Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 23/10 έως και 25/10

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με μια διάθεση συνεργασίας και αυτό κυρίως θα εξυπηρετήσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες γιατί θα είσαι όσο πιο ανοικτός/η μπορείς στο οτιδήποτε προκύψει. Οι συναισθηματικές σου ανησυχίες πάντως θα καλμάρουν και αυτό θα ειναι το πιο σημαντικό από όλα. Οι βαθιές, εσωτερικές διεργασίες και αναλύσεις δεν είναι συνηθισμένη τακτική για σένα γιατί όσα σε απασχολούν τα βγάζεις προς τα έξω αλλά από το Σάββατο και μετά, θα νιώθεις ότι είναι καλύτερα να στραφείς στον εαυτό σου για την επίλυση προσωπικών ζητημάτων. Η σχέση με ένα Παρθένο θα γίνει πιο στενή γιατί οι εξωτερικές συνθήκες θα σας αναγκάσουν να είστε περισσότερο μαζί. Βέβαια θα το ρίξεις και λίγο έξω γιατί ο χρόνος δεν θα σε πιέζει τόσο πολύ.

Ταύρος

Θα νιώσεις καλύτερα και συναισθηματικά ήρεμος/η κι αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από κάποιες καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος. Η ερωτική σου ζωή σίγουρα θα είναι πιο όμορφη γιατί θα χαλαρώσεις και δεν θα αναπαράγεις αρνητικές σκέψεις. Η συντροφικότητα από το Σάββατο και μετά θα είναι πιο έντονη γιατί ο Ήλιος θα μπει στον Σκορπιό και θα επηρεάσει απόλυτα τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα δυναμώσεις την πίστη σου σε κάτι που αναζητάς εδώ και καιρό και αυτό θα είναι το δώρο στον εαυτό σου. Με ένα Ζυγό χρειάζεται διπλωματία για να είστε μαζί ενώ με τον Ιχθύ τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Η διασκέδαση και ο ύπνος θα είναι δύο στοιχεία που θα σε αναζωγονήσουν.

Δίδυμοι

Έχεις μια χαλαρότητα η οποία μπορεί να μην βοηθά να κάνεις όλα όσα χρειάζονται για να καλύψεις τις πρακτικές ανάγκες των ερχόμενων ημερών αλλά σου βγαίνει πιο εύκολα η καλλιτεχνική σου πλευρά και θα έχεις δημιουργικές εμπνεύσεις. Για αυτό θα περάσεις καλά, αν και με ένα διαφορετικό τρόπο, που ίσως να σε αποσυντονίσει για λίγο. Το συναίσθημά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κρίσεις αλλά τουλάχιστον θα έχεις την δυνατότητα να εκφραστείς ελεύθερα. Η ευαισθησία σου απέναντι σε άτομα που έχουν προβλήματα θα είναι ένα ακόμα στοιχείο που θα σε κάνει να κινηθείς με στόχο να βοηθήσεις κι αυτό θα σε ενεργοποιήσει περισσότερο από όλα γιατί θα έχεις βρει τρόπο να προσφέρεις, παράγοντας ταυτόχρονα έργο.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Είναι σημαντικό να αναθεωρείς τις απόψεις σου και να κάνεις πράγματα που βοηθούν στο να αποκτήσεις καλύτερη διάθεση. Οπότε από σήμερα και μέχρι και την Κυριακή το πρωί, θα είσαι σε μια νιρβάνα που θα σε ξεκουράσει από το στρες των ημερών. Μετά όμως θα μπεις στην πρίζα και θα κάνεις υπερβολές για να καλύψεις όλα τα κενά. Η παρόρμηση θα σε ωθήσει να ξεκινήσεις κάποια καινούργια πράγματα τα οποία θα είναι για σένα πολύ ωφέλιμα. Η σχέση με ένα Κριό θα μπει στο μικροσκόπιο αλλά τελικά θα υπερισχύσει το βαθύ συναίσθημα. Η ερωτική ανταπόκριση του Σκορπιού θα είνα πολύ δυνατή και σίγουρα θα σε συγκινήσει.

Λέων

Θα βρεθείς μπροστά σε ένα δίλημμα για το αν πρέπει να κάνεις το βήμα για μια συνεργασία ή όχι. Μπορεί να υπάρχουν ψευδαισθήσεις από την πλευρά σου για το τι θέλεις να κάνεις και τελικά να μπερδέψεις και άλλα πρόσωπα. Για αυτό, καλό είναι να ξέρεις περίπου τι επιδιώκεις για να μην χαθείς σε λεπτομέρειες που δεν θα έχουν ουσία. Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά και ακόμα και αυτές τις ημέρες θα πας σε διάφορα ραντεβού με απώτερο στόχο την οικονομική σου εξασφάλιση. Οι αγορές που θα κάνεις θα είναι πολύ πρακτικές γιατί αυτές τις ημέρες είσαι πιο προσγειωμένος/η στην πραγματικότητα. Από την Κυριακή και μετά, θα νιώσεις πολύ δυνατός/η γιατί όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Παρθένος

Θα ασχοληθείς αρκετά με τα προβλήματα, τις υποθέσεις αλλά και τα θέλω των άλλων κι αυτό θα σου δώσει μια άλλη διάσταση στα πράγματα, αν και θα σε καθηλώσει για λίγο, αλλά θα αντιληφθείς πιο εύκολα τις ευαισθησίες και τις επιθυμίες τους. Η ανάγκη σου να βρεθείς με πολύ κόσμο θα σε βοηθήσει να ξεσκάσεις και να ξεχάσεις για λίγο και τα πολύ προσωπικά σου θέματα. Και αν δεν τα ξεχάσεις, τουλάχιστον θα τους δώσεις μια άλλη διάσταση η οποία θα είναι πιο ανάλαφρη και λιγότερο αγχωτική. Η μοναχικότητά σου θα περιοριστεί αρκετά και τη θέση της θα πάρει η συντροφικότητα. Η Κυριακή μπορεί να είναι η ημέρα των αποκαλύψεων ίσως και της κόντρας. Η διάθεσή σου για αθλήματα και εξτρήμ σπορ θα είναι πολύ έντονη.

Ζυγός

sunastria

Ενδιαφέρεσαι πάρα πολύ για το τι θα πουν οι άλλοι και κυρίως πως θα σε χαρακτηρίσουν γι' αυτό, αν και θα είσαι πιο ευαίσθητος/η, θα στραφείς σε πιο δημιουργικές απασχολήσεις. Η μουσική, η καλή παρέα και η διασκέδαση, χωρίς όρια, θα είναι μια κατάσταση που σίγουρα θα σε βγάλει από το κανονικό σου πρόγραμμα. Αλλά μάλλον θα θέλεις κάπου να ξεσπάσεις γι' αυτό πιθανόν να βρεθείς ακόμα και με άτομα που δεν γνωρίζεις πολύ καλά. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σου θα σου δίνει συνέχεια νέες ιδέες τις οποίες θα προσπαθείς να βρίσκεις αφορμή για να τις υλοποιείς. Από την Κυριακή και μετά, θα πάρεις αποφάσεις που ούτε κι εσύ δεν περίμενες και θα είσαι πιο δυναμικός/η σε ό,τι κάνεις.

Σκορπιός

Από την Παρασκευή που θα μπει ο Ήλιος στο ζώδιό σου σίγουρα θα αλλάξει αρκετά ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα, κυρίως τη δική σου. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ έντονη και το ρομαντικό στοιχείο θα είναι κυρίαρχο σε ό,τι κάνεις. Θεατρικές παραστάσεις και βόλτες με φίλους θα σε ψυχαγωγήσουν και θα περάσεις πολύ καλά. Δεν θα σταματήσεις όμως εκεί, θα κάνεις πολύ περισσότερα γιατί νιώθεις ότι, αυτή τη στιγμή, έχεις μεγάλη ενέργεια την οποία μπορείς να τη διοχετεύσεις παντού. Πάντως επειδή θα γίνεις για λίγο παιδί και θα κάνεις πολλές τρέλες, δεν θα είσαι τόσο στημένος/η. Από την Κυριακή το πρωί ίσως να θυμώνεις πιο εύκολα και να μιλήσεις για πράγματα που πιθανόν να κρύβεις πολύ βαθιά μέσα σου.

Τοξότης

Έχεις πολλά να κάνεις αλλά από εκεί που έλεγες και σχεδιάζες το ένα και το άλλο, μπορεί να κολλήσεις και να περάσει η ώρα, χωρίς να το καταλάβεις και τελικά να μείνεις στο σπίτι. Πιθανόν να σε παρασύρει η ιδέα ενός μαλακού σκεπάσματος σε συνδυασμό με ταινίες και μουσική και να μην θέλεις μετά να πας πουθενά. Η συναισθηματική φόρτιση για μια πολύ προσωπική ιστορία θα είναι έντονη αλλά ευτυχώς θα την διαχειριστείς με μεγάλη ηρεμία και νηφαλιότητα. Όσο πάντως και να θέλεις να παραμείνεις ήσυχος/η, δεν θα το καταφέρεις. Την Κυριακή το πρωί, θα βρεθείς με πολύ κόσμο και φίλους που έχουν διάθεση για περιπέτεια.

Αιγόκερως

Έχεις γενικά καλή διάθεση και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το στρες των ημερών. Όσο πάντως ανοίγεις την καρδιά σου και εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου θα βλέπεις ότι όλα για σένα θα είναι πιο εύκολα. Η διπλωματία είναι απαραίτητη για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες σε κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις. Όσο πάντως αφήνεις το συναίσθημα να κάνει κουμάντο θα περάσεις καλά, θα χαλαρώσεις και θα νιώσεις σιγουριά σε ό,τι κάνεις. Η θάλασσα θα σε ηρεμήσει και μια βόλτα στην εξοχή θα σου πάρει μακριά όλες τις έγνοιες. Η σχέση με ένα Παρθένο είναι πολύ έντονη και μπορεί να βγάλετε τα εσώψυχά σας. Την Κυριακή θα μιλήσεις έξω από τα δόντια και αυτό θα χαλάσει όλες τις διπλωματικές σου κινήσεις που είχες κάνει μέχρι τώρα. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Υδροχόος

Οι επιθυμίες σου είναι πολλές και συγχρόνως μπερδεμένες γι' αυτό χρειάζεσαι ένα καλό ξεκαθάρισμα. Με ένα φίλο σου θα έχετε μια ωραία επικοινωνία που θα σε απομακρύνει από τις έγνοιες και θα σου αποσπάσει την προσοχή από τα δύσκολα. Η σχέση με τον Ζυγό θα σε συνεπάρει και γιατί θα δεις ότι ταιριάζετε πολύ. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα νιώσεις ότι οι καταστάσεις και τα γεγονότα γύρω σου θα έχουν βαθύτερες προεκτάσεις και θα χρειαστεί να γίνεις πιο ερευνητικός/η. Όσο και να χαλαρώσεις πάντως, μέσα σου θα νιώθεις την ανάγκη να διαχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα, κυρίως σε κάποιες επαγγελματικές σχέσεις κι ίσως γι' αυτό να έχεις πολλές επαφές και συζητήσεις από την Κυριακή και μετά.

Ιχθύες

Τολμάς και εκφράζεις τις προσωπικές σου πεποιθήσεις και αυτό σίγουρα σε κάνει να νιώθεις πιο δυνατός/η ενώ σε φέρνει πιο κοντά στον εαυτό σου. Η διάθεσή σου θα είναι ξεσηκωτική και αυτό θα βοηθήσει στο να λύσεις όλα σου τα ζητήματα, ακόμα και πρακτικά, που έχεις αυτή την στιγμή. Η απόφαση να βιώσεις πολύ πιο έντονα τα συναισθήματά σου και να είσαι στο παρόν, θα σε προχωρήσει παρακάτω και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Θα έχεις ευκαιρία, την Παρασκευή και το Σάββατο, να κερδίσεις χρήματα μέσω συνεργατών που θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις. Θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα σου κάνει καλό γιατί θα ξεσκάσεις και θα ξεχάσεις τα διάφορα που σε απασχολούν. Από την Κυριακή, θα νιώσεις ότι ένα μεγάλο βάρος φεύγει από πάνω σου και αυτό θα σε απελευθερώσει.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved