Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/11;

Δεν αφήνω τίποτα στα σκοτάδια

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/11;

Σελήνη στον Υδροχόο στις 9.25 πμ

Ανοιχτό μυαλό και κλειστή δράση

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα το πρωί για να επισφραγίσει μια μέρα που η ψυχραιμία και η λογική επικρατούν απέναντι στις σκληρές γενικότερες εξελίξεις.
Σκέψου καθαρά χωρίς φανατισμό και προσπάθησε να αξιοποιήσεις τις ποιότητες αυτής της μέρας.

STEFANIA 300

Σελήνη τρίγωνο με Άρη στις 2.24 μμ

Δεν αφήνω τίποτα στα σκοτάδια

Προς το μεσημέρι είναι ιδανικό διάστημα για να δράσεις διάφανα, να πατάξεις κάθε διαπλοκή, να επέμβεις για να ξεκαθαρίσεις οριστικά ένα θέμα και να αναλάβεις πρωτοβουλία να διαλευκάνεις μια κατάσταση. Πολύ καλό διάστημα για εξακριβώσεις και ενημέρωση για την πορεία ενός θέματος΄, ειδικά νομικής φύσης.

Ήλιος σύνοδο με Ερμή στις 5.19 μμ

Σπάω τα δεσμά της τυπικότητας

Το μυαλό δουλεύει με ιδεολογικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, ενώ από το μεσημέρι ως το απόγευμα μπορείς να απολαύσεις αντικομφορμιστικές απόψεις και προτάσεις. Χλευασμός στη σοβαροφάνεια και εστίαση στις ουσιαστικές διαπροσωπικές επαφές.

Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο στις 8.11 μμ

Όλα είναι υπό έλεγχο

Το βράδυ καταλήγει σε μια αίσθηση ισορροπίας που κατακτήθηκε μέσα από ιεραρχικές διαδικασίες. Νιώθεις πως σήμερα έκανες ένα χρέος απέναντι στον εαυτό σου και απέναντι σε κάποιους άλλους. Αυτό το βράδυ είναι ιδανικό για να κατανοήσεις πως η κάθε προσπάθεια πρέπει να είναι απαλλαγμένη από φανατισμό, χωρίς να χάνει την ψυχρή εκτελεστική της διάθεση.

Υδροχόε, δώσε την παράσταση που μόνο εσύ μπορείς όταν λειτουργεί αναπόσπαστο το άπιαστο μυαλό σου

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε και Τοξότη, η μέρα σε προκαλεί να καταπιαστείς με ό,τι δεν μπορεί να λυθεί και να το κόψεις αν δεν γίνεται αλλιώς

Λέοντα, Ταύρε και Σκορπιέ, το μυαλό σου διεισδύει στα τρίσβαθα αλλά η υπερ-ανάλυση δεν ωφελεί. Δράσε γρήγορα και χωρίς περιτροπές.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ιχθύ και Παρθένε, αν αισθάνεσαι πως σε αιφνιδιάζουν μην προσπαθήσεις να αποφύγεις τον αιφνιδιασμό. Καλό θα κάνει σε όλους.

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/233429351&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved