Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/10

Συναισθηματικοί και οικονομικοί περιορισμοί

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/10

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο έχει «φυλαγμένες» πολλές δουλειές και υποχρεώσεις για σένα, κάποιες από αυτές μάλιστα μπορεί να σε κουράσουν υπέρ το δέον. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος δείχνει πρόθυμος να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου, την ίδια στιγμή όμως τονίζει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι αν έχεις όρεξη για διάβασμα και μελέτη, θα αποκομίσεις ιδιαίτερα οφέλη.

Ερωτικά
Οι καταστάσεις σε πιέζουν να ασχοληθείς περισσότερο με τις τρέχουσες ανάγκες, αφήνοντας κατά μέρος τις όποιες απαιτήσεις της προσωπικής σου ζωής κι αν είσαι σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν γκρίνιες και παράπονα κατά συρροή!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος δίνει προτεραιότητα στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου κι αν προσδοκάς ένα ξένοιαστο Σαββατόβραδο ενδέχεται να «ανακρούσεις πρύμναν» ύστερα από κάποια περιστατικά που θα σε αγχώσουν ή θα σε στενοχωρήσουν. Παράλληλα, η ημέρα δεν ενδείκνυται για αγορές, αφού ίσως σου «πλασάρουν» ελαττωματικά προϊόντα, μπορείς όμως να προχωρήσεις σε μια σημαντική πώληση.

Ερωτικά
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε αυτήν την φάση είναι να «πιστέψεις» σε έναν άνθρωπο που μάλλον «σου πέφτει λίγος». Κι αυτό μπορεί να συμβεί εξ αιτίας της ανασφάλειάς σου ή κάποιων ενοχών που τελικά σε «πείθουν» να υποτιμήσεις τον εαυτό σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο αρκεί για να «φορτωθείς» με επιπλέον προβλήματα και υποχρεώσεις, δεν θα πρέπει λοιπόν να «βιαστείς» να πάρεις την ευθύνη προσώπων ή καταστάσεων, χωρίς να σου το ζητήσουν. Αντίθετα, είναι σκόπιμο να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, ώστε να μην αφήσεις την εντύπωση ότι είσαι ένα εύκολο «θύμα» ή ακόμη χειρότερα ένας υποψήφιος «αποδιοπομπαίος τράγος»!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να περάσει από μια κρίση ή απλά να στερηθείς τον άνθρωπο σου για λόγους ανωτέρας βίας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, προτίμησε να «απέχεις» από τα ερωτικά «παιχνίδια», αφού δεν προμηνύεται κάτι καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου επιβάλλει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποια θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα, κόβοντας τις «κακές συνήθειες». Επιπλέον, φαίνεται να προκύπτουν έκτακτες υποχρεώσεις και έξτρα βάρη στην δουλειά σου, αλλά αν διαθέτεις τις ικανότητες και την πείρα, θα δικαιωθείς για μια ακόμη φορά.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο αλλά τελικά φαίνεται ότι είναι πολύ περισσότερα αυτά που παρεμποδίζουν την εξέλιξη της γνωριμίας σου σε μια «κανονική» σχέση, από εκείνα που την διευκολύνουν.


ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βάζει στον κόπο και τα έξοδα, ώστε να ικανοποιήσεις πλήρως τις απαιτήσεις ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά τελικά μπορεί να απογοητευθείς από τις αντιδράσεις του. Κι εδώ το πρώτο «μάθημα» είναι να μην παίρνεις «αβλεπί» επάνω σου την ευθύνη των άλλων, ενώ το δεύτερο είναι ότι σπάνια δικαιώνεσαι, όταν μπλέκεις τις οικονομικές με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω! Πρόσεξε όμως μήπως σου «τύχει» κι ένα πρόσωπο που είναι ήδη δεσμευμένο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να «συντηρήσεις» τον εαυτό σου, καταφεύγοντας σε κλασικές συνταγές, όχι όμως και για να υιοθετήσεις ένα νέο look ή να κάνεις αγορές σχετικές με την εμφάνιση σου. Γενικά, ο Κρόνος σου συνιστά να κινηθείς συνετά, δίνοντας έμφαση σε αυτά που πρέπει να περικόψεις ή να «κλαδέψεις». Επιπλέον, σε καλεί να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό σε ένα οικογενειακό σου πρόβλημα.

Ερωτικά
Φαίνεται να συγκεντρώνεις μια εμφανή προτίμηση προς το πρόσωπο σου αλλά στην παρούσα φάση δεν έχεις άνεση κινήσεων ή θέλεις τον χρόνο σου για να κάνεις την δέουσα αξιολόγηση. Καλό είναι λοιπόν να περιμένεις, όσο κι αν κάποιος/α αδημονεί!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος σε καλεί να διευθετήσεις ένα ζήτημα σχετικό με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που είτε περνάει δύσκολα και χρειάζεται βοήθεια, είτε σε πιέζει να κάνεις κάτι που –σωστά– δεν θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, θέσε έγκαιρα τα όρια και τους κανόνες σου, ώστε να αποφύγεις μελλοντικά «παρατράγουδα». Επιπλέον, δεν συνιστώνται τα ταξίδια αναψυχής, ενώ φαίνεται πως θα χρειαστείς και μια επείγουσα τεχνική βοήθεια.

Ερωτικά
Η προσπάθειά σου να υπάρξει κάποιου είδους «μυστική» επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται να συναντά εμπόδια, αλλά αν επιμείνεις στην πρόθεσή σου, ενδέχεται τελικά είτε να εκτεθείς είτε να εκθέσεις τον άνθρωπο σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/ή στις οικονομικές σου συναλλαγές, αποφεύγοντας κάθε περιττό έξοδο, πολύ δε περισσότερο αγορές ή επενδύσεις, αφού δεν φαίνεται να έχουν και τόσο καλή τύχη. Παράλληλα, είναι πιθανόν να σε «πλευρίσει» ένα άτομο, με σκοπό να σου αποσπάσει ότι μπορεί αλλά αν του/της δώσεις οτιδήποτε, θεώρησέ το εξ αρχής χαμένο!

Ερωτικά
Το σύμπαν μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχάσεις τους δικούς σου «μπελάδες», δίνοντας λύση σε ένα προσωπικό πρόβλημα ενός φίλου ή μιας φίλης. Δεν χρειάζεται όμως να προσφέρεις κάτι περισσότερο από μια ηθική συμπαράσταση και χρήσιμες συμβουλές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε βοηθά να θέσεις τις βάσεις για μια νέα πορεία αλλά αυτό πρέπει να γίνει αργά και με προσεκτικά βήματα, ώστε να μην μπορεί κανείς και τίποτα να σε κλονίσει. Αν όμως παρ' ελπίδα φερθείς επιπόλαια ή απρόσεκτα, τότε η ζωή μπορεί να φερθεί αυστηρά απέναντί σου και τελικά να νοιώσεις αποτυχημένος/η είτε αυτό αφορά σε ένα επαγγελματικό θέμα, είτε σε ένα προσωπικό.

Ερωτικά
Σήμερα τα «θέλω» σου καλούνται να υποχωρήσουν έναντι των «πρέπει» σου και, αν έχεις κατά νου να απολαύσεις κάποιες όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, θα πρέπει να περιμένεις... αρκετά, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των υποχρεώσεων σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε βοηθά να γίνεις πιο αποτελεσματικός/η κι ίσως σε δικαιώσει απόλυτα σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα. Αν βέβαια συμμετέχουν και άλλα άτομα στο «παιχνίδι», πιθανότατα θα χρειαστεί να τα πιέσεις ή να τα θέσεις προ των ευθυνών τους, εξαντλώντας την αυστηρότητά σου. Ακόμα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να λάβεις όσα αναγκαία μέτρα αφορούν στη φυσική ευεξία σου.

Ερωτικά
Η μέρα προσφέρεται για να βρεθείς με τον άνθρωπό σου, σε καθεστώς απόλυτης εχεμύθειας, ίσως όμως τελικά να μην μοιραστείτε τόσο τον έρωτα σας, όσο σχέδια και προβληματισμούς που έχουν να κάνουν είτε με την σχέση είτε με την δουλειά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αν «ποντάρεις» πολλά σε μια συλλογική προσπάθεια ή μια νέα φιλία, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις, πριν βρεθείς ξανά μπλεγμένος/η σε καταστάσεις που θα σε απογοητεύσουν. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου συνιστά να θέσεις όρια στις ανάγκες σου, εξυπηρετώντας μόνον τις εντελώς απαραίτητες, ενώ ίσως στενοχωρηθείς από κάτι που θα μάθεις για ένα φίλο ή μια φίλη σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τις ερωτικές περιπτύξεις, ίσως μάλιστα προκύψουν και κάποια εμπόδια σε εντελώς... ακατάλληλη στιγμή! Εξαίρεση μπορεί να αποτελέσει μια γνωριμία μ' ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια ηλικίας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Όταν δοκιμάζεσαι στην πράξη και «αποτυγχάνεις» δεν έχει νόημα να τα βάζεις με την τύχη σου, πολύ περισσότερο αν είναι εμφανής κάποια ανεπάρκειά σου. Το πρώτο λοιπόν που καλείσαι να κάνεις είναι να ψάξεις να βρεις τι φταίει, ώστε να μην ξαναβρεθείς σε ανάλογη θέση. Αλλά, αν επιμείνεις να αγνοείς την πραγματικότητα, τότε ο Κρόνος μπορεί να περιορίσει αισθητά τις προοπτικές και τις φιλοδοξίες σου.

Ερωτικά
Η μέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, αντίθετα θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αφού έχεις την τάση να «τραβάς» το πρόβλημα. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια σχετικά σοβαρή κρίση.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved