Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/10

Συναισθηματική ένταση

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/10

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η διάθεσή σου να συνεργαστείς μπορεί να βρει ανταπόκριση και σε άτομα που δεν έχουν τόσο καθαρές προθέσεις, γι' αυτό είναι καλό, πριν λάβεις οποιαδήποτε σχετική απόφαση, να ψάξεις προσεκτικά το ποιόν τους. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα με τη δουλειά σου, με το οποίο πίστευες ότι είχες ξεμπερδέψει οριστικά κι ίσως χρειαστεί να ξαναδείς την υπόθεση από την αρχή.

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα καχυποψίας στην προσωπική σου ζωή, παράλληλα όμως σου δίνει την ώθηση για να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, βρίσκοντας τις σωστές απαντήσεις!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/229538866&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια νομική υπόθεση που δεν έχει άλλα περιθώρια εξέλιξης αλλά και να «κόψεις» τους δεσμούς σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που φαίνεται να έχει παίξει έναν «ύποπτο» ρόλο στην ζωή σου. Παράλληλα όμως, μπορεί να συνδράμει θετικά στην πλήρη αναβάθμιση των γνώσεών σου και γενικότερα του μορφωτικού σου επιπέδου.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να κλείσεις οριστικά τους «λογαριασμούς» σου με πρόσωπα, αντιλήψεις και νοοτροπίες που σε έφεραν σε αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει σε έντονες διαφωνίες για ένα περιουσιακό θέμα και γενικότερα σε μια οικογενειακή αναστάτωση, από την οποία όμως τελικά μπορείς να βγεις κερδισμένος οικονομικά. Επιπλέον, ως προς τις κοινωνικές επαφές σου, ο ενεργός Ερμής πολλαπλασιάζει την περιέργειά σου, μπορεί όμως τελικά να σε «μπλέξει» σε καταστάσεις όπου ανθεί το παρασκήνιο.

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος/η απέναντι σε πρόσωπα που στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Μπορεί, ακόμη, να μάθεις κάτι ή να πάρεις μια είδηση που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκριθείς στις πιέσεις του Άρη είναι να αναλάβεις άμεσα εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα «τρέξουν» τα πράγματα, θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ή θα σε απελευθερώσουν από εξαρτήσεις που δεν είναι της δικής σου επιλογής. Ακόμη κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς με ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου, υπάρχει τρόπος να βγουν και οι δύο πλευρές... κερδισμένες!

Ερωτικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα ίσως συμβάλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, ικανή να σε απογειώσει αλλά και να σε κάνει να αγνοήσεις αρχές και κανόνες που μέχρι τώρα διασφάλιζαν τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα μπορεί να σου γίνουν πολλές προτάσεις και γενικότερα να ζητηθεί η συνδρομή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη στόχευση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να «άγεσαι και να φέρεσαι» από καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης δείχνει ικανός να ανατρέψει τις οικονομικές σου ισορροπίες.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο ίσως δημιουργήσει μια αστάθεια ή μια αβεβαιότητα, τόσο στις επιθυμίες σου, όσο και στην στάση των άλλων απέναντί σου κι εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι μήπως τελικά εκτεθείς χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα σε ωθεί να βρεις άμεσα τις κατάλληλες λύσεις σε μια υπόθεση που μπορεί να αφορά τόσο στο σπίτι σου, όσο και στα μέλη της οικογένειάς σου. Κι επειδή το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί σε αυτήν την φάση είναι το να ξεσπάσει κάποιο είδος «εμφυλίου» πολέμου, φρόντισε να κινηθείς με συμβιβαστικό πνεύμα και να επικεντρωθείς κυρίως σε αυτά που σας ενώνουν.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να ξεπεράσεις τους όποιους δισταγμούς σου, ώστε να πάρεις μια «γενναία» απόφαση που θα σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία σου. Μια «νέα μέρα» ανατέλλει στην προσωπική σου ζωή και δεν χωρούν πλέον ημίμετρα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να συμβάλλει στην αποκάλυψη κάποιων μυστικών που σχετίζονται με την οικογένεια αλλά και την καριέρα σου κι ανεξάρτητα από το πόσο θα εκπλαγείς, ευχάριστα ή δυσάρεστα, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι ακριβώς «παίζεται». Ακόμη, μην αδιαφορήσεις αν επανεμφανιστούν κάποια ενοχλητικά συμπτώματα στην υγεία σου.

Ερωτικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να μάθεις αρκετά για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επειδή όμως πολλά γίνονται, πρόσεξε μήπως τελικά κάποιες από τις πληροφορίες που θα λάβεις εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και όχι την αλήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου μπορείς να πετύχεις πολλά, αφού το σύμπαν σε στηρίζει κι αν θες κάτι πολύ, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Δεν χρειάζεται λοιπόν να... βιαστείς να «στήσεις» καταστάσεις, υιοθετώντας μεθόδους που ίσως είναι μεμπτές από ηθική άποψη. Επιπλέον, ίσως προκύψει ένα «μπέρδεμα» με άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος που φαίνεται να διεκδικεί πολλά, χωρίς να τα αξίζει.

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας δείχνει πρόθυμος να συνδράμει στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας σου και να σε οδηγήσει στους επτά ουρανούς! Πρόσεξε όμως μήπως τελικά παρασυρθείς και σε κάποια νυχτοπερπατήματα με ανεπιθύμητη εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να αναλάβεις δράση σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τόσο στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όσο και στην καριέρα σου. Κι είναι βέβαιο ότι θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα αν μοιράσεις σωστά τον χρόνο και την προσοχή σου, χωρίς να αφήσεις καμία πλευρά παραπονεμένη! Διαφορετικά θα προκύψουν κάποιες πολύ έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να «σοβαρευτείς», δίνοντας προτεραιότητα σε αυτά που μπορεί να γίνουν κι όχι σε εκείνα που θα ήθελες. Παράλληλα όμως, μπορεί να σε «φορτώσει» με ανασφάλεια, ενοχές και επιπλέον ευθύνες που δεν σου αναλογούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα δείχνει επιβεβλημένο να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα επιβεβαιώσουν την ισχύ σου αλλά και τον αναντικατάστατο ρόλο σου σε μια σειρά από ζητήματα. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες ή εκμυστηρεύσεις, αν όμως χάσεις την ευκαιρία και υποχωρήσεις ή διστάσεις, τότε ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να φέρει σε μια κατάσταση, όπου θα πρέπει απλά «να αποδεχθείς την μοίρα σου».

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου διεγείρει τις ορμές και τις επιθυμίες σου κι είναι βέβαιο ότι μπορείς να ζήσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό σου. Αν όμως είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως το «άγνωστο» κρύβει τελικά και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, μπορεί να σου τύχουν όλα τα περίεργα κι ίσως είναι σκόπιμο να χαλαρώσεις εξ αρχής τον προγραμματισμό σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς επαρκώς στις όποιες προκλήσεις. Επιπλέον, ο Άρης φέρνει στο προσκήνιο μια παλιά οικονομική υπόθεση, που πρέπει να αντιμετωπιστεί ή να «κλείσει» άμεσα. Ωστόσο, μπορείς να ελπίζεις σε ένα βοήθημα, που θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή.

Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει την συναισθηματική σου αστάθεια κι ίσως κάποια στιγμή απορήσεις κι εσύ με τις αντιφατικές επιλογές σου. Αν μάλιστα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως προκύψουν «θέματα» με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα σε ωθεί στην διερεύνηση θεμάτων που σχετίζονται με το παρελθόν, παράλληλα όμως μπορεί να συμβάλλει στην διακοπή μιας συνεργασίας με έναν «δικό σου» άνθρωπο, εξ αιτίας κάποιων πραγμάτων που θα μάθεις και δεν θα σου αρέσουν καθόλου! Επιπλέον, αν προκύψει κάποιο οικονομικό αδιέξοδο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις οριστικά την υπόθεσή σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την δημιουργία μιας σχέσης, που μπορεί να σε καλύψει σε πολλούς τομείς και να επιδράσει θετικά στην ζωή σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να «κυκλοφορήσεις», δίνοντας στον εαυτό σου περισσότερες ευκαιρίες.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved