Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/11

Νέες συμμαχίες αλλά και αλλαγή πολιτικής

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κάνεις την έκπληξη ή να αιφνιδιάσεις εχθρούς και φίλους επιλέγοντας αυτό που... δεν θα περίμενε κανείς! Αντίθετα, αν ακολουθήσεις την πεπατημένη, το πιθανότερο είναι να μην «σου βγει», ακόμη κι αν αρχικά τίποτα δεν προδιαγράφει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια συμφωνία που θα σε πάει σε... άλλο επίπεδο!

Ερωτικά
Οι προκλήσεις είναι διαδοχικές κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείς να έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική «συνάντηση» κι ίσως μάλιστα με ένα πρόσωπο, που... ούτε σου περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ σας.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/232237839&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να δημιουργήσει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου, ενώ παράλληλα ο ενεργός Ουρανός δείχνει διατεθειμένος να προκαλέσει μια μίνι κρίση με έναν συνεργάτη σου. Παρότι όμως το κλίμα δεν είναι συμβατό με την νοοτροπία σου, όλα θα εξελιχθούν ομαλά αν επιδείξεις μεγαλύτερη ελαστικότητα απέναντι στο νέο ή το διαφορετικό.

Ερωτικά
Μια απροσδόκητη εκδήλωση ενδιαφέροντος θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αλλά από εκεί και ύστερα αν δώσεις συνέχεια, θα είναι δύσκολο να ανταποκριθείς σε δεδομένα που δεν καλύπτουν την βασική σου ανάγκη για μια μόνιμη ή «αξιόπιστη» σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα ίσως να... χάσεις τον λογαριασμό από τις πολλές γνωριμίες αλλά και τα νέα ενδιαφέροντα που προκύπτουν, όπως κι αν έχει όμως όλη αυτή η ποικιλία είναι συμβατή με τον χαρακτήρα σου, οπότε... ζημιωμένος/η δεν θα βγεις! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να αλλάξεις κάποια πράγματα στην δουλειά σου, από τον εξοπλισμό και τους συνεργάτες σου, μέχρι και το καθαυτό αντικείμενο της.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια κατάσταση που ανεξάρτητα από την κατάληξη της μπορεί να σου προσφέρει μερικές πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα ανάλογο «έκτακτο» συμβάν θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε φέρει μπροστά σε «έκτακτες» καταστάσεις, είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά και ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείς άμεσα σε ένα νέο καθεστώς. Επιπλέον, ίσως σοκαριστείς από την συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν περιβάλλοντα χώρο, που σου αρέσει και σε εκφράζει.

Ερωτικά
Αν έχεις «κολλήσει» σε μια κατάσταση, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει στην απεμπλοκή σου. Για να γίνει αυτό όμως απαιτείται και η δική σου συμφωνία, διαφορετικά ενδέχεται αντί να χαρείς, τελικά να... σοκαριστείς!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ακόμη κι αν κάποιοι γύρω σου θεωρούν ότι υπερβάλεις, ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις σήμερα τους στόχους σου είναι να πας κόντρα στο ρεύμα, αφού στην αντίθετη περίπτωση κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης ή μιας αλλόκοτης συμπεριφοράς, που θα σε σοκάρει. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή γενικότερα στην αύξηση των μετακινήσεων σου.

Ερωτικά
Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που να συγκεντρώνει πολλά από εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε «εξιτάρουν». Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση σίγουρα μπορείς να την ανανεώσεις με πράγματα που γίνονται... σπάνια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου αλλά αυτήν την φορά φαίνεται πως είναι... για καλό, αφού ο Δίας στηρίζει κάθε επενδυτικό εγχείρημα σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κυνηγήσεις την έκπληξη ή να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες που σε πρώτη φάση δείχνουν κάπως ριψοκίνδυνες. Ίσως μάλιστα λάβεις κι ένα αναπάντεχο δώρο.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ένα παραπάνω βήμα προς την ευτυχία σου, έχεις να κάνεις όμως με κάτι... διαφορετικό και αν θες πραγματικά να πετύχει το εγχείρημα σου, θα πρέπει να αλλάξεις πολλά και στην δική σου νοοτροπία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες», συμβάλλοντας στην καλύτερη δικτύωση σου. Ωστόσο ο ενεργός Ουρανός σου συνιστά να εκμεταλλευτείς κυρίως την πρόσβαση σου σε άτομα που θεωρούνται δυσπρόσιτα ή «ιδιότροπα» και τα οποία στην παρούσα φάση δείχνουν πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Αντίθετα όμως μπορεί να υπάρξει μια οικονομική «εμπλοκή» με μια τρέχουσα συνεργασία σου.

Ερωτικά
Αν πραγματικά το θέλεις, δεν υπάρχει κάτι που να σε εμποδίζει να ζήσεις έναν έρωτα απαλλαγμένο από ταμπού και προκαταλήψεις. Στην συγκεκριμένη φάση μάλιστα είναι ακριβώς αυτό που... ενδείκνυται για την προσωπική σου ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η ημέρα δεν αναμένεται να εξελιχθεί με... ομαλό τρόπο, αφού είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις ικανές να ανατρέψουν τα σχέδια σου. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Ζυγό θα σου δώσουν την δυνατότητα να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, πετυχαίνοντας άριστα αποτελέσματα είτε πρόκειται για τον καλλωπισμό σου, είτε για την διατροφή σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που μέχρι χθες μπορεί να θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο να σου συμβούν. Αν πάντως αναζητάς μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία ίσως ήρθε η στιγμή να γίνει το... θέλημα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ζυγό διευρύνουν την κοινωνικότητα σου κι ίσως έχεις να ωφεληθείς πολλά από μια νέα γνωριμία. Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό σε βοηθά να πετύχεις μια κρυφή συμφωνία, που... κανείς δεν περιμένει και η οποία εξασφαλίζει τα νώτα σου στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στα σχέδια σου. Ίσως όμως υπάρξουν και κάποιες ανεπιθύμητες αποκαλύψεις για ένα προσωπικό σου θέμα.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι προς την θετική κατεύθυνση αν κι εσύ κινηθείς με βάση την αλήθεια σου κι όχι με αυτά που «πρέπει» να κάνεις. Παράλληλα, θέσε τα όρια σου απέναντι σε κάποιες παράλογες απαιτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Μια νέα γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σχέδια σου, ενώ γενικότερα οι συνθήκες ευνοούν τις νέες «συμμαχίες» ή συνεργασίες, που μάλιστα μπορεί να σου αποφέρουν κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Ωστόσο, ο ενεργός Ουρανός δείχνει ικανός να σε αναστατώσει, είτε με την διακοπή μιας φιλίας, είτε αναδεικνύοντας ξαφνικά ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου.

Ερωτικά
Ίσως να σου είναι δύσκολο να αποδέχεσαι ένα «ελεύθερο» καθεστώς στις σχέσεις σου, όταν έχεις να κάνεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, σήμερα όμως ίσως πρέπει να κάνεις μια εξαίρεση, αφού η συνέχεια μπορεί να σε δικαιώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας με τον δικό σου... μοναδικό τρόπο! Επιπλέον ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε ξαφνιάσει ή έχεις μια αναπάντεχη συνάντηση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, ενώ θα σου δώσει την δυνατότητα να αναδείξεις και τις πνευματικές αρετές σου.

Ερωτικά
Από την στιγμή που είσαι ανοιχτός/η στους πειραματισμούς, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να καλύψει –και με το παραπάνω- τις αναζητήσεις σου. Ίσως μάλιστα να συμβούν πολλά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή με κάποιο άτομο του εξωτερικού

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Όσο κι αν κάποια πράγματα γύρω σου αλλάζουν, εσύ έχεις τον τρόπο να μείνεις ανεπηρέαστος ή ακόμα και να επωφεληθείς από τα νέα δεδομένα. Κι αυτό το «δικαίωμα» στο δίνει ο ενεργός Ποσειδώνας, που σε αυτήν την φάση δείχνει διατεθειμένος να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία. Παράλληλα, με την συνδρομή του Ερμή στον Σκορπιό, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις κάποιες ειδικές γνώσεις.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, το σύμπαν «δουλεύει» για λογαριασμό σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, ζώντας το σήμερα. Μερικά πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα αλλά όταν γίνονται αξίζουν πολλά.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved