Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 2/10 έως και 4/10

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Ένα βάρος έχει φύγει από πάνω σoυ και τα βλέπεις όλα πλέον με μια θετική ματιά. Ό,τι ξεκαθάρισμα ήταν να γίνει έγινε και τώρα απαλλαγμένος/η από περιττά βάρη μπορείς να περάσεις μερικές όμορφες ημέρες, χωρίς πολλά στο κεφάλι σου να σε σκοτίζουν. Θα δώσεις έμφαση στην επικοινωνία και στις επαφές που καλό θα ήταν να εμπλουτίσεις αυτές τις ημέρες γιατί και μόνο οι σκέψεις θα σε βάλουν σε μια διαφορετική ταχύτητα. Από την Κυριακή και μετά θα δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στην οικογένεια και τις ανάγκες της. Πιθανόν αυτό να σε δεσμεύει αλλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι για να το αλλάξεις. Το μόνο που μπορείς είναι να ομορφύνεις με την παρουσία σου το περιβάλλον. Αναμνήσεις και νοσταλγικές φωτογραφίες μπορεί να σε συγκινήσουν αρκετά.

Ταύρος

Επικοινωνείς πιο εύκολα πλέον και αναζητάς αυτή την στιγμή τις ισορροπίες που θα σου φέρουν την αλλαγή. Δεν είναι εύκολο για σένα να χειριστείς καταστάσεις διπλωματικά, αλλά έχεις την εξυπνάδα να πετύχεις τους οικονομικούς σου στόχους και να διαπραγματευτείς διαφορετικά από άλλες φορές. Η ζωή σου αυτή την στιγμή ανοίγεται πολύ πιο εύκολα. Αρκεί να το συνειδητοποιήσεις γρήγορα και να μην μείνεις κολλημένος/η στα παλιά. Η επικοινωνία με Δίδυμο ή Τοξότη που είχε διακοπεί ίσως και απότομα, τώρα θα ξαναξεκινήσει με την βοήθεια ενός άλλου φιλικού προσώπου. Η Κυριακή είναι η ημέρα που θα πας σε ένα συγκεκριμένο μέρος για να περάσεις καλά με άτομα που αγαπάς.

Δίδυμοι

Οι ρυθμοί σου θα είναι πολύ γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Η σκέψη θα είναι αρκετά προχωρημένη και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα τραύμα του παρελθόντος. Να θυμάσαι ότι το φάρμακό σου είναι η ευέλικτη σκέψη που δεν σε κρατάει δεσμευμένο/η αλλά ούτε σε χαμηλά πεδία. Η ενασχόλησή σου με τα κοινά και με ομάδες σε βοηθάει να βγάλεις το δυναμικό σου και τις ιδέες σου και να κάνεις ακόμα και κάποια καλλιτεχνικά δημιουργήματα. Η πιθανότητα να βρεθείς με έναν Αιγόκερω είναι μεγάλη και κυρίως από την Κυριακή και μετά γιατί θα ρέει περισσότερο η έκφραση του συναισθήματος. Η επαφή μαζί του, καθώς και με τον Καρκίνο, θα είναι τελείως διαφορετική από άλλες φορές γιατί μπορεί να πιάσεις μέσα από την καρδιά σου τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Προσπαθείς να φέρεις ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στην εμφάνισή σου κι ό,τι είναι κραυγαλέο ή δεν σου αρέσει προτιμάς να το αλλάξεις για να έχεις την φινέτσα που θέλεις. Η σχέση με Ζυγό βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλλον θα πας προς το μέρος του γιατί όλα προς τα εκεί σε σπρώχνουν. Μπορεί ένας συνεργάτης που είχε χαθεί να εμφανιστεί και πάλι κοντά σου και να προσπαθήσει με τον τρόπο του να σε φέρει στα νερά του. Εσύ και πάλι καλείσαι να κρατήσεις ισορροπίες και την διαφορετικότητα στην επικοινωνία. Αν το θέλεις αληθινά, είναι η εποχή που θα εξελιχτείς και θα ξεπεράσεις κάποια συναισθήματα που σε κρατάνε δέσμια/ο κυρίως σε θέματα σχέσεων. Η μυστική επαφή με τον Δίδυμο δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα σου φέρει αποτελέσματα γιατί όλα είναι σε εξέλιξη και καλό είναι να μην τοποθετηθείς γιατί πιθανόν μετά να μην σε συμφέρει. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που θα γεμίσεις από δύναμη γιατί θα συγκεντρώσεις την ενέργειά σου με συναισθήματα που σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι στον πυρήνα του εαυτού σου. Το σπίτι σου θα είναι ένα μέρος που θα σε κάνει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για αυτό θα το συμμαζέψεις με μεγάλη ευχαρίστηση.

Λέων

Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και κάνεις προσπάθειες να εξελίξεις κάποιες σκέψεις ή να πειραματιστείς πάνω σε διάφορα πλάνα. Σήμερα και αύριο θα είσαι στα πάνω σου γιατί θα μάθεις νέα πράγματα που θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις ένα κομμάτι από την προσωπική σου αξία. Όταν είσαι στο επίκεντρο νιώθεις ότι τελικά βρίσκεις τον σκοπό σου και τον στόχο σου. Η διορατικότητά σου είναι τόσο έντονη που σε βάζει να αναπτύξεις κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες πιθανόν να σκέφτεσαι ότι με ένα Τοξότη, αν δεν γίνει η σχέση σου πολύ σοβαρή, ίσως πρέπει να απομακρυνθείτε τελείως. Μέσα από ένα φιλικό πρόσωπο θα γνωρίσεις μια καινούργια παρέα και σίγουρα θα βρεις άμεσο ενδιαφέρον. Την Κυριακή θα κλειστείς μέσα γιατί μπορεί η διάθεση σου να είναι περίεργη. Ευαισθησίες και κρυμμένα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια.

Παρθένος

Είσαι σε μια δυναμική φάση λόγω του Άρη και του Δία και πιθανόν δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς όλες τις ευκαιρίες που ανοίγονται γιατί μπορεί να βιώνεις και ένα μικρό άγχος για το πώς θα τα καταφέρεις. Τα ανοίγματα είναι μεγάλα, οπότε θα χρειαστείς μια ιδιαίτερη φιλοσοφία για να μπορείς να είσαι στο εδώ και τώρα χωρίς όμως να χρεώνεσαι παραπάνω πράγματα. Με τρόπο διαφύλαξε το σύστημά σου τις δυο ημέρες γιατί θα έχεις διχογνωμία και κύριως μεγάλο μπέρδεμα προς τα που θα πρέπει να πας. Ίσως κάνεις πολλά πράγματα συγχρόνως και αυτό σίγουρα θα σε κουράσει. Από την Κυριακή και μετά θα είσαι πιο χαρούμενος/η γιατί θα τα βάλεις όλα στη θέση τους. Η οικογένεια αλλά και φίλοι θα έχουν συμπεριφορά πολύ συναισθηματική και προστατευτική απέναντί σου.

Ζυγός

sunastria

Είσαι το επίκεντρο χωρίς να το καταλάβεις και κυρίως από κινήσεις πολύ έξυπνες και μέσα από την έκφρασή σου θα δώσεις το στίγμα σου. Η σχέση σου με τον Δίδυμο θα είναι μοναδική και σίγουρα θα ανταλλάξετε λόγια και έξυπνες ατάκες που θα σας συγκινήσουν και τους δυο γιατί θα δημιουργηθεί έντονη χημεία. Το ίδιο και με τον Υδροχόο που μπορεί να βιώνεις τις διαθέσεις του σε συνδυασμό με μια μαγική ατμόσφαιρα. Το να διατηρήσεις την φιλικότητά σου θα είναι το κίνητρο για να μπορέσεις να δημιουργήσεις μια καλή επαφή ακόμα και σε ένα δύσκολο επαγγελματικό κύκλο. Η Κυριακή είναι η ημέρα που θα δείξεις ένα άλλο πρόσωπο, πολύ τρυφερό και ευαίσθητο. Η μαγειρική πιθανόν να σε τραβήξει και να φτιάξεις διάφορες σπεσιαλιτέ με την βοήθεια του Καρκίνου, φίλων ή συγγενικών ατόμων.

Σκορπιός

Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να πας ένα βήμα παρακάτω. Το να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου μπορεί να σου φανεί πολύ δύσκολο αλλά κάτω από εξωτερικές συνθήκες θα αναγκαστείς να μιλήσεις και να πεις και κάτι παραπάνω. Ψώνια και αγορές που πιθανόν να είναι για ηλεκτρονικά ή για ένα κινητό θα σου εξάψουν την φαντασία αλλά και το κέφι για να κάνεις νέα ανοίγματα. Προσπάθησε να μην αναμειχτείς σε λόγια που δεν σου κάνουν καλό και σε μεταφορές κουτσομπολιών που σίγουρα θα σε πάνε πίσω σε μια συγκεκριμένη φιλία. Η Κυριακή θα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα που θα ηρεμήσεις και θα αντλήσεις από το μέσα σου δύναμη για να οραματιστείς αυτά που θέλεις. Για σένα μετράει η επιτυχία και κυρίως αυτό που θέλεις να γίνει άμεσα. Χρειάζεται να προχωράς ένα ένα τα βήματα και κυρίως σε ό,τι αφορά υποθέσεις εξωτερικού γιατί εκεί ίσως πρέπει να κάνεις κάποιες διακρίσεις στο πώς θα γίνει αυτό που θέλεις και αν σε συμφέρει.

Τοξότης

Είσαι στην φάση που προσπαθείς να έρθεις κοντά με πολλούς ανθρώπους γιατί θεωρείς ότι με αυτό τον τρόπο θα διοχετεύσεις όλη σου την ενέργεια. Νιώθεις μερικές φορές ότι οφείλεις να βοηθάς και να υποστηρίζεις άτομα που έχουν ανάγκη. Το γράψιμο και το διάβασμα θα είναι στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σου. Μπορεί να ανταλλάξεις απόψεις για οτιδήποτε κάνεις είτε με σπουδές είτε με νέα γνώση και να προσθέσεις την εμπειρία σου μαζί με συνεργάτες και άτομα που είσαι στενά συνδεμένος/η. Ο εκνευρισμός από διάφορες υποθέσεις θα είναι διάχυτος για αυτό μην φορτώσεις το πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να κάνεις μόνο τα απαραίτητα. Το να γυμνάσεις το σώμα σου πιθανόν να είναι πρόκληση για να ξεφύγεις από την ένταση και την πίεση. Η Κυριακή είναι η ημέρα που θα περάσεις μαζί με την οικογένεια ή με άτομα που σου βγάζουν την προστασία και την φροντίδα.

Αιγόκερως

Κάνεις έξυπνους χειρισμούς και συνδυασμούς με στόχο να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια που έχεις αυτή την στιγμή. Μπορεί να μην σου αρέσουν τα τερτίπια ενός Δίδυμου και να θεωρείς ότι η υπόθεση μαζί του είναι χαμένη. Αν απομακρυνθείς, θα βρεις τον σωστό τρόπο για να επικοινωνήσεις μαζί του. Η Κυριακή είναι η ημέρα που θα δώσεις την προσοχή σου σε άλλα άτομα κι ίσως να διαπιστώσεις ότι έχεις μια μικρή εξάρτηση από πρόσωπα και καταστάσεις. Η αλλαγή που πρέπει να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να δεις το καλό που μπαίνει από την πόρτα σου και μάλιστα έρχεται με μεγάλη φόρα.

Υδροχόος

Βρίσκεις διάφορα πράγματα να κάνεις που θα σου φέρουν εσωτερική διάθεση για δημιουργία αλλά και έμπνευση για να κερδίσεις χρήματα. Οι φίλοι για σένα είναι ένα ιδανικό που σε κάνει να νιώθεις την αξία σου αλλά μην το παρακάνεις γιατί μερικές φορές υπερβάλλεις και χάνεις τους ρυθμούς σου. Οι δυο ημέρες θα κυλήσουν πολύ ευχάριστα γιατί θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις που θα σου φανούν όλα ενδιαφέροντα. Από την Κυριακή και μετά θα μπλέξεις με υποθέσεις που δεν θα είναι τόσο του γούστου σου αλλά πιθανόν να χρειάζεσαι να κάνεις υπερβάσεις ακόμα και για την οικογένεια. Επειδή δεν σου αρέσει να απολογείσαι, ίσως να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις και μπορεί κάποια άτομα να σε παρεξηγήσουν αλλά στην πραγματικότητα δεν σε νοιάζει γιατί θα είσαι καλά με τον εαυτό σου.

Ιχθύες

Η σκέψη σου είναι στην γνώση και στην πληροφόρηση αλλά μπορεί να γεμίσεις το σύστημα σου και το μυαλό σου με τέτοιο τρόπο που να μπουκώσουν. Το να καλέσεις συγκεκριμένα άτομα να έρθουν στο σπίτι σου πιθανόν να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με κάποια άλλα, οπότε θα χρειαστεί να δώσεις κατά κάποιο τρόπο εξηγήσεις κυρίως σε πολύ δικά σου. Για να μην τα μπερδέψεις, κάνε μια λίστα που θα περιλαμβάνει όλους όσους έχεις κατά κάποιο τρόπο μια υποχρέωση. Η αφοσίωσή σου σε ένα Δίδυμο ή Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να τον πλησιάσεις. Η επικοινωνία που θα έχεις την Κυριακή θα είναι μοναδκή και κυρίως με άτομα που είναι της οικογένειάς σου ή είναι πολύ κοντά σου. Όσο πάντως ζεις με ποιότητα και με συναισθήματα ασφάλειας τόσο δυναμώνει μέσα σου η πεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις σε ό,τι κάνεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved