Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/10;

Αξιοποίησε ευκαιρίες για να νιώσεις την αγάπη, την εγγύτητα και την ηρεμία στις σχέσεις και τη ζωή σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/10;

Σελήνη στον Καρκίνο

Έλα σε επαφή με την οικογένεια σου, πήγαινε στο πατρικό σου σπίτι, πέρασε χρόνο με πράγματα και ανθρώπους που σε γεμίζουν αγάπη
Σήμερα η ψυχή σου πλημμυρίζει από συναισθήματα, αναπολήσεις και αναμνήσεις και το παρελθόν με κάποιο τρόπο έρχεται στο προσκήνιο. Ίσως, νιώσεις την καρδιά σου να βρίσκεται στην μικρή αυλή ενός σπιτικού κήπου και την ώρα που οι μυρωδιές από το κυριακάτικο φαγητό πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα να περνούν ξανά από μπροστά σου όσα έχεις περάσει. Ξαναζείς με τη μνήμη σου δράματα και happy ends, περιπέτειες και χαρές, όμορφες και άσχημες στιγμές και καταλήγεις να νιώθεις με ένταση ότι αυτό που μετράει στη ζωή είναι να έχεις τουλάχιστον έναν άνθρωπο να σε αγαπάει. Πρόσεξε όχι που να είναι ερωτευμένος μαζί σου, που να νοιάζεται και να είναι εκεί με οποιοδήποτε τρόπο για σένα. Ό,τι και αν γίνεται στο τέλος αυτό που μένει είναι αγάπη. Σε αυτή δώσε σήμερα το χρόνο και την ενέργειά σου!

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Με την ευαίσθητη Σελήνη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ερμή στον αναποφάσιστο Ζυγό σήμερα ίσως σε πιάσει το παράπονο ή η κυκλοθυμία επειδή κάποιες «υποσχέσεις» αναφορικά με μια σχέση σου ή άλλο ζήτημα εξατμίζονται ή παίρνουν παράταση για κάποια μελλοντική στιγμή αλλά και γιατί κάποια πράγματα ίσως δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα ήθελες. Αν, πάντως, αγαπάς κάποιον, πες του το γιατί οι καρδιές συχνά ραγίζουν από λέξεις που δεν λέγονται.
Από την άλλη, η επιθυμία να είσαι με πιο οικεία και αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα θα είναι πιο έντονη, ενώ ίσως αποτελέσει αιτία για να αποφασίσεις ένα νέο ξεκίνημα όπως δείχνει το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη. Ακόμα, οι πράξεις θα επιβεβαιώσουν ότι αγάπη είναι να κλείνεις τις πληγές του άλλου ή αυτές που έχεις από το παρελθόν σου και όχι να ανοίγεις άλλες.
Παράλληλα, η Σελήνη συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα παρουσιάζοντάς σου το μαγικό λυχνάρι της έμπνευσης που θα σε βοηθήσει να κάνεις όνειρα που αφορούν σε πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς αληθινά. Αξιοποίησε ευκαιρίες για να νιώσεις την αγάπη, την εγγύτητα και την ηρεμία στις σχέσεις και τη ζωή σου.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Κυριακή κάνοντας οτιδήποτε που θα κάνει την καρδιά σου να νιώσει ζεστασιά, θαλπωρή και χαρά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved