Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 18/12 έως και 20/12

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Τα συναισθήματά σου βγάζουν στην επιφάνεια ευαισθησίες που πιθανόν να σε αναγκάσουν να παραμείνεις κλεισμένος/η μέσα ή να συμπαρασταθείς σε άτομα που έχουν ανάγκη την βοήθειά σου. Όσο πάντως και να προσπαθείς να κρύψεις ένα μυστικό τελικά θα βγει στην επιφάνεια. Και θα το αποκαλύψεις εσύ γιατί δεν σου αρέσει να κρατάς κάτι που πιθανόν να σε χαλάει. Από το Σάββατο και μετά θα οργώσεις όλα τα μέρη που ξέρεις και δεν ξέρεις, γιατί θα έχεις πολύ διάθεση κέφι και μεράκι να βγεις από το καβούκι σου και να κάνεις πράγματα που πιθανόν να φοβόσουν να κάνεις. Η τόλμη και η παρόρμηση θα είναι το κυριότερο συστατικό για το σαββατοκύριακο.

Ταύρος

Έχεις μια εσωτερική νιρβάνα και αυτό σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να εξετάσεις κάποιες υποθέσεις από απόσταση. Μια καινούργια πληροφορία θα σου λύσει πολλές απορίες και πιθανόν να σε βγάλει από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο κυρίως με έναν Κριό ή Ζυγό. Η ξαφνική απελευθέρωση ακόμα και από μια φανταστική ιστορία που είχες μέσα στο μυαλό σου είναι το ωφελιμότερο γεγονός που θα σου συμβεί αυτές τις ημέρες. Οπότε μη φοβάσαι και μην εμποδίζεις να μάθεις το οτιδήποτε ή να ενώσεις κάποια γεγονότα με στόχο να ανακαλύψεις μια πληροφορία που σου διαφεύγει. Θα κάνεις βήματα μπροστά και αυτό είναι το πιο βασικό.

Δίδυμοι

Έχεις μπερδεμένα συναισθήματα και δεν ξέρεις τελικά τι απόφαση θα πρέπει να πάρεις για ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί. Για αυτό μπορεί να μην έχεις την δυνατότητα να ξεμπερδέψεις ένα κουβάρι διαφορετικών καταστάσεων. Εδώ χρειάζεσαι υπομονή και λογική γιατί θα καθυστερήσεις μέχρι να πάρεις αποφάσεις που σε απασχολούν ακόμα και σε θέματα κοινωνικά. Πιθανόν να παρασυρθείς από λύπη και συναισθήματα συμπόνιας και να μην μπορείς να διακρίνεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι από το Σάββατο και μετά θα δικαιωθείς για κάποιες επιλογές σου και αυτό θα σου δώσει μεγάλη δύναμη σε ό,τι κάνεις.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Έχεις μια μεγάλη εσωτερική ηρεμία η οποία σε βοηθάει σε ό,τι κάνεις. Μπορεί να βρεθείς σε ένα γιορταστικό κλίμα την Παρασκευή και να πέρασεις πολύ καλά γιατί θα ξεσκάσεις. Σάββατο και Κυριακή, θα έχεις μεγάλη εσωτερική δύναμη αλλά και διάθεση να φανείς. Για αυτό πιθανόν να κάνεις υπερβολές σε όλα τα επίπεδα για να έχεις εσύ την αρχηγία και τον πρώτο λόγο. Η δυναμική σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες τις οποίες θα ξεκινήσεις και θα τελειώσεις εσύ. Η ευαισθησία σου θα μπει για λίγο στο περιθώριο, γιατί ο χρόνος κυλάει και εσύ εκμεταλλεύεσαι τις καταστάσεις που σου έρχονται. Οι καινοτομίες και η πρωτοπορία δεν είναι συνηθισμένη κατάσταση για σένα, αλλά τώρα πιθανόν να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο. Πρόσεξε όμως τις ισορροπίες που μπορεί να χαλάσουν. Για αυτό σε ό,τι κάνεις χρειάζεσαι και την λογική.

Λέων

Χρειάζεσαι ξεκούραση και πιθανόν να σου βγει περισσότερο η ανάγκη σήμερα γιατί οι συνθήκες ευνοούν. Οι συνεργασίες σου και οι οικονομικές συναλλαγές με τρίτους πιθανόν να χρειάζονται προσοχή για να μη σου διαφύγει κάτι σημαντικό. Από το Σάββατο θα βάλεις πλαίσια με στόχο την αναβάθμισή σου. Πιθανόν να πάρεις αποφάσεις πολύ σημαντικές οι οποίες θα έχουν και τη χροιά της πρωτοπορίας και του καινούργιου. Με τις προσωπικές σου σχέσεις θα είσαι ξεκάθαρος/η και πιθανόν και λίγο κυνικός/η. Το ρομαντικό στοιχείο θα πάει περίπατο. Μόνο με τον Σκορπιό θα λειτουργήσεις πολύ αισθησιακά γιατί δεν θα μπορείς να αποφύγεις αυτά τα έντονα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Παρθένος

Έχεις πολύ μεγάλη συντροφική διάθεση και είσαι σε φάση που μπορείς να συγχωρήσεις ή να αντιληφθείς πιο εύκολα τις ανάγκες του άλλου ατόμου. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σου φανεί λίγο δύσκολο γιατί όλα πιέζουν στο να μην αποδέχεσαι ούτε την παραμικρή λάθος κίνηση από τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εξτρήμ καταστάσεις. Η αλήθεια πάντως θα βγει στην επιφάνεια και αυτό που αναζητούσες θα ανακαλυφτεί εύκολα. Θα ξυπνήσεις από ένα μεγάλο λήθαργο και θα ανακουφιστείς ξαφνικά. Η αλήθεια είναι ότι θα δυναμώσεις υπερβολικά. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ενισχύσεις και ευτυχώς βρίσκεις τρόπο να το κάνεις γιατί μπορεί να σε πιάσει διάθεση να ξοδέψεις υπερβολικά, αγοράζοντας ακόμα και όχι τόσο χρήσιμα πράγματα. Η αισιόδοξη στάση ζωής θα είναι πιο δυνατή από τα υπόλοιπα.

Ζυγός

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε πιέζει να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες και να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων. Καθώς επίσης να βελτιώσεις με κάθε τρόπο την εικόνα σου και να κάνεις τα δικά σου χωρίς να δίνεις αναφορά για το τι και το πως. Από το Σάββατο και μετά θα γίνεις πολύ δυναμικός/η ή ακόμα και επιθετικός/η γιατί θα έχεις την διάθεση για πολλά ξεκαθαρίσματα αλλά και για μια επιθετική πολιτική που θα φαίνεται μεν παράτολμη αλλά ίσως να μην είναι τόσο. Γιατί οι σχέσεις σου χρειάζονται ιδιαίτερη αναβάθμιση και επειδή το ξέρεις αυτή την φορά που σου παρουσιάζεται η ευκαιρία δεν θα κάνεις πίσω. Κυρίως ο Κριός είναι σε απόσταση αναπνοής από εσένα.

Σκορπιός

Έχεις βγάλει κάποια συμπεράσματα και μπορείς να είσαι ήρεμος/η και κυρίως πολύ ερωτικός/η. Για αυτό σήμερα θα βγεις έξω με φίλους και θα διασκεδάσεις γιατί νιώθεις ότι ένα χέρι έχει πάρει τις έννοιες σου. Το Σάββατο είναι μια καινούργια ημέρα και για αυτό θα βρεθείς με πολύ κόσμο, αναλαμβάνοντας όμως την ευθύνη για πολλά θέματα, με στόχο ακόμα και να σε προσέξουν. Πιθανόν αν δεν σου βγει κάτι όπως το θέλεις, αντί να κρατήσεις στάση μυστικότητας και απόστασης, να διαλέξεις να φανείς και αν γίνεται να δώσεις μια άλλη διάσταση, πολύ δυναμική, απέναντι σε όλα τα πράγματα και τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου.

Τοξότης

Ημέρα ξεκούρασης και κυρίως ψυχικής ανακούφισης θα είναι για σένα η σημερινή. Σαν να νιώθεις ότι πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις για το Σαββατοκύριακο γιατί θα βρεθείς να κάνεις τα πάντα. Ό,τι ξέχασες την χρονιά που πέρασε θα το κάνεις τώρα και μάλιστα με τέτοια μεγάλη φόρα που δεν θα αναγνωρίζειες ούτε κι εσύ τον εαυτό σου. Καινούργιες κατακτήσεις και φλερτ θα σου φτιάξουν την διάθεση. Γενικά θα περάσεις πολύ ωραία και θα ανανεωθείς βάζοντας τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Η διάθεσή σου για τυχερά παιχνίδια θα έχει μια υπερβολή αλλά θα δώσεις εύκολα άφεση αμαρτιών στον εαυτό σου. Γιατί έχεις ανάγκη και εσύ για πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι εκείνη την περιβόητη ελευθερία να ρέει στο αίμα σου. Και χωρίς να νιώθεις τύψεις και ενοχές θα κάνεις αυτά που τελικά σε ευχαριστούν και σε κάνουν να νιώθεις και πάλι παιδί γεμάτο χαρά και αισιοδοξία.

Αιγόκερως

Τα συναισθήματά σου βοηθάνε πολύ την ορθολογιστική σκέψη σου και με τον τρόπο αυτό μπορεί και χαλαρώνεις και εκφράζεσαι πιο εύκολα. Μουσική, γνώσεις και επικοινωνία θα είναι μέσα στις πρώτες προτεραιότητές σου. Από το Σάββατο και μετά θα νιώσεις μια συγκεκριμένη πίεση γιατί θα πρέπει να αποδείξεις σε οτιδήποτε έχεις αναλάβει ό,τι μπορείς να τα καταφέρεις και να κάνεις όχι μόνο αυτά που ξέρεις αλλά και λίγο παραπάνω. Οπότε θα δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στο να φανείς, ξεχωρίζοντας από όλους και όλα. Ένα κοινωνικό γεγονός θα σε κάνει να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά, κυρίως αν συμμετέχεις και εσύ προσωπικά. Απόφυγε όσο μπορείς τις υπερβολές και τις εντάσεις για να κυλήσουν όλα πολύ καλά.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σου νιώθεις ότι πρέπει να τα βάλεις πλέον σε μια τάξη, γιατί πιστεύεις ότι τα έχεις αφήσει σε χέρια τρίτων. Η σχέση με συγγενικά σου πρόσωπα θα βελτιωθεί αρκετά αφού θα παρουσιαστεί ευκαιρία να βρεθείτε πολύ κοντά και να επιλύσετε ακόμα και κάποια θέματα τα οποία δεν ήταν τόσο εύκολα να επιλυθούν στο παρελθόν. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα είναι πολύ δυναμικές και οι αποφάσεις για ένα ταξίδι θα είναι πολύ γρήγορες και στοχευμένες. Η σχέση με έναν Κριό θα μπει σε μια καλύτερη βάση, ειδικά αν αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο εξωτερικό. Η ειλικρίνεια είναι αυτό που θα διασφαλίσει καλές προοπτικές ανάμεσα σε σένα και τους υπόλοιπους. Μια νέα γνώση μπορεί να σε απογειώσει.

Ιχθύες

Έχεις μια μεγάλη ευαισθησία η οποία συνοδεύεται από πιθανές υπερβολές που όμως αφορούν τα άλλα άτομα. Όσο και να θέλεις να αμελήσεις ή να μην δώσεις σημασία σε κάποια οικονομικά θέματα, τελικά θα ασχοληθείς γιατί στο επιβάλλουν οι συνθήκες. Πολλές νέες αγορές και ανοίγματα που πιθανόν να μην είναι και τόσο συνηθισμένες για τη δική σου ψυχοσύνθεση θα σου επιβληθούν. Γιατί μπορεί να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που να μην μπορείς να πεις όχι ή να αντισταθείς στον πειρασμό. Σε ό,τι κάνεις χρειάζεσαι ισορροπία για να μην ξεφύγεις και κυρίως για να μην χάσεις τον εαυτό σου αυτές τις ημέρες.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved