Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/9

Προτεραιότητα στην προσωπική φροντίδα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/9

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις θέματα που αφορούν στη δουλειά σου κι ίσως βρεις κάποιους απρόσμενους συνεργάτες ή συμπαραστάτες στο έργο σου. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κατέχουν «θέσεις-κλειδιά» κι έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε καλεί να επιμεληθείς θέματα υγείας κι ομορφιάς.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα κοινό ενδιαφέρον μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που φαίνεται να αξίζει κάτι περισσότερο από μια περιστασιακή παρέα. Μπορεί ωστόσο να γνωρίσεις και κάποιον/α ύστερα από μια φιλική μεσολάβηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται, μάλιστα ανάμεσα στις νέες γνωριμίες υπάρχουν και κάποιες που μπορεί να συμβάλλουν πολύ θετικά στις επιδιώξεις σου. Γενικά το σύμπαν σε καλεί να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα «κομβικό» ταξίδι. Επιπλέον, η Αφροδίτη ευνοεί την ρύθμιση θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου.

Ερωτικά
Οι προτάσεις που δέχεσαι ίσως να είναι περισσότερες από όσες αντέχεις αλλά έτσι κι αλλιώς για την ώρα φαίνεται να βρίσκεσαι σε φάση διαπραγμάτευσης, νέα στοιχεία προκύπτουν διαρκώς και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς να αποφασίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε ένα οικονομικό θέμα, που μάλλον δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος/η σου, ίσως όμως χρειαστεί να δημοσιοποιήσεις κάποια στοιχεία, που θα προτιμούσες να μείνουν κρυφά. Παράλληλα, η Αφροδίτη σου υπόσχεται μια ευχάριστη όσο και λειτουργική καθημερινότητα, συνδυάζοντας την δουλειά με την διασκέδαση.

Ερωτικά
Οι συνθήκες φαίνεται να μην ευνοούν την ομαλή εξέλιξη μιας ερωτικής σου υπόθεσης κι ίσως προκύψουν κάποια θέματα που θα σε προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση αναζήτησε καταφύγιο στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου μπορείς να βρεις στηρίγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις συνεργασίες αλλά και την συμμετοχή σε ομάδες κι ίσως να γίνουν σημαντικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσεις καινούρια πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά σας ενώνει ένας κοινός σκοπός. Επιπλέον, η Αφροδίτη μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας πρότασης, που μάλιστα φαίνεται να έχει κι «επίσημο» χαρακτήρα. Γενικά υπάρχουν αρκετοί που νοιάζονται για «το καλό σου» αλλά σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις είναι δικές σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι πολύ θετικές, αν επιδείξεις το απαιτούμενο πνεύμα συνεργασίας. Γενικότερα, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προβάλλεις το έργο και τους στόχους σου, εκμεταλλευόμενος/η τις θετικές προθέσεις των άλλων απέναντι σου. Μάλιστα, η Αφροδίτη σου επισημαίνει ότι το πεδίο της δράσης σου μπορεί να επεκταθεί και πέραν των ορίων της χώρας.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει την γοητεία σου αλλά θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν αποδείξεις ότι διαθέτεις και κάτι περισσότερο από αυτήν! Το πόσο χρήσιμος/η μπορείς να φανείς, θα κρίνει και την συνέχεια σε μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν, από την προσωπική φροντίδα και υγιεινή, μέχρι την επαφή σου με την φύση και τα ζώα. Παράλληλα, μια επαγγελματική ή οικονομική υπόθεση που σε απασχολεί, θα διεκπεραιωθεί επ' ωφελεία σου αν την αναθέσεις σε κάποιους/ες που είτε ξέρουν καλά το αντικείμενό τους είτε έχουν άκρες!

Ερωτικά
Οι συνθήκες σε ευνοούν κι ίσως αξίζει τον κόπο να «ξανοιχτείς» περισσότερο σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί ακόμη να «ανέβεις» ψυχολογικά από την εμφανή προτίμηση κάποιων προς το πρόσωπό σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη έχει κέφια κι είναι αρκετά αυτά που μπορεί να εξελιχθούν θετικά στην ζωή σου αλλά ίσως το πολυτιμότερο για σένα να είναι η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και η βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου. Μάλιστα, οι «έξωθεν καλές μαρτυρίες» που μπορείς να εξασφαλίσεις ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη μιας οικογενειακής ή επαγγελματικής υπόθεσης σου.

Ερωτικά
Το «παζάρι» των σχέσεων καλά κρατεί! Από την μια πλευρά φίλοι και γνωστοί ενδιαφέρονται για σένα, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θα μπορούσες να ταιριάζεις, από την άλλη όμως κι εσύ μπορεί να ανταποδώσεις τα ανάλογα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη ευνοεί τις επαγγελματικές σου βλέψεις κι αν εργαστείς μεθοδικά, μπορείς να έχεις άριστα αποτελέσματα. Μάλιστα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσεις ή να διαφημίσεις το έργο σου. Επιπλέον, φαίνεται ότι θα πάρεις βοήθειες από άτομα που ξέρουν καλά αυτό που κάνουν, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και στην απόκτηση εξοπλισμού που θα σου λύσει τα χέρια.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε φέρει σε επαφή με κάτι διαφορετικό! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να την ανανεώσεις, πριν αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια φθοράς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Στην παρούσα συγκυρία ο Ήλιος στην Παρθένο ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνοντας μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε καλεί να συνδυάσεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με χρήσιμες επαφές και διεργασίες για την δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα ταξίδι μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία για μια νέα γνωριμία που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μπορείς ακόμη να ανοίξεις έναν κύκλο επαφών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ό,τι ήθελε προκύψει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός αφού φαίνεται ότι μόνον εσύ μπορείς να συντονίσεις μια προσπάθεια, που έχει μεν προδιαγραφές αλλά έχει πέσει σε λάθος χέρια! Επιπλέον φαίνεται να έχεις το συμπαντικό ΟΚ για να επιδιώξεις συνεργασίες ή συμφωνίες που θα έχουν ένα αμοιβαίο όφελος. Ίσως μάλιστα η Αφροδίτη να σε ανταμείψει και με ένα οικονομικό μπόνους.

Ερωτικά
Οι ηγετικές σου ικανότητες έλκουν περισσότερους θαυμαστές ή θαυμάστριες και ίσως δεν είναι άσχημη ιδέα να παροτρύνεις κάθε ενδιαφερόμενο/η να «αποδείξει» έμπρακτα την συμπάθειά του/της συμμετέχοντας σε μια κοινή προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά σου, ανατρέποντας το μέχρι τώρα σκηνικό. Μπορεί ωστόσο να πρόκειται και για μια δική σου «ιδιοτροπία», που θα σε κάνει να στραφείς σε «εξεζητημένες» επιλογές, ενώ οι άμεσες ανάγκες σου είναι όλως διόλου διαφορετικές. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα ωφεληθείς από μια παρέμβαση τρίτου για λογαριασμό σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη συμβάλλει στην βελτίωση της προσωπικής σου ζωής κι ίσως έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Μάλιστα, εκτός από αγάπες και λουλούδια, φαίνεται να υπάρχουν και πιο παραγωγικές δράσεις!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη σε περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις τόσο στα οικονομικά σου, όσο και στην δουλειά σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σου ανοίγει τον δρόμο για μια συνεργασία ή συμφωνία που μπορεί να αλλάξει υπέρ σου τους όρους του «παιχνιδιού» και από αυτήν την άποψη δεν θα έπρεπε να υποτιμήσεις τις βοήθειες από τους άλλους.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, η ημέρα προσφέρεται για να μοιραστείς με τον άνθρωπο σου δουλειές, που θα βάλουν σε μια τάξη την καθημερινότητα σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως έρθεις πιο κοντά με κάποιον/α που σχετίζεται με την εργασία σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved