Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 39' 46" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 21° 42' 54" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 06° 24' 30" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 39' 19" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 22° 39' 08" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 32' 28" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 22° 23' 09" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 48' 35" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 00' 59" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 54' 30" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 18° 19' 13" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/12

Σύνθεση του παλιού με το νέο

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/12

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο  

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ανανεώνει τις φιλοδοξίες σου, ίσως όμως τελικά τα πράγματα να αποδειχθούν πιο δύσκολα ή περίπλοκα από όσο φαίνονται αρχικά. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πολύ πιο επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια προσπάθεια που –υποτίθεται- πως γίνεται για το «κοινό καλό»

Ερωτικά
Η κατάσταση δείχνει να είναι αρκετά «θολή» κι αν δυσκολεύεσαι να συμπεράνεις τι ακριβώς «παίζεται», μπορείς να συμβουλευτείς ένα πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, ωστόσο ο ενεργός Ποσειδώνα σε καλεί να κινηθείς ευέλικτα, χωρίς να αποκαλύψεις τις πραγματικές προθέσεις σου, αφού τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι έχουν μάλλον... πονηρούς σκοπούς! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο κινητικό/η και επικοινωνιακό/η.

Ερωτικά
Στον χώρο της δουλειάς σου φαίνεται να υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο κι ίσως ένα πρόσωπο να επιδιώκει την εύνοια σου, ώστε να πετύχει ευκολότερα τον στόχο του. Καλό είναι λοιπόν να μην φερθείς αφελώς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς κυρίως με οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με φορολογικά, κληρονομικά, ασφάλειες ή δανειοδοτήσεις. Παράλληλα ο ενεργός Ποσειδώνας σου επισημαίνει την πιθανότητα ενός σοβαρού λάθους ή μιας απάτης σε βάρος σου, οπότε ας έχεις τον νου σου.

Ερωτικά
Ο Άρης σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε να ξεμπλοκάρεις μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί αλλά για την ώρα είναι δύσκολο να πάρεις την σωστή απόφαση, ίσως μάλιστα, κάποιος/α να προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φαίνεται ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από άλλους, έτσι λοιπόν ίσως χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να συντονιστείτε. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να «αναπροσαρμόσει» τους όρους μιας συνεργασίας, ώστε να γίνει πιο αποδοτική. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να «εξαφανίσει» κάτι που χρειάζεσαι άμεσα.

Ερωτικά
Έχεις την τάση να ασχοληθείς με τα προβλήματα των άλλων και βέβαια μπορείς να βοηθήσεις αλλά μέχρις ενός ορίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να διαπιστώσεις ότι ‘όλα αυτά που σου λένε είναι... ολίγον παραμύθια!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου σε δουλειές που πρέπει να γίνουν κι από αυτήν την άποψη η μέρα σου δεν αναμένεται και τόσο ξεκούραστη.
Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσέξεις οτιδήποτε αφορά στα οικονομικά σου, αφού μπορεί να πληρώσεις ακριβά την αφηρημάδα σου ή την... δολιότητα κάποιου/ας.

Ερωτικά
Περισσότερο φαντάζεσαι, παρά ζεις τον έρωτα σου αλλά ίσως να είναι καλύτερα έτσι, αφού αν περάσεις στον «πραγματικό» κόσμο, το πιθανότερο είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να εξαπατήσεις!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνα σε καλεί να μην εμπιστεύεσαι τους άλλους, ιδιαίτερα αν σου τα παρουσιάζουν όλα «ρόδινα». Επιπλέον καλό είναι να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου, αφού οι πιθανότητες ενός «καίριου» λάθους είναι αυξημένες. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να διασκεδάσεις με καλή παρέα.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει μπροστά σε μια νέα «πρόκληση» αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μάλλον πρέπει να το... ξεχάσεις και να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες του/της συντρόφου σου.

 

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή ή μεγαλύτερη οικογενειακή αναστάτωση, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστούν κάποιες αλλαγές ή μετατροπές στο σπίτι σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας προάγει την δημιουργικότητα σου, ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό τομέα για τον οποίο είναι και ο... καθ’ ύλην αρμόδιος!

Ερωτικά
Πολλά «περίεργα» συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή και χρήζουν διερεύνησης, επειδή όμως η κατάσταση φαίνεται να είναι αρκετά περίπλοκη, ας μην βιαστείς να καταλήξεις στην κρίση σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία, ίσως μάλιστα κάνεις ένα μικρό ταξίδι. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να διευθετήσεις τις προσωπικές σου υποθέσεις με βάση την διαίσθηση και όχι την λογική σου. Επιπλέον σε καλεί να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας στο σπίτι σου, ειδικά αν λείψεις.

Ερωτικά
Τα φαινόμενα απατούν και το πιθανότερο είναι ότι πίσω από μια πρόταση κρύβονται πολλά... ψέματα, που όμως δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν, αφού ως γνωστόν «αγαπά ο θεός τον κλέφτη, αγαπά όμως και τον νοικοκύρη»!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ψάξεις για τις «αόρατες» πτυχές ενός οικογενειακού θέματος, στο οποίο φαίνεται να εμπλέκεται και ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς κι εσύ να κάνεις μια συμφωνία «κάτω από το τραπέζι». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια.

Ερωτικά
Ο Ουρανός ενισχύει τις τάσεις ανεξαρτησίας σου κι ίσως να πάρεις μια απόφαση που δεν περιμένει κανείς! Μπορείς όμως απλά να εκπλήξεις τον άνθρωπο σου, κάνοντας του ένα όμορφο όσο και πρωτότυπο δώρο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, αφού πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σου σε αφορούν άμεσα. Έτσι λοιπόν φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα και υποψιασμένος/η για κάθε ενδεχόμενο. Αν μάλιστα σου προταθεί μια οικονομική συνεργασία, καλό είναι να... αρνηθείς ευγενικά!

Ερωτικά
Πολλά και ενδιαφέροντα γίνονται στις... τάξεις των φίλων σου κι ίσως ζητηθεί η συνδρομή σου σε ένα περίπλοκο ή «ασαφές» ζήτημα, καλό είναι όμως να τσεκάρεις πρώτα που είναι η αλήθεια και που το ψέμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Όλοι σου ζητάνε κι από κάτι, με συνέπεια να υπόσχεσαι πολλά που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις. Αντί όμως να διακινδυνεύεις την αξιοπιστία σου είναι προτιμότερο να αναζητήσεις την ησυχία σου, κάπου που δεν θα μπορεί να σε... βρει κανείς! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις την διατροφή σου..

Ερωτικά
Αν αποφασίσεις να «κυκλοφορήσεις» είναι βέβαιο ότι θα... πέσεις πάνω σε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, μια εκ των οποίων θα σου δείξει απροκάλυπτα το πόσο του/της αρέσεις. Από εκεί και ύστερα, εσύ αποφασίζεις!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου τα φέρνει όλα όπως τα θέλεις ή σε βάζει να τα... παρουσιάζεις όπως θέλεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που αξίζει την φιλία σου. Επιπλέον ίσως κληθείς να συνδράμεις σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε όμως μήπως τελικά εκμεταλλευτούν τον ρομαντισμό σου.

Ερωτικά
Με τον Δία να «διαφεντεύει» τις σχέσεις σου, είναι απίθανο να μην σου πάνε καλά τα πράγματα. Φρόντισε μόνον να αποφύγεις κάποιες επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved