Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/10

Φιλοδοξίες αλλά και περισσότερες ευκαιρίες

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/10

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως συμβάλλει σε μια σειρά έκτακτων περιστατικών, που απαιτούν την άμεση παρέμβασή σου, κάτι που δεν θα είναι πάντα εύκολο, λόγω της έλλειψης συνεννόησης με κάποια από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Ωστόσο αν ιεραρχήσεις τους στόχους σου και δεις τι από όλα αυτά αξίζει πραγματικά την προσοχή σου, θα κερδίσεις πολύτιμο χρόνο και την ικανοποίηση μιας ακόμη νίκης.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως βρεθείς στην ευχάριστη θέση να πετύχεις «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια», κερδίζοντας έναν σύντροφο αλλά και κάποιον/α που μπορεί να αποδειχθεί «λίρα εκατό» για τη δουλειά σου. Η μόνη προϋπόθεση είναι να είσαι συνεργάσιμος/η.

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/229058813&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ίσως χρειαστεί να εξαντλήσεις κάθε περιθώριο επικοινωνίας ή ακόμη και να ταξιδέψεις, είτε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, είτε για μια υπόθεση που σε «καίει», ίσως όμως δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη και μια ευκαιρία για να βελτιώσεις το επίπεδο των γνώσεών σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να σημάνει μια πολύ καλή στιγμή στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «αγγίξεις» μια ευτυχία αντάξια των προσδοκιών σου και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει μια τέτοια εξέλιξη είναι οι επιφυλάξεις σου. Συνήθως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο αλλά τώρα είναι που πρέπει να... βιαστείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Δίας δείχνει πρόθυμος να εξυπηρετήσει τα σχέδιά σου, προσφέροντάς σου σημαντικές βοήθειες, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε οικογενειακά θέματα. Φαίνεται μάλιστα ότι ειδικά στο σπίτι σου συμβαίνουν ευχάριστα πράγματα, κάτι που μπορεί να σε «ανεβάσει» συνολικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διαχειριστείς με σύνεση ένα οικονομικό ζήτημα, ώστε να έχεις κέρδος και όχι ζημιά.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε φάση που γνωρίζεις πολύ κόσμο και θεωρητικά θα μπορούσες να καταλήξεις σε «κάτι» καλό, φαίνεται όμως ότι ο Κρόνος έχει τις αντιρρήσεις του, συμβάλλοντας σε ποικίλα κωλύματα. Για την ώρα σχέση χωρίς πρόβλημα δεν γίνεται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να συμβάλλει σε έναν γενικό εκνευρισμό που θα σε κάνει να συμπεριφέρεσαι σπασμωδικά ή σαν να βρίσκεσαι έξω από τα νερά σου. Κι αυτό μπορεί να προκύψει είτε από μια απότομη αλλαγή περιβάλλοντος, είτε εξ αιτίας μιας αυθαιρεσίας ενός προσώπου από το συγγενικό σου περιβάλλον. Παράλληλα όμως θα σου δώσει την δυνατότητα να μάθεις πολλά γύρω από μια παραδοσιακή τεχνική.

Ερωτικά
Όταν βρίσκεσαι σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση είσαι ικανός/η για το καλύτερο ή το χειρότερο κι επειδή σήμερα μπορεί να βιώσεις μια τέτοια στιγμή, φρόντισε να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε αγαπά και μπορεί να διαλύσει κάθε φόβο σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια οικονομική σου υπόθεση ή να σε «κατευθύνει» σε μια επιτυχημένη αγορά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ολοκληρώσεις μια σειρά από εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν είτε με αμιγώς επαγγελματικά θέματα, είτε με την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, θα σου δώσει μια καλή αφορμή για να επικεντρωθείς στην βελτίωση της διατροφής σου.

Ερωτικά
Η τύχη σου στον συγκεκριμένο τομέα δεν είναι δα και στο φόρτε της, γι' αυτό καλό είναι να «κρατάς μικρό καλάθι». Παράλληλα δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κινήσεις απελπισίας ή υποχωρήσεις για να «διασφαλίσεις» κάποιον/α που δεν σου αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η αισιοδοξία σου μπορεί να γίνει το «όχημα» που θα σε οδηγήσει σε μια σημαντική επιτυχία ή στην αφετηρία μιας δραστηριότητας από την οποία έχεις να κερδίσεις πολλά. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας θα σε βοηθήσει είτε να αυξήσεις το εισόδημά σου, είτε να λάβεις βοήθειες σε είδος. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης είναι πιθανόν να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, που θα πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία.

Ερωτικά
Οι πραγματικά καλές ευκαιρίες δίνονται σπάνια κι όταν η ζωή σε φέρνει μπροστά στον «κατάλληλο άνθρωπο», δεν έχει νόημα να τον περνάς από «ιερά εξέταση» ή να εφευρίσκεις δεκάδες «αν» και «μήπως», καθυστερώντας εγκληματικά το ποθούμενο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου αναδεικνύει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες κι ίσως εκτός από τις εντυπώσεις να κερδίσεις και πολλούς «πόντους» στην προσπάθειά σου να καταλάβεις μια καλύτερη θέση στην δουλειά σου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας απλώνει δίχτυ προστασίας απέναντι σε κάθε κακόβουλη πρόθεση, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη πορεία σου προς μια ακόμη επιτυχία που θα συζητηθεί πολύ.

Ερωτικά
Οι «μετοχές» σου στην κοινωνική ζωή αποκτούν ιδιαίτερη αξία και γίνεσαι μάλλον περιζήτητος/η, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να «εξαργυρώσεις» άμεσα το πλεονέκτημά σου. Ίσα-ίσα που κινδυνεύεις να μείνεις μόνο με τις... συστάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μια νέα γνωριμία φαίνεται ότι μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου ανοίγοντας «πόρτες», που μέχρι χθες ήταν ερμητικά κλειστές κι αυτό βέβαια μπορεί να γίνει ύστερα από μια κρυφή παρέμβαση εκεί που πρέπει! Μάλιστα, ο ενεργός Δίας συμβάλλει γενικότερα στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου κι ίσως έχεις να ωφεληθείς πολλά από την συμμετοχή σου σε μια ομάδα ή κάποιον σύλλογο.

Ερωτικά
Φαίνεται πως η ημέρα ευνοεί περισσότερο την διερεύνηση προθέσεων, γι' αυτό το πρώτο μέλημά σου θα πρέπει να είναι η διεύρυνση των επιλογών σου, ώστε μετά την προσεκτική εξέταση όλων των στοιχείων να κάνεις την «ρουά-ματ» κίνηση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό που θα σου αποφέρει πολλαπλά οφέλη αλλά και να διακριθείς εκμεταλλευόμενος/η την τύχη που σε συνοδεύει. Επιπλέον, ο Δίας δείχνει πρόθυμος να σε βοηθήσει μέσω μιας «υψηλής» γνωριμίας, που τουλάχιστον σε αυτήν την φάση φαίνεται να διάκειται πολύ θετικά απέναντί σου. Αν λοιπόν σκοπεύεις να ζητήσεις κάποια χάρη, μην αργοπορείς!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι να βρεις μια καλή παρέα, η επιθυμία σου θα εισακουστεί άμεσα κι όλα μπορεί να βρουν τον δρόμο τους, είτε μετά την «μεσολάβηση» κάποιου/ας, είτε λόγω της παρουσίας σου σε ένα κοινωνικό δρώμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί για μια ακόμη φορά να επιβάλλεις όρους και κανόνες σε όσους/ες νομίζουν ότι μπορούν «να κάνουν του κεφαλιού τους» χωρίς καμιά συνέπεια. Το έργο σου όμως φαίνεται να δυσκολεύει αρκετά εξ αιτίας της παρέμβασης κάποιων που βλέπουν το όλο ζήτημα διαφορετικά. Αν όμως τα «βρεις σκούρα» μπορείς κι εσύ να καταφύγεις στην βοήθεια ενός ισχυρού «προστάτη».

Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται πως θα σου είναι πολύ πιο δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματα ή τις ορμές σου κι ίσως τελικά «υποκύψεις» είτε στις επιθυμίες σου, είτε σε έναν θελκτικό «πειρασμό». Αλλά από την στιγμή που θα το... πάθεις, μην το μετανιώνεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε βοηθά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου ή να βρεις τις κατάλληλες εγγυήσεις για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό. Επιπλέον, ίσως λάβεις μια πρόσκληση για ένα ταξίδι ή απλά μια πολύ ευχάριστη είδηση. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι πιο συνετός και προσεκτικός σε θέματα υγείας, ώστε να αποφύγεις τυχόν «παρατράγουδα» που θα μπορούσαν να σε ταλαιπωρήσουν.

Ερωτικά
Πάντα θα υπάρχει κάποιος/α που να ενδιαφέρεται για σένα, όμως για την ώρα τόσο η διάθεσή σου όσο και η φυσική σου κατάσταση φαίνεται να μην επιτρέπουν και... πολλά-πολλά, γι' αυτό είναι προτιμότερο να ηρεμήσεις χωρίς περαιτέρω «αναζητήσεις».

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Φαίνεται πως οι άλλοι έχουν αναλάβει να διεκπεραιώσουν εκείνα που δεν μπορείς εσύ και βέβαια δεν υπάρχει ουδείς λόγος να τους το αρνηθείς! Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία μιας εξαιρετικά επωφελούς συνεργασίας ή συμφωνίας αλλά και να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και οικονομική
επιφάνεια, που μάλιστα δείχνουν πρόθυμα να εξετάσουν θετικά οποιοδήποτε αίτημά σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει κάτι τέτοιο είναι κάποια δικά σου «κολλήματα» με παρελθοντικές καταστάσεις ή μια παλιά «εκκρεμότητα», που παραμένει ακόμη ανοικτή.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved