Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 25/9 έως και 27/9

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Είσαι στην φάση μεγάλων αλλαγών γιατί ήδη νιώθεις την επήρεια της Πανσελήνου που έρχεται τις επόμενες ημέρες. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα αισθανθείς ότι πρέπει να είσαι όσο μπορείς συνειδητός/η με τις προσωπικές σχέσεις σου. Αυτό σίγουρα θα το αναλάβεις άμεσα γιατί θα έχεις μεγαλύτερες ευκαιρίες σήμερα και θα λειτουργήσεις με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Στην συνέχεια θα αποσυρθείς για λίγο με στόχο να ονειροπολήσεις και να ξεκουραστείς. Πιθανόν να χρειάζεσαι παραπάνω ύπνο γιατί αρκετές φορές καταπονείς και το σώμα και το μυαλό σου με υπερβολές. Η ευαισθησία σου μπορεί να κτυπήσει κόκκινο σε σχέση με τις ανάγκες των άλλων ατόμων. Ένας Ιχθύς σίγουρα θα σου κινήσει το ενδιαφέρον αλλά θα δράσεις τελείως διαφορετικά από άλλες φορές.

Ταύρος

Υπάρχουν πολλές αντιξοότητες που πρέπει εσύ να καταλάβεις πάνω από όλα και μετά να ακολουθήσεις ένα ρεύμα τελείως διαφορετικό. Ίσως πρέπει να πρωτοτυπήσεις και να κάνεις κινήσεις που θα είναι απρόβλεπτες. Από το Σάββατο και μετά, θα περάσεις πολύ καλά γιατί θα χαλαρώσεις και θα έχεις στο μυαλό σου πως να ξεπεράσεις όλο το στρες και την ένταση. Η ζωή σου χαμογελάει αυτό το διάστημα και εσύ πρέπει να σταματήσεις την μουρμούρα, αν τυχόν υπάρχει και να δεις μόνο τι καλό γίνεται στην ζωή σου. Έχεις ρέντα σε έρωτες και σε παιδιά οπότε ένα από τα δυο ή και τα δυο θα είναι πολύ εύκολο για σένα να μπουν σε ένα καλό δρόμο και να σου αποφέρουν καρπούς.

Δίδυμοι

Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και πάνω από όλα λειτουργείς πολύ διαφορετικά πλέον από άλλες φορές. Σε ενδιαφέρει περισσότερο το πως θα τακτοποιήσεις το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Πιθανόν να δώσεις μεγαλύτερη βάση σε άτομα και καταστάσεις που δεν έδινες παλιά. οπότε θα παρατηρήσεις μια ανεπαίσθητη αλλαγή σε ό,τι κάνεις και λες. Η ευαισθησία σου μπορεί να μετατραπεί και σε αδράνεια το Σάββατο γιατί έχεις καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια στην τσίτα και σε διενέξεις. Κυρίως στον εαυτό σου θα δώσεις ένα προβάδισμα για να τον ξεκουράσεις και να τον ξεμπλέξεις από οτιδήποτε έχει εμπλακεί που σου φέρνει πίεση και ένταση. Σίγουρα η μουσική και το ποτάκι με φίλους θα είναι τα ιδανικότερα για να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από τις πολλές έγνοιες. Η σχέση με Ιχθύ θα ξαναβγεί στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Δεν χρειάζεσαι αυτή την περίοδο ιδιαίτερους χειρισμούς γιατί έχεις ωριμάσει αρκετά και η δημιουργία νέων καταστάσεων θα σε ωθήσει στο να μην αναγνωρίζεις πλέον οτιδήποτε σε ενοχλεί αλλά να εστιάσεις περισσότερο σε ό,τι σε ευχαριστεί. Θα είσαι λοιπόν πολύ χαλαρός/η και ήρεμος/ή γιατί το θέλεις και το επιζητάς. Είσαι σε μια φάση που όλοι σε αγαπάνε και σε αγκαλιάζουν για την γλυκύτητά σου. Αυτό είναι το όπλο σου για να περάσεις καλά αλλά και για να εξελίξεις όλες τις καταστάσεις που τρέχουν γύρω σου. Πιθανόν η σχέση σου ακόμα με το νερό και την φύση να μην έχει τελειώσει και αν έχεις χρόνο να κάνεις την βόλτα σου προς τα έξω. Πάντως θα μιλήσεις με πολλά άτομα και θα πάρεις πίσω όμορφες εμπειρίες.

Λέων

Δεν αφήνεις πλέον τίποτε να πάει χαμένο και κάνεις προσπάθειες για να υλοποιήσεις οτιδήποτε σου χρειάζεται για να πας μπροστά. Ο Δίας μπορεί να έχει φύγει αλλά σου έχει αφήσει κομμάτι από την δύναμή του με στόχο εσύ να κάνεις πράξη οτιδήποτε σου χρειάζεται ώστε η ζωή σου να γίνει καλύτερη. Οπότε ούτε και το Σαββατοκύριακο θα κάθεσαι γιατί όλα θα είναι τελείως διαφορετικά από παλιά. Η μεγάλη σου εσωτερική δύναμη θα σε φέρει μπροστά σε αποτελέσματα διαρκείας, αρκεί να μην την χάσεις επηρεαζόμενος/η από άλλα άτομα. Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου οπότε το νιώθεις ότι κάτι σημαντικό τρέχει, κυρίως με την ερωτική σου ζωή η οποία έχει αλλάξει και βαδίζει προς το καλύτερο. Εσύ άφησε την καρδιά σου να αγαπάει και εκείνη θα κάνει το θαύμα της.

Παρθένος

Είσαι σε μια κατάσταση εγρήγορσης και βιώνεις ιδιόρρυθμες καταστάσεις από άλλα άτομα ή από μια ομάδα γιατί με κάποιο τρόπο χρειάζεται να ξεφύγεις από την κυριαρχία του μυαλού σου που σου λέει συνέχεια μην υποκύπτεις στην χαρά αλλά μόνο στη λογική. Αν αφεθείς χωρίς να φοβάσαι ότι κινδυνεύσεις, θα αναδυθούν από μέσα σου συναισθήματα πρωτόγνωρα τα οποία θα σε βοηθήσουν να πάρεις εμπειρίες πολύ προχωρημένες και διαφορετικές που θα σε εξελίσσουν και στον τρόπο που ζεις και στη συμπεριφορά σου. Ο Υδροχόος είναι αυτός που μπορεί να σου φέρει μια μεγάλη αλλαγή. Από το Σάββατο και μετά θα είσαι περισσότερο στο στοιχείο σου γιατί μπορεί να μην το δείχνεις αλλά η ευαισθησία σου πολλές φορές κτυπάει κόκκινο σε σχέση με τα άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Αρκεί να στο εκδηλώσουν και εσύ θα κάνεις τα πάντα για να τα εξυπηρετήσεις. Ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σου σήμερα σίγουρα θα σου δώσει μια μεγάλη ενεργοποίηση.

Ζυγός

sunastria

Έχεις αφεθεί στις επιταγές του Ερμή σου που όλο και κάτι σου φέρνει σαν πληροφορία και σε τσιγκλάει να πάρει αποφάσεις και να φερθείς τελείως διαφορετικά από άλλες φορές. Όσο βέβαια θα είναι ανάδρομος θα σου μιλάει ψιθυριστά στο αυτί και θα σε σπρώχνει περισσότερο στο να κάνεις τον εσωτερικό σου μονόλογο. Αλλά αυτό, όπως και να είναι, σε συμφέρει γιατί έτσι ή αλλιώς σε κινητοποιεί σε κάτι. Σήμερα θα είσαι πολύ καλά γιατί θα καταλάβεις την αξία σου και δεν θα σκορπίσεις την δύναμή σου από εδώ και από εκεί. Από το Σάββατο και μετά θα είσαι περισσότερο σε χαλάρωση αλλά και σε ένα φευγιό που θα σε υποχρεώσει να δεις ένα κομμάτι σου κάπως περίεργο. Ίσως να σου βγει στην επιφάνεια μια μεγάλη λύπη προς άτομα που είναι ελαφρώς αδύναμα. Καλό είναι να μην μπερδευτείς και να μην δώσεις περιθώρια για σχόλια και κουτσομπολιά σε κάποιους που μπορεί να σε μπερδέψουν.

Σκορπιός

Η δυναμική αυτών των ημερών σε αναγκάζει να λειτουργείς πολύ δραστικά. Η Παρασκευή θα σου φέρει κάποιες εξελίξεις με άτομα που ίσως να πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Αλλά εσύ χωρίς προστριβές και αντιθέσεις θα περάσεις με ένα καλύτερο τρόπο την δική σου θέση και άποψη. Από το Σάββατο και μετά θα σου βγουν έντονα λυτρωτικά συναισθήματα που θα σε ανακουφίσουν. Μπορεί να θέλεις να κλάψεις και με αυτόν τον τρόπο να εκτονωθείς αλλά γενικά θα νιώσεις ότι έχεις ελαφρώσει από την ένταση και την πίεση οπότε θα περάσεις καλά. Και όταν εσύ είσαι καλά όλα γύρω σου είναι θετικά. Με την σκέψη σου μπορεί να δημιουργήσεις πολλά καλά πράγματα και να αναβαθμίσεις την ζωή σου. Η σχέση με τον Καρκίνο θα είναι πιο εύκολη και θα πείτε τα εσώψυχά σας.

Τοξότης

Γίνονται αλλαγές οι οποίες θα σε βάλουν να δεις μια άλλη πραγματικότητα την οποία σίγουρα δεν την είχες σκεφτεί αλλά και δεν την είχες προσεγγίσει γιατί μάλλον σου φαινόταν πολύ δύσκολη. Η ισορροπία με τους γύρω σου είναι ένα ζητούμενο. Ίσως τα νεύρα σου να είναι κάπως έντονα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες γιατί θα πρέπει να αναλάβεις περισσότερη δουλειά από ό,τι μπορείς να βγάλεις που ίσως σε αγχώνει και να σε πιέζει κι εσύ ως Τοξότης δεν αντέχεις και πολύ το μάντρωμα. Πάντως οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα που θα σε κατακλύσουν θα σε κάνουν να ξεπεράσεις κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις γιατί θα συγχωρήσεις, θα δικαιολογήσεις αλλά και θα πιθανόν να κινηθείς στην σφαίρα της φαντασίας σου από το Σάββατο και μετά. Όχι ότι σε ενοχλεί αυτό αλλά γενικά θα σου αφαιρέσει εκείνη την μεγάλη δυναμικότητα και δράση. Μάλλον το χρειάζεσαι και μαζί με αυτό μια μεγάλη βόλτα στη φύση που θα σε αναζωγονήσει.

Αιγόκερως

Έχει αρχίσει και κυλάει η ζωή σου πιο εύκολα και αυτό σε δραστηριοποιεί γιατί πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Μπορεί το μυαλό σου με το συναίσθημα να είναι σε σύγκρουση γιατί εσύ νιώθεις καλά αλλά οι εξωτερικές συνθήκες δεν έχουν αλλάξει το οποίο θέλεις αλλά είναι δύσκολο. Να θυμάσαι ότι η εσωτερική αλλαγή θα σου φέρει και το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Επειδή αυτό το διάστημα σε απασχολούν πολύ οι σχέσεις σου, κάνεις αγώνα για να έχεις τις σωστές ισορροπίες. Πιθανόν ένας Ζυγός να έχει κάνει την εμφάνισή του και να σε έχει αναστατώσει γιατί δεν βλέπεις και πολύ σοβαρές αλλαγές ούτως ώστε να σε συγκινήσει και να συμπαρασύρει. Συζητήσεις, ταξίδια και μουσική θα είναι αυτά στα οποία θα επικεντρωθείς και θα σε κάνουν να χαλαρώσεις. Επίσης η διάθεσή σου για μια καλυτέρευση στην εμφάνιση θα σε κάνει να γυρίζεις σε μαγαζιά και σε κομμωτήρια.

Υδροχόος

Σήμερα θα βρεις αυτά που θέλεις να κάνεις και θα λειτουργήσεις με μεγάλη οικειότητα και δυναμική. Έχεις πολλές επιλογές αυτή την περίοδο από άποψη ατόμων και αυτό σε δραστηριοποιεί αρκετά. Η σκέψη σου άκρως καλλιτεχνική και ιδιαίτερη, πιθανόν να σε βοηθήσει να κερδίσεις και χρήματα. Όσο πάντως είσαι επιρρεπής σε ένα Παρθένο, τόσο θα σε ταλαιπωρεί με τις ιδιορρυθμίες του. Προσπάθησε να αντιληφτείς το σκεπτικό του. Η καλοπέραση πάντως σου αξίζει για αυτό μπορεί και να το ρίξεις για λίγο έξω γιατί θέλεις να χαλαρώσεις και να περάσεις ωραία. Μπορεί να κάνεις αγορές ποτών, αρωμάτων και γενικά πραγμάτων που με την πρώτη ματιά δεν σου είναι και τόσο χρήσιμες αλλά εσύ θέλεις κάπου, ακόμα και με την φαντασία σου, να ξεφύγεις και θα το πετύχεις.

Ιχθύες

Είσαι συνέχεια στο πέρα δώθε γιατί έχεις δραστηριοποιηθεί αρκετά. Ο Άρης στον άξονά σου σου δίνει πολλές νέες ευκαιρίες οι οποίες θα σχετίζονται και με άλλα πρόσωπα και να κάνεις καινούργια πράγματα. Αρκεί να μην σου βγει επιθετικότητα και ανταγωνισμός. Απαιτείται πάντως από την πλευρά σου να είσαι σταθερός/η σε απόψεις και σε γνώμες γιατί θα πηγαίνεις μια από εδώ και μια από εκεί, όταν είναι να πάρεις αποφάσεις. Το Σάββατο θα βρεθείς στα νερά σου και αυτό είναι που θα δώσει ενέργεια στις αποφορτισμένες σου μπαταρίες. Σίγουρα θα ασχοληθείς περισσότερο με εσένα και τις δικές σου τις ανάγκες που είχες παραμελήσει. Το καλό είναι ότι βλέπεις και απέναντί σου πλέον και βρίσκεις συνέχεια άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν και να σε αναπτύξουν οπότε δεν νιώθεις ανασφαλής και χαμένος/η για αυτό θα κάνεις περισσότερες κινήσεις από παλιά. Επειδή ο χρόνος σου έχει περιοριστεί σίγουρα θα κάνεις επαφές και μέσα στο Σαββατοκύριακο που πιθανόν να σου φέρουν ακόμα και μια νέα δουλειά.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved