Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/11;

Συμπεριφέρσου με το χέρι στην καρδιά και τη δύναμη που σου δίνει η επιθυμία να δώσεις τέλος σε κάτι

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/11;

Σελήνη στους Ιχθύες εξάγωνο με Πλούτωνα στις 1.53 μ.μ.

Δεν τελειώνει ποτέ κάτι που δεν θέλεις ολόψυχα να τελειώσει

Αυτή η πανίσχυρη συναισθηματικά όψη χαρακτηρίζει την ημέρα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πως όλα όσα μας ραγίζουν την καρδιά, έχουν να δώσουν την ελπίδα μιας αναγέννησης. Αν πρέπει σήμερα να πάρεις μια σημαντική απόφαση, κάντο γύρω στο μεσημέρι και στάσου ανένδοτος/η μπροστά σε συναισθηματικούς χειρισμούς.
Μπορείς πολύ εύκολα να διαχειριστείς συναισθηματικά τους άλλους το ίδιο και αυτοί. Μην ξεχνάς όμως πως δεν έχει νόημα να δημιουργήσεις άλλη μια πλασματική ατμόσφαιρα.
Συμπεριφέρσου με το χέρι στην καρδιά και τη δύναμη που σου δίνει η επιθυμία να δώσεις τέλος σε κάτι που σε ταλαιπωρεί, από το πιο σημαντικό έως το πιο ασήμαντο.
Το ίδιο ισχύει και με το κάνεις μια καινούργια αρχή!

STEFANIA 300

Ερμής στον Τοξότη στις 9.44 μ.μ.

Σκέφτομαι άρα υπάρχω

Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη σήμερα το βράδυ και θα παραμείνει έως τις 10/12 που θα περάσει στον Αιγόκερω. Η εξωστρέφεια αυτού του Ερμή χαρίζει έμπνευση και παραγωγή ιδεών και έχει το πλεονέκτημα πως δεν νοιάζεται αν δεν εφαρμοστούν ποτέ, αρκεί να πέσουν στο τραπέζι. Ο ενθουσιασμός που σκορπίζει στο διάστημα παραμονής του στον Τοξότη θυμίζει αυτό που περιέγραψε ο αξέχαστος Τοξότης Frank Zappa. «Οτιδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε, για κανέναν απολύτως λόγο».

Ιχθύ, Αιγόκερε, Σκορπιέ, Καρκίνε και Ταύρε, αν χρειαστεί να διαπραγματευτείς σκληρά για αυτό που επιθυμείς να γίνει, σταμάτα τη στιγμή που εσύ κρίνεις πως δεν έχει πλέον νόημα.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, παρακολούθησε τα γεγονότα σήμερα σαν ταινία σε μεγάλη οθόνη που δεν σκηνοθέτησες εσύ, αλλά εσύ θα την αναδείξεις

Δίδυμε, Τοξότη και Παρθένε, είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η και οι κινήσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Πρόσεχε πώς θα ενεργήσεις.

Το astrology.gr σου εύχεται να εκπληρώσεις όλες τις διακαείς σου επιθυμίες.

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/233904757&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved