Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 13/11 έως και 15/11

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Έχεις πάρει αποφάσεις να περάσεις καλά και κανείς δεν μπορεί να στο χαλάσει. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα για να μην ξεχάσεις τίποτα από αυτά που θέλεις να κάνεις και ξεκίνησε να τα ζεις, χωρίς σκέψεις που θα σου μαυρίζουν την καρδιά και κολλήματα ή ενοχές που μπορεί να σου δημιουργήσει ένα άτομο πολύ δικό σου. Πρέπει να χαίρεσαι στιγμές για να έχεις αντοχές και δύναμη για να πας παρακάτω. Σήμερα και αύριο θα υπάρχουν ερωτικά φλερτ ή έξοδοι με αγαπημένα πρόσωπα και όχι μόνο. Η τόλμη σου θα είναι δεδομένη για αυτό θα σηκώσεις το τηλέφωνο για να μιλήσεις με ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει. Από την Κυριακή και μετά τα κεφάλια μέσα με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό πάνω στα θέματα της δουλειάς σου. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένειά σου και τα πιο ηλικιωμένα μέλη της.

Ταύρος

Έχεις πολλές ευκαιρίες να ανοίξεις τις αισθήσεις σου και να απελευθερωθείς πάνω σε θέματα που αφορούν την λίμπιντό σου. Θα κάνεις κινήσεις που άλλες φορές δεν θα τις επέτρεπες. Η μεταφυσική γνώση που μπορείς να αποκομίσεις από ένα σεμινάριο ή από συζητήσεις και διαβάσματα θα σου αφαιρέσει τον φόβο για τον θάνατο και γενικά για την απώλεια . Έτσι, αυτές τις δυο ημέρες θα μπορέσεις να ξεφορτωθείς όλα τα συναισθήματα που σε κρατάνε και δε σε αφήνουν να δράσεις. Το ότι θα ξαλαφρώσεις είναι για σένα ένα πολύ σημαντικό βήμα γιατί μερικές φορές σηκώνεις φορτίο που δεν είναι πολύ εύκολο να αποβάλλεις, ακόμα και κάτω από ιδανικές συνθήκες. Οι υποχρεώσεις σε γειώνουν αρκετά και εσύ δεν μπορείς να απομονώσεις ένα κομμάτι και να περνάς καλά. Αυτές τις δυο ημέρες θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά και θα βγεις έξω από τον περιορισμένο εαυτό σου. Από την Κυριακή και μετά θα γειωθείς και πάλι με στόχο την εξασφάλιση αλλά και τον ορθό χειρισμό των καταστάσεων που έχεις γύρω σου.

Δίδυμοι

Ήρθε η εποχή που θα δράσεις και θα διαθέσεις τον εαυτό σου περισσότερο στους γύρω σου. Αυτό θα σου κάνει καλό γιατί θα πληροφορηθείς, θα μάθεις και θα ξεπεράσεις κάποιους φόβους που τώρα τελευταία σου απομυζούν ένα μεγάλο κομμάτι από την ενέργειά σου. Ότι σοβαρεύεις και ωριμάζεις δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις καλά. Κάποιες καινούργιες γνωριμίες θα σου δώσουν την πεποίθηση ότι είσαι σε καλό, ερωτικό δρόμο που θα το διαπιστώσεις άμεσα. Η διορατικότητα που θα έχεις πάνω σε κάποιες συνεργασίες, δεν θα σε αφήσει να κάνεις κινήσεις άμεσες. Να ακούς το μέσα σου γιατί τώρα είσαι στην φάση της διερεύνησης και αυτό σε εξυπηρετεί αρκετά κυρίως σε θέματα οικονομικά και νέων επαγγελματικών κινήσεων. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που τελικά θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις και πιθανόν να καθορίσουν όλο σου το πρόγραμμα για την επόμενη εβδομάδα.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Δεν αφήνεις να σε συμπαρασύρει μια αρνητική σκέψη και αυτό είναι το σημαντικότερο γιατί αντλείς μια νέα ενέργεια. Το καλό είναι ότι θα επιδοθείς σε πράγματα που δύσκολα τα ξεκινάς, όπως πχ να αθληθείς, να τρέξεις ή να καταπιαστείς με ένα εξτρίμ σπορ. Η ύπαιθρος και η φύση γενικά θα σε τραβήξουν. Τώρα αν καταλήξεις να πίνεις και κανένα τσιπουράκι κοντά στο τζάκι σε μια μακρινή ταβέρνα, θα είναι ό,τι πρέπει για να σου αλλάξει η διάθεση και να περάσεις πολύ καλά. Οι υπερβολές σίγουρα δεν θα λείψουν αυτές τις ημέρες και σε αγορές και σε επιλογές αλλά δεν πειράζει γιατί μάλλον σου χρειάζεται όλο αυτό για να εξελίξεις περισσότερο τον εαυτό σου με εμπειρίες που τις περισσότερες φορές φοβάσαι να τις πάρεις. Από την Κυριακή και μετά θα ασχοληθείς με ιδιαίτερη σοβαρότητα με τα πολύ κοντινά σου άτομα και πιθανόν να βγουν κάποιες φιλοδοξίες σου στην επιφάνεια που τις είχες απωθήσει όλο αυτόν τον καιρό.

Λέων

Σε ερωτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο θα περάσεις δυο υπέροχες ημέρες. Το ταλέντο της δημιουργίας θα βγει στην επιφάνεια για άλλη μια φορά και με τον δικό σου μοναδικό τρόπο θα βάλεις τις πινελιές σου. Μια ξαφνική έξοδος με φίλους θα σε απογειώσει γιατί όταν δεν οργανώνεις πράγματα περνάς συνήθως πολύ καλύτερα. Με έναν Τοξότη θα έχεις ιδιαίτερη σχέση και σίγουρα θα βρεθείς πολύ κοντά του γιατί σε συγκινεί πολύ σαν άτομο και κυρίως σε απελευθερώνει. Η προοπτική πάντως για να δοκιμάσεις μια καινούργια εμπειρία, πιο παιχνιδιάρικη και χαλαρή θα σε βοηθήσει να φύγεις από τα στενά όρια που συνήθως βάζεις. Τα τυχερά παιχνίδια θα σε μαγνητίσουν και θα νιώσεις ότι έχεις τύχη. Η γνωριμία με έναν Αιγόκερω την Κυριακή θα σε βάλει να σκεφτείς τελείως διαφορετικά γιατί θα σου δείξει μια καινούργια προοπτική την οποία είτε την αποφεύγεις, είτε δεν την έχεις κατανοήσει πλήρως, κυρίως αν αφορά ένα επαγγελματικό σου κομμάτι.

Παρθένος

Δοκιμάζεις τα πάντα και αυτό σε κάνει περισσότερο ανοικτό/η σε κάθε τι καινούργιο και άγνωστο για σένα. Ένα ταξίδι θα σε συναρπάσει και χωρίς να το καταλάβεις, θα παρασυρθείς σε υπερβολές αλλά θα σου κάνει καλό γιατί μπορεί να πίστευες μέχρι τώρα ότι αν ανοιχτείς σε κάτι που δεν γνωρίζεις και παραβείς κάποιους κανόνες και όρια, θα σε βλάψει. Όμως τώρα θα διαπιστώσεις ότι τελικά θα περάσεις πολύ ωραία. Δεν θα κρίνεις τον εαυτό σου και δεν θα έχεις ενοχές, αν και για μια στιγμή ίσως δημιουργηθεί ένταση, επειδή μπορεί να πεις ή να δεχτείς να ακούσεις αλήθειες αλλά τελικά με ένα μαγικό τρόπο θα ξεπεράσεις τα κολλήματά σου. Από την Κυριακή και μετά θα επανέλθεις δριμύτερος/η σε πιο εύκολα και πιο γνώριμα μονοπάτια. Πιθανόν η οικογένειά σου να είναι το κέντρο των δραστηριοτήτων σου.

Ζυγός

sunastria

Έχεις πολύ καλές προοπτικές, αφού δυο πλανήτες πλέον βρίσκονται στο ζώδιό σου και εσύ θα έχεις μια πιο εύκολη επικοινωνία. Το ζόρι που έφαγες τις προηγούμενες ημέρες θα περάσει και θα αυξήσεις πλέον τις ελπίδες σου ότι θα γίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα. Οι νέες ευκαιρίες για να γνωρίσεις άτομα που θα σου πηγαίνουν είναι δεδομένες. Το πιο θετικό είναι ότι αναζητάς τη γνώση για να τα καταφέρεις. Επειδή είσαι στην φάση πολύ δυναμικών αποφάσεων, πιθανόν να κάνεις ένα βήμα που κάτω από κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσες γιατί δεν σου έβγαινε, τώρα όμως έχεις την ώθηση. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που θα μείνεις στο σπίτι σου για να ξεκουραστείς αλλά και να κάνεις το χρέος σου σε οποιοδήποτε το χρειάζεται.

Σκορπιός

Ο Ήλιος συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου και να σου δίνει τη λάμψη του αλλά και μια ιδιαίτερη ενέργεια για να μπορείς να κινηθείς με βάση την ατομική σου ουσία. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα πας κόντρα στις επιθυμίες σου και θα ξεπεράσεις κάποιες ανησυχίες. Η αισιοδοξία θα σε βοηθήσει και οι προοπτικές για τα οικονομικά σου θα είναι καλύτερες από άλλες φορές. Πιθανόν να κάνεις κάποιες υπερβολές σε γλυκά ή φαγητά που σου αρέσουν αλλά μετά θα το ρίξεις στη γυμναστική, οπότε δεν θα έχεις τόσες τύψεις και ενοχές. Η διαδικασία της εξέλιξης έχει ήδη αρχίσει και πίσω δεν γυρνάς με τίποτε. Από την Κυριακή και μετά, θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στο να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο αλλά και τις γνώσεις σου που είναι σκορπισμένες από εδώ και από εκεί με στόχο να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που μπορεί να έχεις σε μια συγκεκριμένη δουλειά ή σε ένα μάθημα που θέλεις να δώσεις.

Τοξότης

Είναι οι ημέρες σου και θα φροντίσεις να τις περάσεις όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά και εποικοδομητικά για σένα αλλά και για τους γύρω σου. Ο Κρόνος βέβαια σου ζητάει υποδομή και πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις κι εσύ αυτό που χρειάζεται είναι να ακούσεις τις επιταγές του γιατί έτσι θα σε οδηγήσει στην επιτυχία και στην υλοποίηση. Η γυμναστική και γενικά το περπάτημα ή οτιδήποτε σου δημιουργεί ευεξία θα σε βοηθήσει να νιώθεις ότι είσαι σε καλή κατάσταση και θα αναζωογονηθείς. Το ότι θα μαζέψεις τις δυνάμεις σου, πνευματικές και ψυχικές, θα είναι αυτό που θα σε κάνει να ανοίξεις ακόμα και τις πιο δύσκολες πόρτες γιατί τώρα πλέον δεν έχεις περιθώρια για λάθη . Η ιδιατερότητα των ημερών αυτών είναι ότι έχεις μια ξεχωριστή ενέργεια που θα χρειαστεί να την βάλεις σε λειτουργία για να είσαι ο εαυτός σου. Από την Κυριακή και μετά, θα οργανώσεις τον χώρο σου αλλά και θα βάλεις κάτω τις οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν για να έχεις την πλήρη εικόνα κάποιων θεμάτων που σε απασχολούν. Πιθανόν πάντως ακόμα και σήμερα να ξεκινήσεις μια ειδική δίαιτα.

Αιγόκερως

Θα κάνεις πράγματα που πιθανόν να τα είχες απαγορέψει στον εαυτό σου αλλά τώρα τα έχεις αποφασίσει. Θα δράσεις πολύ δυναμικά αλλά χωρίς να το γνωρίζουν πολλοί, αφού θα κινηθείς κρυφά. Αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνεις κάτι κακό, απλά μπορεί να έρθεις επαφή ακόμα και με άτομα που κατά άλλους είναι «απαγορευμένος καρπός» για σένα. Αλλά εσένα δε σε νοιάζει γιατί θέλεις να κάνεις το δικό σου. Η μυστική συμφωνία με ένα Δίδυμο θα σε βοηθήσει να τοποθετήσεις τις σκέψεις σου σε μια άλλη διάταξη, οπότε αναγκαστικά θα πράξεις με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο. Αν δεν βγεις έξω, θα κάνεις πολύ καλή παρέα στον εαυτό σου αφού είτε θα προσευχηθείς ή θα διαλογιστείς, είτε θα ενδυναμώσεις κάνοντας σχέδια που άλλες φορές θα φοβόσουν ακόμα και να τα σκεφτείς. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα σου γιατί μετά την δύναμη που θα έχεις ήδη πάρει, θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και θα πάρεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε αναβαθμίσουν σε προσωπικό επίπεδο.

Υδροχόος

Οι συγκυρίες θα είναι πολλές και σίγουρα δεν θα αρκεστείς σε μια ιδέα αλλά θα κάνεις πράξη οτιδήποτε έχεις σκεφτεί. Το ότι θα βρεθείς με άτομα που συμφωνείς και ταιριάζεις είναι η πιο μεγάλη επιτυχία για σένα. Γιατί συνήθως βρίσκεσαι με κόσμο που πιθανόν να είναι πολύ ετερόκλητος και προσπαθείς να βρεις την άκρη σου αλλά στο τέλος δεν τα καταφέρνεις. Τώρα όμως θα είσαι πολύ καλύτερα και θα επικοινωνήσεις με άτομα που κολλάνε πολύ στην ψυχοσύνθεσή σου. Η γνωριμία με έναν Τοξότη μπορεί στην αρχή να μην σου φαίνεται τόσο σοβαρή αλλά αν έχει επιμείνει με την φιλία και την προσφορά του μπορεί να σε συγκινήσει και αυτές τις ημέρες, λόγω ιδιαίτερων συνθηκών, να έρθετε πιο κοντά. Από την Κυριακή, η επιρροή ενός Καρκίνου θα είναι δυνατή αλλά και δύσκολη γιατί νιώθεις ότι θέλει να σε περιορίσει στα δικά του θέλω κι εσύ αυτό το διάστημα επαναστατείς.

Ιχθύες

Τέρμα οι περιορισμοί και η καταπίεση. Έτσι νιώθεις και αυτό θα κάνεις γιατί μερικές φορές χρειάζεσαι δυναμικές λύσεις και αυτές τις δυο ημέρες θα τις έχεις. Οπότε θα φύγεις από την αδράνεια αλλά και την αυτολύπηση η οποία συχνά σε κάνει να υποφέρεις. Το ότι θα δράσεις δυναμικά θα σου δώσει άλλο εκτόπισμα στην κοινωνική ζωή γιατί δεν θα περιμένεις να γίνουν πράγματα, θα τα κάνεις εσύ. Θα μιλήσεις με πολύ κόσμο που ίσως φοβόσουν και θα εκθέσεις τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα. Η ιδιαίτερη σχέση με έναν Τοξότη είναι για σένα ένα πολύ δυνατό στοιχείο για να βγουν από μέσα σου όλα τα θετικά συναισθήματα. Από την Κυριακή και μετά, θα ηρεμήσεις περισσότερο αλλά και συγχρόνως θα κάνεις κινήσεις που θα σε συμφέρουν. Φίλοι και άτομα με εξουσία πιθανόν να σε στηρίξουν σε ένα πρόβλημα που έχεις και τελικά να το λύσεις με κινήσεις εύκολες και ανώδυνες.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved