Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/10

Επαφές και μετακινήσεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/10

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να εξαντλήσεις τα μέσα και τους τρόπους επικοινωνίας και είναι βέβαιο ότι μέσα σε όλα αυτά που θα βιώσεις ή θα μάθεις θα υπάρχουν και πάρα πολλά άνευ σημασίας. Καλό είναι λοιπόν να σταθείς περισσότερο σε εκείνα που πρέπει να γίνουν ή σε δράσεις με ένα δημιουργικό περιεχόμενο, προσπερνώντας οτιδήποτε σε αποσπά από αυτές.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι πως μέσα στις πολλές επαφές που θα έχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προκύψει και κάποια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία κι αν το θες πραγματικά μπορείς να ζήσεις μια μικρή περιπέτεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή θορυβηθείς από την αυξανόμενη ροή των εξόδων σου. Πριν όμως οι υποχρεώσεις «σε πάρουν από κάτω», θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, φροντίζοντας να καλύψεις πρώτα και κύρια τις δικές σου ανάγκες κι όχι των άλλων. Αλλιώς ο Κρόνος θα συνεχίσει να σε «απομυζά» και δεν θα φταίει αυτός!

Ερωτικά
Ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό η προσωπική σου ζωή βρισκόταν σε σχετική αδράνεια, τώρα πια ο Δίας σου «φέρνει κόσμο» αλλά αν αποζητάς κάτι πιο «βαθύ», σύντομα θα διαπιστώσεις ότι «ουκ εν τω πολλώ το ευ»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου μέσα από δράσεις ή περιστατικά που «απαιτούν» την συμμετοχή σου. Θα πρέπει όμως και οι άλλοι να καταλάβουν ότι δεν «μαντρώνεσαι» εύκολα, αφού η «δουλειά» σου είναι να επικοινωνείς και να κινείσαι προς πάσα κατεύθυνση, μεταφέροντας κάθε πληροφορία που λαμβάνεις.

Ερωτικά
Ο Ερμής εξακολουθεί να σε «τροφοδοτεί» με νέες γνωριμίες και το βέβαιο είναι πως δεν θα πλήξεις. Αν μάλιστα αποφασίσεις να συμμετάσχεις ενεργά στην κοινωνική ζωή, τότε οι ελπίδες σου για κάτι καλό θα αυξηθούν κατακόρυφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στους Διδύμους είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια», δίνοντας προτεραιότητα στις εσωτερικές σου ανάγκες. Ίσως πάλι αναγκαστείς να το κάνεις εξ αιτίας μιας μικρής αδιαθεσίας αλλά σε κάθε περίπτωση το σύμπαν σε καλεί να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις σε ένα ήρεμο περιβάλλον, αφήνοντας στους άλλους τα τρέχοντα ζητήματα.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε βοηθά να «στοχεύσεις» σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και συγκροτούν την ουσία σε μια σχέση. Έτσι λοιπόν φαίνεται να μην έχουν καμία τύχη οι κρυφές αλλά και «επιπόλαιες» ματιές που σου ρίχνουν!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους πασχίζει για να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο αλλά φαίνεται πως η πλειοψηφία των νέων γνωριμιών σου στερείται της ποιότητας που αναζητάς. Επιπλέον, κάποιοι/ες σε πιέζουν να ασχοληθείς με ανούσιες υποθέσεις, με κίνδυνο να χάσεις την μέρα σου, ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο να ασχοληθείς εξ αρχής με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει την ανάγκη σου.

Ερωτικά
Κόσμος πολύς συνωστίζεται στην «αυλή» σου, περιμένοντας ένα «νεύμα» σου κι αν θες απλά να περάσεις όμορφα θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιθυμείς κάτι πιο «σοβαρό» ή διαρκές, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος σε πιέζει να βρεις τις κατάλληλες «απαντήσεις» σε ένα οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις κάποιους αναγκαίους περιορισμούς. Την ίδια στιγμή η Σελήνη στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου, με σκοπό είτε να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου, είτε να ρυθμίσεις πρακτικά θέματα που αφορούν στην καριέρα σου.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε καλεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση, αφήνοντας πίσω σου κάθε τι που σε βαραίνει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, αφού πέρα από τους δικούς σου ενδοιασμούς, θα υπάρξουν και έξωθεν αντιρρήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει την κοινωνικότητά σου φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με ποικίλες προθέσεις και αντιλήψεις, ίσως μάλιστα ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα όμως ο Κρόνος σου επισημαίνει ότι έχεις και δουλειές που δεν μπορούν να περιμένουν κι ίσως τελικά να γίνεις «δύο κομμάτια» για να τα προλάβεις όλα.

Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι ότι μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από τις πολλές επαφές που θα έχεις προσθέσει στο «καρνέ» σου. Παράλληλα βέβαια θα έχεις κάνει και τις «βολιδοσκοπήσεις» σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σου «βάζει ιδέες» για το πώς θα μπορούσες να αυξήσεις το εισόδημά σου, την ίδια στιγμή όμως ο Κρόνος σου επισημαίνει ότι δεν θα πρέπει να βασίζεσαι στην τύχη αλλά στις δικές σου προσπάθειες, έχοντας μάλιστα ως βασική προτεραιότητά σου την κάλυψη των υποχρεώσεών σου, το κλείσιμο κάθε εκκρεμότητας και τον περιορισμό των δαπανών.

Ερωτικά
Ίσως τελικά η κοινωνική σου ζωή να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», αφού γύρω σου υπάρχουν άτομα που επιχειρούν να παρέμβουν στα προσωπικά σου χωρίς να σε ρωτήσουν, έχοντας μάλιστα και αδιευκρίνιστες προθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε ωθεί να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα τη ζωή σου, βάζοντας τελικά στο περιθώριο ενοχές, ανασφάλειες αλλά και όλα αυτά που δεν είναι δικές σου επιλογές αλλά κυρίως αιτήματα ή απωθημένα των άλλων. Έτσι θα μπορέσεις να διακρίνεις και ποιες προτάσεις από αυτές που σου φέρνει η Σελήνη στους Διδύμους αξίζουν την προσοχή σου και ποιες όχι.

Ερωτικά
Τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνες των άλλων απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, οπότε μην «δένεις» τίποτα. Αυτό φυσικά δεν σου απαγορεύει να «παίξεις», περνώντας τελικά μια ενδιαφέρουσα όσο και όμορφη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να συνεχίσεις και να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου, αντιμετωπίζοντας μάλιστα κάποια έκτακτα περιστατικά, που μπορεί να σε καθυστερήσουν ή να αλλάξουν τον προγραμματισμό σου. Καλό θα ήταν όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού τότε ο οργανισμός σου θα αρχίσει να «διαμαρτύρεται», περιορίζοντας τις δράσεις σου.

Ερωτικά
Με αφορμή ένα θέμα υγείας ή μια «εμπλοκή» στα εργασιακά σου, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου. Κι ίσως τελικά από κουβέντα σε κουβέντα να προκύψει και το ποθούμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τα προβλήματα των φίλων σου αλλά και να οργανώσεις μια συλλογική προσπάθεια με ένα αρκετά φιλόδοξο σκοπό. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θέσεις όρια και κανόνες, ώστε να μην δώσεις την αίσθηση ότι «τα παίρνεις όλα επάνω σου», χωρίς να ζητάς τίποτα. Μια τέτοια πολιτική είναι βέβαιο ότι δεν θα σε δικαιώσει.

Ερωτικά
Σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στην προσωπική ζωή φίλων και γνωστών, η δική σου θυμίζει «παιδική χαρά» και με την συνδρομή της Σελήνης στους Διδύμους μπορείς να «παίξεις», αφήνοντας τις υποσχέσεις να αιωρούνται.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Κρόνος έχει την πρόθεση να σε «φορτώσει» με επιπλέον ευθύνες, την ίδια στιγμή όμως ο Δίας σου προσφέρει ευκολίες κυρίως μέσω των άλλων. Κι εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις την μέση οδό, αναλαμβάνοντας αυτά που σου αναλογούν ή συνάδουν με τις ικανότητές σου κι αφήνοντας τα υπόλοιπα σε εκείνους/ες που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο ή έχουν «άκρες».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να κάνεις μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στον «στίβο» των σχέσεων, με την συνέχεια ωστόσο να είναι ανοικτή. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ποικίλες «αναταράξεις».

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved