Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/11

Κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη συμβάλλει στην βελτίωση των σχέσεών σου και διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο. Παράλληλα όμως ο ενεργός Άρης ίσως δημιουργήσει εντάσεις στην δουλειά σου, όπου μάλλον θα χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου. Επιπλέον σε καλεί να ελέγξεις τις τεχνικές προδιαγραφές μηχανημάτων που μια «αστοχία» τους θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Ερωτικά
Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου μπορεί να έχει άμεσες συνέπειες στην προσωπική σου ζωή, αφού σίγουρα θα υπάρξει μια αμοιβαία έλξη με ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του, όσο κι εσύ αυτό, με τα δικά σου!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/232721192&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι καλοί τρόποι σου αλλά και το φυσικό παρουσιαστικό σου σε κάνουν πιο συμπαθή σε ένα άτομο κύρους κι ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείς την συγκυρία, ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου ή να εισακουστεί ένα αίτημα σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των εργασιακών σου σχέσεων αλλά και σε κάποιες σχετικές διευκολύνσεις.

Ερωτικά
Φαίνεται πως στην δουλειά σου υπάρχει κι άλλου είδους ενδιαφέρον για το άτομο σου, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς άμεσα, είτε για να βρεθείς κοντά στο πρόσωπο που «σε νοιώθει», είτε για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα
«κερδίζοντας» ένα πρόσωπο που βρίσκεται μεν μακριά σου αλλά μπορεί να παίξει έναν σημαίνοντα ρόλο στις υποθέσεις σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Άρης είναι πιθανό να «βγάλει» εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου, όπου εκτός των άλλων ίσως προκύψουν κάποιες επείγουσες τεχνικές εργασίες.

Ερωτικά
Όπου κι αν βρεθείς θα έχεις τις ευκαιρίες σου, φαίνεται όμως ότι συγκεντρώνεις πολύ καλύτερες πιθανότητες αν ταξιδέψεις ή απλά απευθυνθείς σε ένα άτομο του εξωτερικού. Φυσικά «παίζει» δυνατά και το διαδίκτυο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς σε ένα οικείο, όσο και ευχάριστο περιβάλλον, ίσως όμως ο ρόλος της να είναι πολύ πιο ουσιώδης στην επιτυχή διεκπεραίωση ενός περιουσιακού θέματος. Ωστόσο ο ενεργός Άρης μπορεί να συμβάλλει σε μια παρεξήγηση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, ενώ επιπλέον σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η αν ταξιδέψεις ή οδηγήσεις.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφες αλλά και ερωτικές οικογενειακές στιγμές με τον άνθρωπο σου, ίσως όμως τελικά η παρέα σου να μεγαλώσει με την προσθήκη κάποιων φίλων ή γνωστών, που θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην ευτυχία σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει αρκετές όμορφες στιγμές με καλή παρέα αλλά και να «ρίξει γέφυρες» για μια σημαντική συνεργασία. Την ίδια στιγμή όμως, ο Άρης σε θέλει «μάχιμο» σε μια οικονομική υπόθεση που δεν σηκώνει αναβολή. Και παρότι αρχικά μπορεί να κινδυνεύσουν οι οικονομίες σου, τελικά είσαι σε θέση να πετύχεις «με το σπαθί σου» μια αύξηση του εισοδήματός σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς άμεσα από την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα συναντήσεις κι ένα «ξεχωριστό» πρόσωπο, που ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο «δύσκολες» απαιτήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ζώδιό σου, τερματίζοντας μια περίοδο δημιουργικής εγρήγορσης μα και αυξημένης νευρικότητας. Μέχρι να αλλάξει η μέρα όμως προλαβαίνει να σε ταράξει ή να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου για μια ακόμη φορά! Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει οικονομικές και εργασιακές διευκολύνσεις .

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, σου ταιριάζει καλύτερα μια ερωτική περιπέτεια, που ακόμη κι αν έχει σύντομη διάρκεια, μπορεί να σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Κανείς δεν αποκλείει όμως το ενδεχόμενο να ζήσεις τέτοιες στιγμές με τον/την νυν σύντροφο σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μπορεί η Αφροδίτη στο ζώδιό σου να τα βλέπει όλα ωραία, συμβάλλοντας επί το θετικότερο στην ψυχολογία σου, από την άλλη πλευρά όμως ο ενεργός Άρης μπορεί να σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι» στην δουλειά σου και σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί να δράσεις άμεσα. Παράλληλα σε καλεί να επιληφθείς άμεσα ενός θέματος υγείας πριν αυτό λάβει ανεπιθύμητες διαστάσεις.

Ερωτικά
Αν και δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση κάποιων «πικάντικων» λεπτομερειών της προσωπικής σου ζωής, τουλάχιστον για σήμερα ανήκεις στους προνομιούχους του ζωδιακού κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείς να προχωρήσεις μια σχέση μέχρι το... τελικό στάδιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε να διαφυλάξεις τις ισορροπίες στις φιλικές σου σχέσεις αλλά και να διεκδικήσεις κάποια δικαιώματα στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης. Είναι πιθανό βέβαια, να βρεις αρκετούς που διαφωνούν με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις κάποιες «αψιμαχίες», που προσωρινά μπορεί να λάβουν μεγάλη διάσταση.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι πολύ εύκολο να μπλέξεις σε μια κατάσταση που υποτίθεται πως θα έπρεπε να παραμείνει κρυφή αλλά τελικά μόνον αυτό δεν συμβαίνει! Έχε τον νου σου λοιπόν, μήπως τελικά εκτεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη συμβάλλει θετικά στην κοινωνικότητά σου και το απλούστερο που μπορεί να σου συμβεί, είναι το να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντά σου και να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Άρης σε καλεί επειγόντως να προασπίσεις το έργο και τις κατακτήσεις σου απέναντι σε έξωθεν επιβουλές.

Ερωτικά
Μια φιλική σχέση μπορεί να λάβει άλλες διαστάσεις, να θυμάσαι όμως ότι στην πορεία μπορεί να προκύψουν ανταγωνισμοί και παρεξηγήσεις με ένα τρίτο πρόσωπο που θεωρεί ότι του/της πήρες την μπουκιά από το στόμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, φέρνοντας σε πλησιέστερα στην εκπλήρωση των σχεδίων ή μιας φιλοδοξίας σου. Επιπλέον, μπορεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις σου με ένα ισχυρό πρόσωπο που «έχει λόγο» στα οικονομικά σου, συμβάλλοντας άμεσα στην βελτίωση τους. Παράλληλα, ο Άρης σου ζητά να καταρτιστείς άμεσα σε κάποια ζητήματα τεχνικής φύσεως.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, κάτι στο οποίο μπορεί να συμβάλλει κι ένας φίλος ή μια φίλη. Αν πάλι ζητάς έμπρακτες «αποδείξεις» της αγάπης ενός προσώπου μπορείς να τις έχεις και με το παραπάνω!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν την ανάδειξη της προσωπικότητας μα και του έργου σου κι ό,τι πράξεις προς αυτήν την κατεύθυνση θα έχει επιτυχία. Ίσως μάλιστα σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή πρόσκληση, που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις «βήμα» προς ένα ευρύτερο κοινό. Επιπλέον, η Αφροδίτη σε καλεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην εμφάνιση και την κοινωνική σου εικόνα.

Ερωτικά
Οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες και το μόνο που σου μένει είναι να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είτε προχωρώντας άμεσα σε μια νέα «κατάσταση», είτε απλά καλλιεργώντας προσδοκίες για το μέλλον!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης «απειλεί» να διαταράξει τις ισορροπίες σε μια συνεργασία σου ή απλά να σου δημιουργήσει μια έντονη νευρικότητα και παρότι, τα «ακραία φαινόμενα» αναμένεται να κρατήσουν λίγο, καλό είναι να φερθείς ψύχραιμα, αφού «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος». Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη μπορεί να σου αποκαλύψει κάτι κρυμμένο, που έχει για σένα μεγάλη αξία.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση ίσως περάσει μια έντονη αλλά παροδική κρίση. Παράλληλα όμως, θα έχεις την ευκαιρία να «μυηθείς» σε κάποια ερωτικά μυστικά, που θα προσθέσουν μπόλικο «αλατοπίπερο» στην ζωή σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved