Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/10

Κρίσιμες αποφάσεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/10

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις βουλές των ισχυρών, αφού αν πας κόντρα στα συμφέροντα τους δεν έχεις καμία τύχη. Στην ουσία παίζεις με «σημαδεμένη τράπουλα» κι αν θες να πετύχεις «πάση θυσία», σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες «εκπτώσεις» στην ελευθερία των κινήσεων σου.

Ερωτικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη δεν σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματα σου κι από αυτήν την άποψη δείχνει... μάταιο το να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση. Καλύτερα να αφήσεις τον χρόνο να «τρέξει».

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με την συνδρομή του ενεργού Πλούτωνα μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι η συνεργασία σου με ένα άτομο ή φορέα, δεν σου επιτρέπει να κινηθείς παρά μόνον σε μια «προ-εγκεκριμένη» κατεύθυνση, αναλαμβάνοντας μάλιστα όλες τις ευθύνες στην περίπτωση που «κάτι δεν πάει καλά». Κι αν αυτό σου μοιάζει με... εκβιασμό δεν έχεις παρά να αρνηθείς, ξέροντας όμως ότι συνεχίζεις μόνος/η.

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» στον άνθρωπο σου, που φαίνεται να περνά δύσκολες ώρες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις την εύνοια κάποιου/ας, που τελικά πρόκειται να σε... βασανίσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φαίνεται να σε απασχολεί ένα οικονομικό θέμα, το οποίο όμως δεν μπορεί να λυθεί παρά μόνον αν κάνεις κάποιες μεγάλες παραχωρήσεις ή αν δεσμεύσεις μέρος των περιουσιακών σου στοιχείων. Κι επειδή δεν είσαι από τους τύπους που μπορούν να ανταποκριθούν με συνέπεια στην τήρηση των δεσμεύσεων τους, θα ήταν πολύ πιο σοφό να μετριάσεις προς το παρόν τις φιλοδοξίες σου.

Ερωτικά
Δεν νοείται ένα πρόσωπο που υποτίθεται πως σε αγαπά, να «σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό», προκειμένου να γίνει το δικό του. Αν λοιπόν βρεθείς μπλεγμένος/η σε μια τέτοια κατάσταση, το πιο σοφό θα ήταν να πάρεις το καπελάκι σου και... δρόμο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Όταν κάποιοι επιχειρούν να σε εκμεταλλευτούν ή όταν «φτάνει ο κόμπος στο χτένι» δεν χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε πισωγυρίσματα. Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί είτε να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο στην ζωή σου, είτε να σκύψεις το κεφάλι και να συνεχίσεις την πορεία σου κάτω από νέους και μάλλον δυσβάστακτους όρους, που αναπόφευκτα αργά ή γρήγορα θα σε «πνίξουν».

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή, όπου καλείσαι να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις να είσαι δέσμιος/α εξαρτήσεων που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς ή αν θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα και νοοτροπίες που σε μπλοκάρουν συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μερικές φορές ο εγωισμός δεν σε βοηθά, αφού αρνείσαι πεισματικά να εγκαταλείψεις μια δουλειά που θεωρείς ότι είναι «παιδί σου». Στην παρούσα φάση όμως ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να μην φορτωθείς με νέες και δυσβάστακτες υποχρεώσεις, προκειμένου να «διασώσεις» μια κατάσταση που δεν σώζεται. Αντίθετα δες με ποιον τρόπο μπορείς να αποζημιωθείς για όσα αφήνεις πίσω σου.

Ερωτικά
Αν διαπιστώσεις ότι ο/η σύντροφος σου είναι «αλλού», ψάξε να βρεις αν πίσω από την κακή διάθεση του/της κρύβεται ένα σοβαρό πρόβλημα που δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την μεταξύ σας σχέση αλλά δυσκολεύεται να το μοιραστεί μαζί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Σκορπιό διαμορφώνει μια μάλλον μυστικοπαθή καθημερινότητα, γι αυτό μην απορήσεις αν αντιληφθείς ότι οι κινήσεις σου παρακολουθούνται στενά από πρόσωπα που είτε θεωρούν ότι κάτι τους κρύβεις, είτε περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν σε βάρος σου. Παράλληλα όμως μπορείς κι εσύ να λάβεις τα μέτρα σου, αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της... αντικατασκοπείας!

Ερωτικά
Είσαι έτοιμος/η να «τα παίξεις όλα για όλα», αναλαμβάνοντας ενδεχομένως και κάποιες δεσμεύσεις που είναι βέβαιο ότι μελλοντικά θα σε «πνίξουν». Ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο να απολαύσεις ότι μπορεί να σου προσφέρει μια απλή περιπέτεια.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να αναδείξει ένα σοβαρό οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα στο οποίο θα κληθείς να πάρεις θέση θέλοντας και μη. Κι αν τελικά διαπιστώσεις ότι δεν έχουν όλοι την δική σου καλή διάθεση να βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές, μην επιμείνεις, αφού είναι μάλλον αδύνατον να αλλάξεις αποφάσεις που ενέχουν μια μεγάλη δόση «βεντέτας».

Ερωτικά
Το τι θα κάνεις στην προσωπική σου ζωή είναι μια καθαρά δική σου υπόθεση και δεν αφορά άλλα πρόσωπα που έχουν διαφορετικά κριτήρια. Αν μάλιστα τα «βέλη» έλθουν εξ οικείων, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις οριστικά τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Γενικά
Είναι αλήθεια πως αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, αποκλείεται να μην γίνει, το θέμα όμως γίνεται πιο... περίπλοκο όταν στα σχέδιά σου συμμετέχουν και άτομα που δεν έχουν ούτε τις αντοχές, ούτε το πείσμα σου. Κι όταν ο... Πλούτωνάς σου δεν αρκεί για να τα εμψυχώσει είναι λογικό να υπάρξουν έντονες διαφοροποιήσεις, που μπορεί να λάβουν και την μορφή μιας υπονόμευσης ή «προδοσίας».

Ερωτικά
Η καχυποψία σου «κτυπάει κόκκινο» κι ίσως μπεις στην διαδικασία να ψάξεις τι μπορεί να σου κρύβει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παραβιάζοντας ακόμη και τα προσωπικά του δεδομένα. Τελικά όμως μπορεί να βρεις αυτά που... θέλει να βρεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αν επιθυμείς πραγματικά να υλοποιήσεις μέρος των φιλοδοξιών σου, τότε μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστείς και να ενταχθείς σε ένα σχήμα που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα κι ίσως να ακολουθεί κάποιες μεθόδους που... δεν σου αρέσουν. Ατυχώς όμως φαίνεται να μην έχεις άλλη επιλογή, εκτός πια κι αν αποφασίσεις να «βγεις από το παιχνίδι», πασχίζοντας μόνος σου απέναντι σε «θηρία».

Ερωτικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να «σου πάρει τα μυαλά» και να χάσεις το μέτρο αλλά να θυμάσαι ότι ακόμη κι αν κερδίσεις την προσοχή του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, η εικόνα που δίνεις προδιαθέτει για μια περιπέτεια κι όχι για κάτι πιο σοβαρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα «σταυροδρόμι» στην καριέρα σου και το πρώτο που θα πρέπει να αποφασίσεις είναι το αν θα συμμετάσχεις σε ένα σχήμα που πίσω του κρύβονται ισχυρά συμφέροντα αλλά περιορίζει αισθητά τις πρωτοβουλίες σου. Αν πάλι «κάτι» σε καλεί να εγκαταλείψεις μια θεωρητικά «σίγουρη» θέση, μην... αψηφήσεις την έμπνευση σου, αφού οι εξελίξεις θα την δικαιώσουν.

Ερωτικά
Ίσως διαπιστώσεις ότι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον παρεμβαίνει «υπόγεια» στα προσωπικά σου και τα «ανακατεύει» χωρίς να του έχεις δώσει κάποιο δικαίωμα. Ευκαιρία λοιπόν να ξεχωρίσεις την πραγματική φιλία από την «σκάρτη».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις μπορεί να «σκοντάψεις» σε κάποια εμπόδια ή να ταλαιπωρηθείς για λόγους που δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις. Ανάλογες «εμπλοκές» μπορεί να υπάρξουν και στην επικοινωνία σου με τον... έξω κόσμο, αν όμως κάνεις ένα πιο πνευματικό «ταξίδι», ίσως ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες αλήθειες, που θα σε κάνουν πολύ πιο σοφό/η.

Ερωτικά
Με την συνδρομή του Άρη, οι επιθυμίες σου «φουντώνουν» κι ίσως τελικά με την συμπεριφορά σου να κλονίσεις την εμπιστοσύνη του/της συντρόφου σου, που... δικαίως θα αναρωτιέται γιατί να μην ζήσεις μαζί του/της αυτό το «συναρπαστικό» που ζητάς.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις προσεκτικά τους όρους μιας οικονομικής συμφωνίας, αφού όπως φαίνεται κρύβει κάποιες παγίδες. Ακόμη ίσως πρέπει να είσαι πιο υποψιασμένος/η για τον ρόλο ενός ατόμου από το φιλικό σου περιβάλλον, που μάλλον θα προσπαθήσει να σε κατευθύνει σε μια όχι και τόσο συμφέρουσα επιλογή για να καρπωθεί ένα προσωπικό όφελος.

Ερωτικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη σε ωθεί να εκφράσεις τα συναισθήματα σου ή τον θαυμασμό σου για ένα πρόσωπο με έντονο ή εμφατικό τρόπο, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ανταγωνισμούς και σκηνές ζήλιας από όποιον/α θεωρεί ότι του ανήκεις!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved