτη σου δίνει μια ξεχωριστή νότα αισιοδοξίας αλλά και διάθεση για ζωή. Οπότε θα βρεθείς συνεχόμενα με κόσμο και με άτομα που σου είναι πολύ ευχάριστα και ενδιαφέροντα. Ένα ταξιδάκι θα σου κάνει καλό και αν το συνδυάσεις με αθλητισμό θα είναι για σένα ένα πολύ ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο. Κάποιες συμφωνίες που κάνεις σε μυστικό επίπεδο, κυρίως εμπορικές, θα είναι πολύ κρίσιμες από την Κυριακή και μετά. Γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα αναγκαστείς να δεις την πραγματικότητα σε θέματα πρακτικά και οικονομικά και να σκεφτείς ότι τελικά δεν σε συμφέρει. Η κτητικότητα γενικά δεν σου πηγαίνει αλλά όταν σε πιάνει γίνεσαι τελείως διαφορετικός/η από αυτό που έχεις συνηθίσει να δείχνεις στους άλλους. Ευτυχώς όμως θα επικρατήσει ο ευχάριστος χαρακτήρας σου οπότε θα χαλαρώσεις. Ο Ταύρος με τον τρόπο του σε εκπαιδεύει.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος, Ο Ερμής και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου πυροδοτούνται αυτές τις ημέρες από μια πολύ δυναμική ενέργεια και εσύ καλείσαι να διαχειριστείς με τον πιο έξυπνο και δημιουργικό τρόπο οτιδήποτε αφορά στη δική σου πραγματικότητα. Το μυστικό είναι να πάρεις αυτή την δυναμική ενέργεια χωρίς να... χαλαστείς σε ψυχολογικό επίπεδο. Μπορεί να θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και αναγκαστικά να βγάλεις στη φόρα κάποιες πληροφορίες που ίσως να μην σε συμφέρουν. Με τον Κριό θα έχεις εντάσεις αλλά τελικά θα βρεθεί η λύση. Η αρχηγική ικανότητα και η παρόρμησή σου θα σε βγάλει σε νέους δρόμους που είναι απαραίτητοι σε επαγγελματικό επίπεδο. Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά θα ηρεμήσουν τα πράγματα και όλα θα είναι υπό έλεγχο.

Υδροχόος

Υπάρχει μια γενική αναστάτωση αλλά την κρύβεις τεχνηέντως γιατί δεν θέλεις να φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνεις. Πιθανόν να είσαι αρκετά κλεισμένος/η στα δικά σου και να σε απασχολούν οικογενειακά θέματα. Νιώθεις ότι όλοι θέλουν να σου επιβάλλουν τα δικά τους θέλω και εσύ δεν αντιστέκεσαι γιατί θεωρείς ότι κάπως σε έχουν κολλήσει στον τοίχο. Αλλά όλα αυτά θα αλλάξουν από σήμερα και θα αντιδράσεις με πολύ δυναμικό τρόπο. Γιατί θα πάρεις στροφές τόσο γρήγορες που σίγουρα θα σε ξυπνήσουν από τον λήθαργο. Έντονη επικοινωνία, γνώσεις και γενικά αυθόρμητη συμπεριφορά θα σε βοηθήσει να κάνεις ακόμα και νέες γνωριμίες. Μπορεί να μην κρατήσει για πολύ γιατί από την Κυριακή και μετά θα σε ενδιαφέρει να εξασφαλιστείς. Οπότε θα είσαι περισσότερο συντηρητικός/η σε ό,τι κάνεις και θα γειωθείς απότομα.

Ιχθύες

Γνωρίζεις συνέχεια άτομα που έχουν σχέση με εξουσία και γενικά με οτιδήποτε μπορεί να σε εξυπηρετήσει για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Η σχέση με τον Νόμο που έχει να κάνει και με το παρελθόν μπορεί να σε μπλοκάρει αυτή την στιγμή σε ένα συγκεκριμένο θέμα αλλά θα το ξεπεράσεις, αφού θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα δράσεις πολύ δυναμικά. Η σχέση με τον Κριό σου δίνει μια καινούργια αίσθηση και σε απελευθερώνει από φοβίες που πιθανόν να σχετίζονται ακόμα και με επαγγελματικές υποθέσεις. Το φλερτ πάντως είναι απαραίτητο γιατί απογειώνεσαι, κυρίως με τον Τοξότη που είναι για σένα σημαντικό άτομο. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις μεγάλη ηρεμία γιατί θα ασχοληθείς με χόμπι που σου προκαλούν χαρά και κυρίως έμπρακτη δημιουργικότητα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved