Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 13 Ιουλίου

Η Σελήνη στον Τοξότη

από την Κατερίνα Σαλωνίκη





Η μυστήρια γυναίκα μετά από μια βαθιά κατάδυση προς ανεύρεση συναισθηματικών κοραλλιών, ανεβαίνει στην επιφάνεια βρισκόμενη σαν ολόγλυκο σύκο, έξω από την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη, σήμερα 11/7 στις 12:48 το μεσημέρι.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13:45 θα δημιουργήσει αναστάτωση στις επιθυμίες μας, οι οποίες αποζητούν να επιδειχθούν, αλλά μπορεί να φέρουν ανεπιθύμητα περιστατικά πάνω στην πασαρέλα. Ο λόγος είναι πως η ξεκάθαρη έκφραση σκοντάφτει σε διάφορα εμπόδια και η αισιοδοξία και σιγουριά της Τοξοτίσιας Σελήνης, μπορεί να εισπράξει δυσαρέσκειες.

Αν έχουμε κάτι στο νου μας, ας φανούμε υπομονετικοί, πράττοντάς το από το απόγευμα και μετά, αφού στις 20:39 κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Ουρανό, που κλείνει και την ημέρα.

Αναφωνούμε με χαρά την ικανοποίησή μας, ενώ η διάθεσή μας γίνεται δημιουργική, σκορπώντας ευχαρίστηση στον εαυτό μας, αλλά και σε όσους απευθυνόμαστε.

Η ξεσηκωτική μας τάση διεκδικεί ακαταμάχητα και η συναισθηματική νεροτσουλήθρα αποτελεί ένα ανέμελο καταφύγιο.

Στις 12/7 στις 8:05 το πρωί, το εξάγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με παρατηρητική διάθεση και μια τάση να φιλοσοφήσουμε τα γεγονότα, παρά να πράξουμε επιπλέον, σε σχέση με αυτά.

Στις 14:57 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει ως αργά το απόγευμα, έρχεται να μας υπενθυμίσει πως χωρίς δράση δεν υπάρχει αντίδραση και χωρίς πρόκληση δεν υπάρχει απόκριση. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είμαστε συνετοί στις κινήσεις μας, αν δεν θέλουμε να ξεσπάσουν νεύρα και διαπληκτισμοί.

Σε αυτό θα βοηθήσει καθοριστικά, το τρίγωνο με τον Ερμή που κορυφώνεται στις 15:22 και επηρεάζει και αυτό ως αργά το απόγευμα. Ο ρόλος του «καταφερτζή» αναβιώνει μέσα μας και τον απολαμβάνουμε στο έπακρον, αφού καταφέρνουμε να παρασύρουμε τα γεγονότα εκεί που η χαριτωμένη μας συμπεριφορά, δεν μπορεί να βρει εύκολα αντίσταση.

Η γλυκιά διάθεση γίνεται σήμα κατατεθέν της βραδιάς, που μπορεί να οδηγήσει σε μια διασκεδαστική περιπλάνηση.

Στις 13/7 στις 17:14 το απόγευμα, η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω για να επιβάλλει στρατιωτική πειθαρχία στις κινήσεις μας, δημιουργώντας μια εσωτερική ψυχρότητα, απόλυτα χρήσιμη στην διεκπεραίωση έργων και σκοπών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved