Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/12;

Όλα είναι δυνατά, αρκεί οι αποφάσεις σου να είναι αμετάκλητες και να στοχεύουν σε ουσιαστικές αλλαγές

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/12;

Άρης αντίθεση Ουρανό στις 3.17 πμ

Σπάσε τα δεσμά σου

Η όψη αυτή είναι καθοριστική για τα γεγονότα της ημέρας και επηρεάζει και τις επόμενες ημέρες. Η ένταση θα πρέπει να γίνει εποικοδομητική δράση. Πρόσεχε τα ατυχήματα, τη βιασύνη, τα νεύρα και την επιθυμία να αποδεσμευτείς από ό,τι σε βαραίνει. Επαναστάτησε και κάνε νέα ξεκινήματα, προσπαθώντας όμως να μη δημιουργήσεις επώδυνες απώλειες.

STEFANIA 300

Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα στις 7.57 πμ

Ο ιδεαλισμός μου πάνω από όλα

Η ανάγκη για εκτόνωση δείχνει και το άλλο της πρόσωπο, αυτό του ρομαντισμού, της ηδυπάθειας και της έμπνευσης. Η τρυφερότητα αντισταθμίζει τις ακραίες και κάπως άκομψες τάσεις σου.

Σελήνη στον Τοξότη τρίγωνο με Ουρανό στις 8.01 πμ

Η περιπέτεια κυλάει στο αίμα μου

Οι αποφάσεις από το πρωί παίρνουν αμέσως τη μορφή διαταγής και ό,τι έχουμε στο μυαλό μας γίνεται πράξη χωρίς να προλάβουμε να το σκεφτούμε. Θέματα νομικής φύσης, σπουδών και ταξιδιών παίρνουν άλλη τροπή.

Σελήνη στον Τοξότη εξάγωνο με Άρη στις 8.14 πμ

Μην διστάσεις να πάρεις τα ρίσκα σου

Η καλή διάθεση, η αισιοδοξία, η διπλωματία και η δράση είναι το κουαρτέτο σε 4 κινήσεις για σήμερα. Παρ’ όλο που υπάρχουν αντιξοότητες, η πρόκληση είναι μεγάλη.

Σελήνη στον Τοξότη σύνοδο με Ήλιο στις 12.28 μμ (Νέα Σελήνη)

Διεκδίκησε αυτά που επιθυμείς αλλά και αυτά που δικαιούσαι

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ήλιο σηματοδοτεί τα νέα μας ξεκινήματα λίγο πριν την είσοδο του νέου χρόνου. Ιδιαίτερα σημαντική αυτή η Νέα Σελήνη που σε κάνει να αισθάνεσαι πως όλα είναι δυνατά, αρκεί οι αποφάσεις σου να είναι αμετάκλητες και να στοχεύουν σε ουσιαστικές αλλαγές.

Σελήνη στον Τοξότη τετράγωνο με Δία στις 6.06 μμ

Η υπερβολή δεν είναι καλός σύμμαχος

Η υπερβολή είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό που συνοδεύει τη σημερινή μέρα και προς το βράδυ θα αρχίσει να διογκώνεται. Μην ξεφύγεις από την πρακτική πλευρά των πραγμάτων και κάθε κίνησή σου να είναι μεθοδική. Μην κάνεις κάτι μόνο για την περιπέτεια αλλά για να αλλάξεις τα δεδομένα ανεπιστρεπτί.

Τοξότη η μέρα σου ανήκει σαφώς και χωρίς καμία αμφιβολία. Σήμερα βάλε στόχους επιδίωξε αλλαγές και πάρε αποφάσεις.

Δίδυμε, Παρθένε και Ιχθύ, κάτι καινούργιο σε περιμένει. Προετοιμάσου να το συναντήσεις.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, βρίσκεσαι σε μεγάλη υπερδιέγερση. Στο χέρι σου είναι πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις. Απόφυγε τις ακραίες συμπεριφορές και ενέργειες.

Αιγόκερε, Ταύρε, Σκορπιέ και Καρκίνε, η ρομαντική και συγκαταβατική σου διάθεση σε κάνουν να δίνεις την τελευταία ευκαιρία σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Για σένα υπάρχει μια δεύτερη ανάγνωση στα πράγματα.

Το astrology.gr σου εύχεται να πραγματοποιήσεις τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, με τον καλύτερο τρόπο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved