Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/11;

Τώρα που σκέφτομαι λογικά μπορώ να πράξω ανάλογα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/11;

Σελήνη στην Παρθένο στις 4.23 πμ

Επιτέλους, πρέπει να μπει μια σειρά στις προτεραιότητες μου!

Με τη Σελήνη να περνάει στην Παρθένο σήμερα τα ξημερώματα, υποδεχόμαστε μια μέρα που η οργάνωση και η τάξη που επιθυμείς να βάλεις στη ζωή σου, επηρεάζονται από τη μεταβλητή σου διάθεση και καταλήγουν σε πλήρη ακαταστασία.

STEFANIA 300

Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο στις 1.36 μμ

Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά σίγουρα δεν θα το βρω

Από το πρωί αισθανόμαστε πίεση για όλα όσα πρέπει να διευθετήσουμε και προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο να τα διαχειριστούμε. Το διάστημα αυτό δεν είναι κατάλληλο να εκφράσεις παράπονα, να κάνεις υποδείξεις και να θέσεις τους άλλους προ των ευθυνών τους.

Σελήνη εξάγωνο με Ερμή στις 3.11 μμ

Τώρα που σκέφτομαι λογικά μπορώ να πράξω ανάλογα

Από το μεσημέρι και ως νωρίς το απόγευμα το μυαλό δουλεύει σταθερά και πρακτικά. Μπορείς να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν, να ζητήσεις μια εξυπηρέτηση ή να διεκδικήσεις χρήματα. Ιδανικό διάστημα για να ασχοληθείς με εκκρεμότητες, ειδικά αυτές που για κάποιο λόγο δεν ήθελες να ανακινήσεις ως τώρα.

Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα στις 6.36 μμ

Η ψευδαίσθηση καταλαμβάνει πολύ χώρο μέσα σου

Από το απόγευμα και μετά, κάπου χάνεσαι και κάτι σου διαφεύγει. Η συναισθηματική σύγχυση αρχίζει να φουσκώνει σαν τον αφρό της μπύρας στο ποτήρι σου. Αν κάτι σε απασχολεί δεν μπορείς να το φέρεις στις πραγματικές του διαστάσεις. Πέρνα το βράδυ σου χαλαρά και απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε παρασύρουν μακριά από το ζητούμενο. Πρόσεχε την υγεία σου.

Παρθένε, Τοξότη, Ιχθύ και Δίδυμε είναι μια κουραστική μέρα με εξαίρεση τις μεσημεριανές ώρες. Κάνε και εσύ μια εξαίρεση σήμερα και μην επιδιώκεις πολλά.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε είσαι περισσότερο απών παρά παρών, αλλά με πλήρη επίγνωση. Η στάση σου βοηθάει να αναδιοργανώσεις τις δυνάμεις σου.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ταύρε και Σκορπιέ, μπορείς να κλείσεις ανοιχτούς λογαριασμούς και μάλιστα με ιδανικό τρόπο.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια υπέροχη μέρα και να οργανωθείς σωστά, ξεπερνώντας τους σκοπέλους της σύγχυσης!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/231646859&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved