Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/11

«Πάντρεμα» του παλιού με το νέο

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου αλλά και των ενδιαφερόντων σου. Φαίνεται μάλιστα ότι μια από τις επαφές σου μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη, είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία, είτε για μια παλιά που «ξαναζωντανεύει». Αν πάλι σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δράση, δεν υπάρχει κανείς λόγος για να αρνηθείς.

Ερωτικά
Μια συνάντηση ή επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου μπορεί να σε συγκινήσει και να αναθερμάνει το ενδιαφέρον σου. Παράλληλα όμως, κάποιος/α σου... επιτίθεται, μην έχοντας άλλο τρόπο να δείξει το πόσο ενδιαφέρεται για σένα!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/233587744&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο δεν σου επιτρέπει να «κρυφτείς» και ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις θέση ανοιχτά και να ξεκαθαρίσεις τους λογαριασμούς σου με φίλους και εχθρούς. Όσον αφορά στην καθαρά επαγγελματική σου πορεία φαίνεται να επικρατεί μια προσωρινή αστάθεια που σε κάνει να αναρωτιέσαι για τις επιλογές σου. Μην παρασύρεσαι όμως από παιχνίδια εντυπώσεων και απλά περίμενε!

Ερωτικά
Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και αποκλειστικότητας είναι από τους πλέον αγαπημένους σου κι είσαι πολύ κοντά στο να τον ζήσεις! Αν έχεις πραγματικά τη διάθεση, σε περιμένουν μοναδικές στιγμές, είτε με τον άνθρωπό σου, είτε με μια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ασχοληθείς δημιουργικά με το παρελθόν, είτε το συλλογικό, είτε το δικό σου! Η Ιστορία, η Αρχαιολογία αλλά και οτιδήποτε συνδέεται με την παράδοση είναι ψηλά στη λίστα των προτεινόμενων ενασχολήσεων αλλά σίγουρα μπορείς να αρκεστείς και στην αναπόληση «επικών» στιγμών του παρελθόντος σου, κάτι που θα σου δώσει κουράγιο και έμπνευση για μια νέα αρχή.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η παρουσία του Άρη στον Ζυγό θα αναπτερώσει το ηθικό σου και θα σε ρίξει σε νέες περιπέτειες! Όμως τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι η Αφροδίτη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι πιο σταθερό κι «αγαπησιάρικο».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ασχοληθείς με υποθέσεις του παρελθόντος κι ίσως σου δοθεί η δυνατότητα να λύσεις παρεξηγήσεις που χρονίζουν αλλά και να ξεθάψεις θησαυρούς, τόσο με την μεταφορική έννοια του όρου, όσο και με την κυριολεκτική.
Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου δημιουργήσει μια προσωρινή ανησυχία για τα οικονομικά σου, ύστερα από κάποια έκτακτα έξοδα.

Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να ξαναθυμηθείς τα παλιά και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Πρόσεξε όμως μήπως αυτή η συναισθηματική παλινδρόμηση σε εγκλωβίσει τελικά ανάμεσα στο χθες και το σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο προκαλεί μια αστάθεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, κάτι που μπορεί να έχει αντίκτυπο και στις επιδιώξεις σου. Αντί όμως να άγεσαι και να φέρεσαι από τις εξελίξεις, δώσε περισσότερο χρόνο τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους, μέχρι να σταθεροποιηθούν τα δεδομένα. Παράλληλα, στον οικονομικό τομέα φαίνεται να αναβιώνει μια υπόθεση του παρελθόντος.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες κι αν είσαι μόνος/η, ίσως πιστέψεις ότι επιτέλους βρήκες αυτό που ζητάς. Μάλλον όμως πρόκειται για μια υπεραισιόδοξη εκτίμηση, που αργά ή γρήγορα θα υποστεί «διόρθωση».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να σκάψεις, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά, ώστε να φέρεις στο φως οτιδήποτε κρυμμένο που όμως εξακολουθεί να έχει την αξία του. Και είτε πρόκειται για παλαιά αντικείμενα, είτε για μνήμες που πονάνε, είτε για κάποιο ξεχασμένο ταλέντο, μια είναι η ουσία: Δεν μπορείς να κτίσεις κάτι νέο, αν πρώτα δεν «διορθώσεις» το παρελθόν σου.

Ερωτικά
Η αγκαλιά που αναζητάς βρίσκεται στην απόλυτη διάθεσή σου, είτε πρόκειται για «τον άνθρωπό σου», είτε για μια νέα γνωριμία, που φαίνεται να συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που σε γοητεύουν. Προχώρα, το σύμπαν είναι μαζί σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να ασχοληθείς ξανά με δραστηριότητες που κάτι σου θυμίζουν αλλά και να διασκεδάσεις, αναβιώνοντας κάποιες όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει περισσότερο θέματα που μπορεί να αφορούν σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι ίσως προκύψει μια ανησυχία ή μια αναστάτωση, η οποία όμως φαίνεται να είναι προσωρινή.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε «βομβαρδίζει» με κύματα ευαισθησίας και δε θέλει και πολύ για να σε πιάσουν τα κλάματα! Παράλληλα όμως, αν είσαι μόνος ή μόνη θα σου δώσει την ευκαιρία να χωθείς σε μια ζεστή κι ίσως «παντοτινή» αγκαλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε σπρώχνει να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου, παράλληλα όμως η συναισθηματική σου ισορροπία ενδέχεται να διαταραχθεί από μνήμες και παράπονα για πράγματα που δεν έγιναν και σήμερα σου λείπουν. Αντί όμως να σε «πάρει από κάτω», προσπάθησε να δώσεις μια πιο δημιουργική διάσταση στο παρελθόν σου, αξιοποιώντας άμεσα τους θησαυρούς που κρύβει.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να βιώσεις πρωτόγνωρες συγκινήσεις, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο, αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία, καλό είναι να «τσεκάρεις» τον/την παρτενέρ σου, μήπως έχει κάποιες «εκκρεμότητες» με πρώην.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανόν να έχεις αυξημένες μετακινήσεις, όπως και επαφές με γνωστούς ή συγγενείς κι ακόμη να μάθεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Την ίδια στιγμή, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες, ώστε να φωτίσεις τις κρυφές πλευρές μιας οικογενειακής σου υπόθεσης.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά, προσφέροντάς σου την ηρεμία που αναζητάς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ξαναζήσεις αξέχαστες στιγμές του παρελθόντος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια κι εδώ είναι που χρειάζεσαι υπομονή και καθαρό μυαλό. Είτε πρόκειται για κάποιο «τάξιμο», είτε για μια έκτακτη υποχρέωση, η οποία ανατρέπει το πλάνο σου, απλά περίμενε μήπως τελικά γίνεται πολύ κακό για το τίποτα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να απολαύσεις κάποιες «ρετρό» καταστάσεις.

Ερωτικά
Ρόδα είναι και γυρίζει. Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, η ζωή σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα «κλασικό» ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα είναι υπό διεκδίκηση και οι κατακτήσεις διαδέχονται τις... ατυχίες ή το αντίστροφο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ίσως να κουραστείς από την συχνή εναλλαγή των δεδομένων και τις αυξημένες απαιτήσεις των γύρω σου αλλά με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, ο ρόλος σου γίνεται έτσι κι αλλιώς πρωταγωνιστικός και δεν έχει νόημα να «κρύβεσαι» ή να απέχεις. Ξεχώρισε απλά τα πρόσωπα και τις δραστηριότητες που σε εκφράζουν περισσότερο και όλα θα πάνε καλύτερα του αναμενομένου.

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή μπορεί να «ανθίσει» ξαφνικά, ίσως μάλιστα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις από «πολύ κοντά» ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που έχεις να δεις καιρό. Ωστόσο, σε αυτήν την φάση οι διαθέσεις αλλάζουν γρήγορα, οπότε μην «δένεις» τίποτα!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει την ψυχολογία σου και σε κάνει πιο ανήσυχο/η, χωρίς να συντρέχει απαραίτητα κάποιος λόγος. Αντί όμως να πανικοβάλλεσαι με το παραμικρό είναι πολύ πιο ουσιαστικό να ψάξεις να βρεις τις αιτίες αυτής της αναστάτωσης, που μπορεί να συνδέονται είτε με πιέσεις που δέχθηκες παλαιότερα και τώρα σωματοποιούνται, είτε απλά με την διατροφή σου.

Ερωτικά
Ώρα για δράση κι αν είσαι μόνος/η, μπορεί να ξεκινήσεις από μια παλιά σου γνωριμία, δίνοντας της μια νέα δυναμική. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, αναζήτησε τον τρόπο για να βρεθείς ακόμη πιο κοντά με τον άνθρωπό σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved