Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 30/10 έως και 1/11

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Έχεις μια υπερβολική κινητικότητα η οποία όμως διακόπτεται από καταστάσεις πολλών και δύσκολων υποχρεώσεων και αναγκάζεσαι να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Παρόλα αυτά, ολοκληρώνεις κάποιες δουλειές ή υποθέσεις που είχες ξεκινήσει. Οι συνθήκες θα είναι πιο εύκολες για να πας ακόμα και ένα ταξίδι που ήθελες να γίνει εδώ και καιρό αλλά δεν έβρισκες χρόνο. Οι σκέψεις σου σε πιέζουν να βγεις από την ρουτίνα και να γίνεις περισσότερο δραστήριος/α, επειδή όλον αυτόν τον καιρό έχεις επικεντρωθεί πολύ στα πρακτικά θέματα και η καθημερινότητά σου σε απασχολεί έντονα. Συνήθως νιώθεις κούραση. Οπότε από σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς κάνοντας πράγματα τα οποία τα ευχαριστιέσαι και μπορείς να τα μοιράζεσαι με άτομα που συμπαθείς. Από την Κυριακή και μετά, θα κλειστείς και πάλι στο καβούκι σου και μπορεί να θέλεις να χουζουρέψεις στο σπίτι και να το ευχαριστηθείς.

Ταύρος

Δικαιώνεσαι ημέρα με την ημέρα περισσότερο για κάποιες επιλογές συνεργατών. Το κυρίαρχο συναίσθημα είναι με ποιο τρόπο θα ευχαριστήσεις τα άλλα τα πρόσωπα με τα οποία μοιράζεσαι εμπειρίες και συναισθήματα. Πιθανόν να θέλεις να έχεις τον έλεγχο πάνω σε κάποια συγκεκριμένα άτομα και να ζορίζεις τις καταστάσεις για να γίνει αυτό άμεσα. Ενώ θέλεις να είσαι μέσα σε ένα ωραίο περιβάλλον και να έχεις υλική εξασφάλιση και σίγουρα το καταφέρνεις, θέλεις επίσης να έχεις μια καλύτερη επικοινωνία και αυτό σε ενδιαφέρει άμεσα. Γιατί πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τις σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και κυρίως με τους συγγενείς σου. Η ευελιξία θα σου δώσει άμεση βοήθεια και θα σε κάνει να διαπραγματευτείς καλύτερα. Η Κυριακή θα είναι μια ημέρα που όλα θα κυλήσουν ήρεμα και θα νιώσεις ότι οι πάντες γύρω σου είναι σαν οικογένεια.

Δίδυμοι

Επικοινωνείς όσο μπορείς καλύτερα και αυτό σε βοηθάει να εκφράζεσαι πολύ άνετα και ελεύθερα. Το ότι πρέπει να κάνεις τις ιδέες σου πράξεις είναι το πιο σημαντικό αυτήν τη στιγμή. Για αυτό θα προσπαθήσεις σημαντικά να μην πέσουν στο κενό οι προσπάθειες και το έργο σου. Αυτό σίγουρα θα σου δημιουργήσει άγχος και στρες γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο. Τελικά όμως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα καταφέρεις να βάλεις μια τάξη στο σπίτι, στη δουλειά και στη διατροφή σου. Τα άγχος σου όμως μπορεί να σε βγάλει έξω από τα επιτρεπτά όρια. Οπότε, την Κυριακή, αφού τακτοποιήσεις όλα όσα πιστεύεις ότι θα σε καλύψουν και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο, τελικά θα ορίσεις εσύ πως θα γίνουν κάποια πράγματα. Η οικογένεια και οι ανάγκες της θα είναι στην πρώτη γραμμή. Και εσύ θα δείξεις όλες σου τις ευαισθησίες.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Σκορπίζεσαι προς πολλές κατευθύνσεις και όλα αυτά σε διασπούν σε πολλά κομμάτια, για αυτό η ενέργεια σου θα είναι αρκετά πεσμένη. Πιθανόν να μιλήσεις παραπάνω από αυτό που τελικά πρέπει και ίσως, χωρίς να το καταλάβεις, να εκθέσεις άτομα. Ενώ γενικά δεν μιλάς ίσως σου βγει η ανάγκη να μοιραστείς και από αυτό μπορεί να κατηγορηθείς για διπροσωπία. Να έχεις μεγαλύτερη συγκράτηση στα λόγια σου και γενικά στις κινήσεις σου. Ευτυχώς από την Κυριακή και μετά τα πράγματα θα αλλάξουν και θα είσαι πιο κοντά στο κέντρο σου, οπότε κανένας δεν μπορεί να σε παρασύρει. Η προστασία του εαυτού σου και μερικών δικών σου προσώπων θα είναι αυτό που θα σε ανακουφίσει. Το καλό είναι ότι μπορεί να κάνεις και μια καλή συμφωνία μετά από μια συζήτηση η οποία σίγουρα θα σε εξυπηρετήσει άμεσα.

Λέων

Θα βρεθείς με φίλους και μέσα από αυτούς θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κάτι καινούργιο που έχεις στα σκαριά. Η ερωτική σου διάθεση θα ανέβει γιατί θα έχεις στο μυαλό σου έναν Τοξότη που γνωρίζει το κουμπί σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Γενικά βρίσκεσαι σε μια φάση η οποία σε αναζωογονεί αλλά και από την άλλη σε βάζει στην πρίζα να κερδίσεις χρήματα. Γενικότερα, αυτές τις ημέρες σκέφτεσαι με ποιο τρόπο να αξιοποιήσεις ευκαιρίες μέσω άλλων ατόμων που τις είχες για λίγο αφήσει και να βγεις από οικονομικά αδιέξοδα. Ο ρεαλισμός πάντως σε βοηθάει γιατί όλα αλλάζουν μέσα από αυτό το πρίσμα. Η Κυριακή είναι η μέρα που θα βρεθείς με άτομα πολύ δικά σου ή θα μείνεις μέσα στο σπίτι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η οργάνωση της ερχόμενης εβδομάδας θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και έτσι δεν θα γκρινιάζεις για χαμένο χρόνο γιατί θα τα έχεις τακτοποιήσει όλα από πριν.

Παρθένος

Είσαι σε μια φάση που μιλάς πολύ γιατί μοιράζεσαι τον εσωτερικό σου κόσμο. Ο σημερινός ρόλος θα σε υποχρεώσει να κάνεις πράγματα τα οποία σου φαίνονται πολύ δύσκολα ή ακόμα και βαρετά. Γιατί, αντί να προσφέρεις και να φροντίζεις όπως έχεις μάθει, θα πρέπει να δοκιμαστείς για τις γνώσεις σου και για τον τρόπο που αφομοιώνεις τη γνώση. Σίγουρα θα ξεφύγεις από την τετράγωνη λογική και σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να έχεις τεράστια διπλωματία. Το αποτέλεσμα θα είναι να κουραστείς από την πολλή διάσπαση, αλλά τουλάχιστον θα συλλέξεις πολλές πληροφορίες αλλά και θα μάθεις να διαπραγματεύεσαι καλύτερα. Η Κυριακή θα είναι η μέρα που θα απολαύσεις και θα αφεθείς σε χέρια που τα εμπιστεύεσαι και ευτυχώς θα… προσγειωθείς, οπότε, με κάποιον τρόπο, θα νιώσεις τη δύναμη να επανέρχεται στο σώμα σου. Μερικοί φίλοι θα παίξουν το ρόλο της οικογένειας και αυτό θα σε ανακουφίσει αρκετά.

Ζυγός

sunastria

Βρίσκεσαι σε μια φάση ανταλλαγής ιδεών και πολλών ευκαιριών μέσω της επικοινωνίας. Ο Ερμής που είναι ακόμα στο ζώδιο σου βοηθάει στο να έχεις μέσα στο μυαλό σου ολοκληρωμένη την εικόνα που θέλεις για τη ζωή σου. Αυτό βέβαια είναι στο χέρι σου, δηλ. αν θα ρισκάρεις ή αν δεν φοβηθείς να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που για σένα είναι το ιδανικό. Σίγουρα πάντως δεν φοβάσαι να πεις την γνώμη σου γιατί θα βρεις υποστηρικτές. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια επιτυχία σε ερωτικό επίπεδο που θα σε κάνει να ολοκληρώσεις τελικά την σχέση σου, πιθανόν με ένα Δίδυμο. Από την Κυριακή και μετά, «τα κεφάλια μέσα» και σίγουρα θα ασχοληθείς με το σπίτι και με τα άτομα της οικογένειας. Η ευαισθησία σου πάντως δεν βοηθάει να επιλύσεις κάποια θέματα οικογενειακά και πιθανόν να μην μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τα συναισθήματά σου. Για αυτό να μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Σκορπιός

Βρίσκεσαι σε μια φάση που δυναμώνεις γιατί ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σου και αυτό σίγουρα σε βάζει να συνειδητοποιήσεις την αξία σου. Το να επικοινωνήσεις με άγνωστα άτομα και να φερθείς ρηχά κατά την γνώμη σου είναι ένα κομμάτι που τις πιο πολλές φορές σου φαίνεται πολύ δύσκολο γιατί δεν σου προσφέρει ικανοποίηση. Όμως η σημερινή ημέρα θέλει να μπορείς να διαπραγματεύεσαι ακόμα και τον εαυτό σου με έναν εύκολο τρόπο. Το να μιλήσεις πάντως θα σε βοηθήσει να ξαλαφρώσεις και να βγεις από ένα προσωπικό αδιέξοδο. Από την Κυριακή και μετά, θα έχεις μια καλύτερη και πιο εύκολη διάθεση γιατί θα μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου με πολύ δημιουργικό τρόπο. Το μαγείρεμα, η τακτοποίηση του σπιτιού και γενικά η φροντίδα των ατόμων που αγαπάς θα σε κάνει να είσαι περισσότερο δημιουργικός/η. Η σχέση με Καρκίνο πάντως σε βοηθάει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου γιατί μπορείτε να μοιραστείτε εμπειρίες που θα σου είναι πολύ ευχάριστες.

Τοξότης

Έχεις ένα επικοινωνιακό χάρισμα και αυτό τελικά όταν το μοιράζεσαι σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά. Όσο γνωρίζεις κόσμο, τόσο νιώθεις ότι επεκτείνεσαι, γιατί μέσα από εκεί μπορείς να αναπτυχθείς. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να είσαι ελαφρώς κλεισμένος/η στον εαυτό σου και τώρα κάπως θα βγεις πάλι προς τα έξω. Η κούραση μπορεί να βγει στην επιφάνεια ξαφνικά γιατί θα κάνεις πολλά πράγματα τα οποία βέβαια δεν είναι πάντα εύκολο να διεκπεραιωθούν. Από την Κυριακή και μετά, θα έχεις ένα μικρό «κλείσιμο» και ίσως να πιστεύεις ότι οι άλλοι δεν μπορούν εύκολα να σε καταλάβουν και ότι σε απομονώνουν. Ο Καρκίνος είναι μια σοβαρή περίπτωση για σένα αλλά δύσκολη στην διαπραγμάτευση.

Αιγόκερως

Αναζητάς μια καλύτερη επικοινωνία αλλά φοβάσαι να ξεκινήσεις εσύ πρώτος/η τις επαφές. Για αυτό μπορεί να περιμένεις να σου δώσουν το πράσινο φως. Γενικά δεν εμπιστεύεσαι άτομα που μιλάνε πολύ γιατί δεν σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, οπότε μπορεί να μη συμμετέχεις στην παρέα και να φαίνεσαι απών/ουσα. Όσο φοβάσαι πάντως χάνεις την ζωή και τους ανθρώπους και μαζί τις ευκαιρίες για αλλαγή στην ζωή σου. Η σκέψη ακόμα και για ένα κοντινό ταξίδι σου φαίνεται πολύ καλή και πιθανόν ένα άτομο από την οικογένεια να σου ανοίξει τον δρόμο. Η ενασχόλησή σου με τη φύση θα σου κάνει καλό γιατί θα ηρεμήσεις. Η φροντίδα ενός ατόμου ή ακόμα και ενός μικρού ζώου θα σε αποφορτίσει από την ένταση και θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις από το άγχος και το στρες. Ο Καρκίνος είναι το άτομο που σου δείχνει τον δρόμο της συντροφικότητας και της συνεργασίας.

Υδροχόος

Κάνεις γενικά ανακωχή με όλους και με όλα γιατί νιώθεις μια ελαφρότητα και μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις με ευκολία και μεγάλη άνεση. Οπότε εκμεταλλεύσου αυτές τις δυο ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο, για να περάσεις καλά και να ζήσεις με άνεση και ανεξαρτησία. Οι σχέσεις σου θα… τσουλάνε γιατί μπορείς να εκφράζεσσαι ελεύθερα και χωρίς ταμπού και αυτό θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από κάποιες ενοχές που σε περιτριγυρίζουν. Το να γνωρίζεις συνέχεια νέα πράγματα σε βοηθάει να εξελιχτείς και να νιώσεις όμορφα. Την Κυριακή θα αναγκαστείς να κάνεις ένα περίεργο μοίρασμα μεταξύ δικών σου φίλων και της οικογένειας σου και πιθανόν να δυσκολευτείς γιατί μπορεί επειδή θα το απαιτεί η παρέα να βρεθείς με άτομα που δεν έχετε κοινά σημεία. Από την άλλη όμως θα ευχαριστήσεις κάποια άτομα στα οποία έχεις μεγάλη υποχρέωση, κι έτσι θα τα συνδυάσεις όλα.

Ιχθύες

Το ενδιαφέρον που δείχνεις για πολλά πράγματα σε αναγκάζει να διασπάσεις κάτα κάποιον τρόπο την προσοχή σου και να μοιράσεις την ενέργειά σου σε πολλές μεριές. Για λίγο θα τα καταφέρεις, αλλά, αν το ανοίξεις πολύ το θέμα, θα χαθείς μέσα σε πολλά και αντίθετα ρεύματα. Η πρακτικότητα είναι το πρώτο θέμα που έχεις να αντιμετωπίσεις και σίγουρα θα τελειώσεις κάποιες δουλειές που τις είχες σε εκρρεμότητα. Πρόσεξε αυτά που θα πεις γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η απέναντι σε πολλά άτομα. Η Κυριακή θα είναι μια εύκολη μέρα για σένα γιατί θα βρεθείς να κάνεις πράγματα πολύ ενδιαφέροντα που θα σε βοηθήσουν να αναπνεύσεις ψυχικά και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με έναν τρόπο που σου πηγαίνει. Μια οικογενειακή μάζωξη θα σε ευχαριστήσει γιατί θα είσαι με άτομα που αγαπάς.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved